Konferens i Stockholm

Letar ni efter ett ställe där ni kan konferera i lugn och ro för att sedan bryta av med något riktigt utmanande? Då hälsar vi er välkomna till JumpYard i Barkarby! Här har vi Sveriges längsta foampit, ett landskap täckt av trampoliner och både 3-kamp och 5-kamp för de allra tappraste till de lite lugnare typerna. Boka konferensen som det kommer snackas om i månader efteråt redan idag!

Boka fartfylld kick-off i Stockholm

Sugen på att visa upp din inre gladiator för dina kollegor i vår battle beam? Den som håller sig kvar längst på bommen blir kontorets segrare, medan den besegrade landar mjukt i vår foampit. I vår stora trampolinpark kan ni tillsammans med kollegorna utmana varandra i vem som hoppar högst i våra studsmattor, spela dodgeball eller se vem som klarar vårt Ninja Race snabbast!

Prisexempel:

● Heldag inkl. 1h hoppning i trampolinparken, avskilda konferensrum, lunch med dryck och kaffe med valfritt fikabröd 400 SEK per deltagare exkl. moms (500 SEK inkl. moms)

● Halvdag inkl. 1h hoppning i trampolinparken, avskilda konferensrum samt kaffe 300 SEK per deltagare exkl. moms (375 SEK inkl. moms)

● 3-kamp 249,43 SEK per deltagare exkl. moms (270 SEK inkl. moms)

● Frukost 71,43 SEK per deltagare exkl. moms (80 SEK inkl. moms)

Självklart kan vi anpassa priser och skräddarsy aktiviteter efter era behov. Fyll i vårt bokningsformulär, så hör vi av oss inom 2 arbetsdagar. Vi har utrustning såsom whiteboard-tavla, hdmi-kabel och projektor/TV-skärm.

Företagsevent som passar de flesta

Förutom fartfyllda aktiviteter där dina kollegors balans och styrka ställs på sin spets inför varandra, erbjuder vi också minigolf, Down the Clown, lufthockey och mycket mer! Vi har något som passar de allra flesta. Är ni ett peppat och tävlingsinriktat gäng gladiatorer, eller är ni de som vill snackas vid över minigolf? Kanske är ni helt enkelt ett blandat gäng som vill ha lite av varje? Tveka inte att höra av er till oss, vi fixar en konferens som passar er!