FAQ

Tveka inte att kontakta oss om du har några ytterligare frågor eller funderingar! 

 

Bra tips – ta med hänglås till våra skåp. Finns också att köpa på plats.

Mer information om hur JumpYard hanterar Covid-19 situationen kan du hitta här!

JumpTime: Entré till trampolinpark inklusive klättring och fotbollsplan

Måndag – Söndag (webbokning): 170kr för 1 timme

Måndag – Söndag (drop-in): 180kr  för 1 timme

ExtraTimme utöver dessa: 100kr per timme.


JumpFamily: Entre till trampolinpark inklusive klättring och fotbollsplan för en familj 

(4 personer till priset av 3, varav minst 1 och högst 2 över 18 år)

Måndag – Söndag (webbokning): 510kr för 1 timme.

Måndag – Söndag  (drop-in): 540kr för 1 timme.

ExtraTimme utöver dessa: 100kr per timme och person.


JumpSocks: av säkerhetsskäl måste ni ha trampolinstrumpor när ni hoppar hos oss

30kr per par.

Har ni trampolinstrumpor från någon annan park går dessa bra att använda. Ni kan också byta ni in dem mot våra JumpSocks utan kostnad.

 

SkyRider

30 kr för 1 åk

65 kr för 3 åk

 

JumpALot: Klippkort JumpTime 

1360 kr för 10 tillfällen. 

Varje tillfälle ger 1 timmes hoppning måndag – söndag

Klippkortet är personligt men kan användas för upp till 2 ytterligare personer per tillfälle (det dras då ett klipp extra per person som följer med).

Klippkortet gäller 1 år.

 

3/5-kamp
3kamp: 1-2h 275 kr/pers (min 6 personer)
5kamp: 2-3h 395 kr/pers (min 6 personer)

 

Grupper/Föreningar:
Bokar ni för 10 personer eller mer så bjuder vi på strumporna och har riktigt bra priser måndag till torsdag, se säsongsavslutning/grupper för komplett information.

 

Skolor:
Vill ni komma hit som skola har vi specialerbjudande mån-fre 10-15 (dock ej under skollov), se skolor för komplett information.
Från 100 kr/elev för 1,5h inklusive strumpor vid bokning av 2 klasser eller mer (behöver ej vara samtidigt), 125 kr/elev om en klass.

 

JumpSchool: 8 veckors kurs i grupp med instruktör
1995 kr för 8v, varje kurstillfälle är 1 timme och 1 extra timme hoppning ingår varje tillfälle, se JumpSchool för komplett information.

 

JumpPT och JumpGuide:
JumpPT 500 kr för 45 min (lektion i trampolin med instruktör max 5 personer, vanlig hoppkostnad tillkommer)
JumpGuide 500 kr för 45 min (guide som visar hur de olika delarna av parken fungerar max 40 personer)
Observera att JumpPT och JumpGuide kostnaden tillkommer utöver vanlig entrekostnad för alla som deltar.


Besökare med ledsagare:

Besökare med ledsagare betalar inträde men får ta med en ledsagare kostnadsfritt, mot uppvisande av ledsagarkort/intyg.

Barn 0-3 år får av säkerhetsskäl inte hoppa på JumpYard.

 

Barn fyllda 4-5 år kan hoppa om de har en vuxen i lokalen som ansvarar för barnet. Om den vuxne inte betalat entré kan denne inte hoppa på trampolinerna eller utnyttja övriga attraktioner, men kan gå med i parken.

 

Barn 6-10 år kan hoppa själv men med en vuxen i lokalen som ansvarar för barnet. Den vuxne behöver dock ej vara med på trampolinerna.

 

Barn 11 år och uppåt får komma hit själva och hoppa, men målsman ansvarar ändå för dem under deras tid här.

Trampolinhoppning: Nej, men kontakta oss så kan vi boka om din tid till ett senare tillfälle.


Kalas: Bokar du av mer än 7 dagar innan kalaset får du pengarna tillbaka.

Vi rekommenderar alla att komma 15-20 min innan bokad tid. Speciellt på helger är det mycket folk och det kan ta en stund att checka in och göra sig i ordning.

Ja, du måste ha greppstrumpor med halkskydd när du hoppar. De skyddar både dig och utrustningen. Greppstrumporna kan du ta med hem och använder igen nästa gång du kommer hit. I övrigt rekommenderar vi komfortabla träningskläder, du blir lätt varm när du hoppar! Vi byter kostnadsfritt in greppstrumpor från andra parker om du vill.

Du får inte hoppa i kläder med skärp eller andra hårda/vassa detaljer då de kan skada både hoppare och utrustning. Du får inte ha lösa föremål i händerna eller fickorna, de försvinner lätt och kan skada både hoppare och utrustning.

Om du som medföljande vuxen vill följa med in i parken behöver du också betala entré. Annars är du välkommen att vänta i vårt café. Har du barn mellan 4-6 år kan du som förälder dock gå med bredvid i parken. Som medföljande vuxen är du alltid ansvarig för ditt barn.

