FAQ

Tveka inte att kontakta oss om du har några ytterligare frågor eller funderingar!

JumpTime: Entre till trampolinpark inkl. fotbollsplan:
150kr/h fre-sön samt skollov
125kr/h mån-tors (obs. ej skollov)
100kr/h för extra timme

JumpFamily: Entre till trampolinpark inkl. fotbollsplan för en familj (4 personer till priset av 3, varav högst 2 över 18 år)
450kr/h mån-sön samt skollov

Strumpor: av säkerhetsskäl måste ni ha våra strumpor när ni hoppar hos oss
30kr per par

Vi byter tillsvidare in övriga hoppstrumpor mot JumpYard strumpor utan kostnad.

JumpALot: Klippkort JumpTime 
10 inträden mån-tors: 1000kr (ej skollov)
10 inträden mån-sön: 1350kr

Gäller 1 år, klippkorten är personliga men kan användas för upp till 2 ytterligare personer per tillfälle. Det dras ett klipp per person som följer med.

3/5-kamp
3kamp: 1-2h 275kr/pers (min 6 personer)
5kamp: 2-3h 395kr/pers (min 6 personer)

Grupper:
Bokar ni för 10 personer eller mer bjuder vi på strumporna, se säsongsavslutning/grupper för komplett information.

Skolor:
Vill ni komma hit som skola har vi specialerbjudande mån-fre 10-15 (dock ej under skollov), se skolor för komplett information.
100kr/elev för 1,5h inklusive strumpor vid bokning av 2 klasser eller mer (behöver ej vara samtidigt), 125kr/elev om en klass.

JumpSchool: 8 veckors kurs i grupp med instruktör
1995 kr för 8v, varje kurstillfälle är 1 timme och 1 extra timme hoppning ingår varje tillfälle, se jumpschool för komplett information.

JumpPT och JumpGuide:
JumpPT 500 kr för 45 min (lektion i trampolin med instruktör max 5 personer, vanlig hoppkostnad tillkommer)
JumpGuide 500 kr för 45 min (guide som visar hur de olika delarna av parken fungerar max 40 personer)
Observera att JumpPT och JumpGuide kostnaden tillkommer utöver vanlig entrekostnad för alla som deltar.

Barn 0-3 år får av säkerhetsskäl inte hoppa på JumpYard.

Barn 4-5 år får av säkerhetsskäl ej hoppa kl 10-18 på helger och skollovsveckor. Övriga tider är barn 4-5 år välkomna (exempelvis 9.00 på lördagar och söndagar) och hoppar då gratis tillsammans med en betalande vuxen, En vuxen per barn under 6år.  barnet får alltså ej vara själv på trampolinerna. Under sommarlovet är barn 4-5 år välkomna måndag till söndag!

Barn 6-10 år kan hoppa själva både på vardagar och helger men med en vuxen i lokalen som ansvarar för barnet. Den vuxne behöver dock ej vara med på trampolinerna.

Barn 11 år och uppåt får komma hit själva och hoppa, men målsman ansvarar ändå för dem under deras tid här.

Trampolinhoppning: Nej, men kontakta oss så kan vi boka om din tid till ett senare tillfälle.

Kalas: Bokar du av mer än 7 dagar innan kalaset får du pengarna tillbaka.

Vi rekommenderar alla att komma 15-20 min innan bokad tid. Speciellt på helger är det mycket folk och det kan ta en stund att checka in och göra sig i ordning.

Ja, man måste ha våra sockor med halkskydd när man hoppar. Dom skyddar både dig och utrustningen. Sockorna tar du med hem och använder igen nästa gång du kommer hit. I övrigt rekommenderar vi komfortabla träningskläder, man blir lätt lite varm när man hoppar! Vi byter kostnadsfritt in greppstrumpor från andra parker – du kan dock även använda dessa.

Man får inte hoppa i jeans, byxor med skärp eller andra hårda/vassa detaljer då de kan skada både hoppare och utrustning Man får inte ha lösa föremål i händerna eller fickorna, dom försvinner lätt och kan skada både hoppare samt utrustning.

Nej, det går bra att följa med in i trampolinparken som åskådare. Det går att ha bra översikt som åskådare vid sidan av trampolinerna

Maxvikten för att hoppa på trampolinerna är 140kg.

Säkerhet är vår högsta prioritet och det främsta kriteriet då vi valde leverantör av utrustning. Vår Holländska leverantör har levererat över 150 trampolinparker och designen av JumpYard följer den amerikanska standarden ASTM till fullo samt den brittiska vägledningen PAS5000. Det betyder att utformningen av vår park och vår personals arbetssätt är gjort för att minimera antalet skador. I enlighet med amerikansk standard och brittisk vägledning har vi därför bl.a. ej olympiska/performance trampoliner vid foampit. JumpYard följer utvecklingen av ny europeisk standard för hur trampolinparker ska designas och driftas.

Det är viktigt för oss att du känner dig trygg och att du har ett förtroende för hur vi hanterar dina personuppgifter. I samband med din bokning samlar vi in uppgifter om namn, telefonnummer, e-postadress och födelsedatum. Dessa personuppgifter behandlar vi för att kunna administrera och kommunicera med dig angående din bokning. När du är kund hos oss genereras sedan ytterligare information om vilka produkter och tjänster du använder.

Vi på JumpYard vidtar lämpliga tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder, förenliga med branschstandard, för att säkerställa att din information skyddas från att obehöriga får del av den. Allt för att du ska kunna få en så bra och anpassad service som möjligt utan att någon information eller personuppgift samlas in, lagras eller hanteras i onödan. Vill du veta mer om hur vi behandlar din information? Klicka på länken Dataskyddspolicy.