Maxvikten för att hoppa på trampolinerna är 120 kg.

Säkerhet är vår högsta prioritet och det främsta kriteriet då vi valde leverantör av utrustning. Vår Holländska leverantör har levererat hundratals trampolinparker och designen av JumpYard följer den amerikanska standarden ASTM till fullo samt den brittiska vägledningen PAS5000. Det betyder att utformningen av vår park och vår personals arbetssätt är gjort för att minimera antalet skador. I enlighet med amerikansk standard och brittisk vägledning har vi därför bl.a. ej olympiska/performance trampoliner vid foampit. JumpYard följer utvecklingen av ny europeisk standard för hur trampolinparker ska designas och driftas.

Det är viktigt för oss att du känner dig trygg och att du har ett förtroende för hur vi hanterar dina personuppgifter. I samband med din bokning samlar vi in uppgifter om namn, telefonnummer, e-postadress och födelsedatum. Dessa personuppgifter behandlar vi för att kunna administrera och kommunicera med dig angående din bokning. När du är kund hos oss genereras sedan ytterligare information om vilka produkter och tjänster du använder.

Vi på JumpYard vidtar lämpliga tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder, förenliga med branschstandard, för att säkerställa att din information skyddas från att obehöriga får del av den. Allt för att du ska kunna få en så bra och anpassad service som möjligt utan att någon information eller personuppgift samlas in, lagras eller hanteras i onödan. Vill du veta mer om hur vi behandlar din information? Klicka på länken Dataskyddspolicy.

ALLMÄNT
JumpYard tillhandahåller sport- och fritidsaktiviteter i våra anläggningar i Sverige. Dessa köpvillkor gäller när du som kund på www.jumpyard.se köper produkter eller betalar för  bokningar av dessa aktiviteter. Avtal ingås mellan dig och Jump Yard Concepts AB, Veddestavägen 15, 175 62 Järfälla, org.nr. 559055-6717. Har du frågor eller behöver komma i kontakt med oss gällande våra produkter eller tjänster ber vi dig i första hand ta kontakt med den anläggning det gäller, kontaktuppgifter till dessa hittar du på www.jumpyard.se. Är du osäker går det alltid bra att skicka ett e-mail till oss på info@jumpyard.se eller ringa på 08-362080.
Är du under 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att få handla hos oss.
Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar, produktförändringar, prisjusteringar, avvikelser samt eventuell slutförsäljning. Vi förbehåller oss rätten att justera eventuella felaktiga priser före och efter att beställningen är behandlad. Vi arbetar för att våra foton och videos skall vara så representativa som möjligt och överensstämma med verkligheten. Vi kan inte garantera att alla bilder och videos exakt återger produkternas eller tjänsternas verkliga utseende.

 

PRISER OCH BETALNING
Samtliga priser på www.jumpyard.se är i svenska kronor (SEK) och inkluderar gällande moms om inget annat anges.
Betalning görs via de betalningsalternativ som erbjuds på webbplatsen. Notera att betalningstjänsterna sker via fristående betalningstjänstleverantörer och förutsätter att du även accepterar villkoren för betalningstjänsterna.

 

LEVERANSINFORMATION
När du bokar och betalar för en aktivitet på www.jumpyard.se levereras tjänsten när du besöker vår anläggning. Efter att du genomfört bokningen kommer du att få ett bekräftelsemail med bokningsdetaljer till den e-postadress som du uppgivit. Stämmer inte uppgifterna eller om du inte får något bekräftelsemail så kontakta snarast den anläggning som bokningen avsåg, kontaktdetaljer hittar du på www.jumpyard.se.
Har du köpt ett presentkort på www.jumpyard.se levereras det omgående i ett e-mail till din den e-mailadress du uppgett. Om du av någon anledning inte får detta e-mail kontakta då den anläggning du gjorde köpet hos, kontaktdetaljer hittar du på www.jumpyard.se.

 

AVBOKNINGAR OCH ÅNGERRÄTT
För trampolinhoppning (JumpTime, JumpFamily, PartyFriday, etc.) så gör vi inga avbokningar/återbetalningar, men vid eventuella förhinder kontakta oss så bokar vi om din tid till ett senare tillfälle.
För kalas (JumpParty) så gäller att om du bokar av mer än 7 dagar innan kalaset får du pengarna tillbaka.
Vänligen notera att ångerrätten i lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler inte gäller vid avtal rörande fritidsaktiviteter.

 

KUNDINFORMATION
När du gör ett köp eller bokning hos oss uppger du namn, kontaktuppgifter och annan information enligt vad som visas på webbplatsen. För att boka vissa av våra tjänster krävs det även att du registrerar ett konto och väljer ett lösenord. Det är då ditt eget ansvar att se till att hålla din kontoinformation konfidentiell och även att dina kunduppgifter är korrekta. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. För mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter se www.jumpyard.se/dataskyddspolicy