JumpYard storsatsar i Erikslunds Shopping Västerås

JumpYard expanderar med koncernens hittills största park. Inför jullovet 2020 öppnade JumpYard i Erikslunds shoppingområde, Västerås. Parken är kedjans 3:e tillskott under 2020. De två tidigare öppnades i form av ett övertagande av Bounce tidigare anläggning i Field’s shoppingcenter i Köpenhamn samt en nyetablering i centrala Åre. Kedjan består nu av 8 stycken parker.

Våren 2020 har varit tuff för många företag i och med covid-19. ”Vår verksamhet har så klart påverkats av situationen med pandemin. Men vår plan är långsiktig och tack vare goda relationer med leverantörer och inte minst våra fantastiska team i parkerna har vi fortsatt kunna driva våra bolag och hålla fast vid våra expansionsplaner”, säger Pelle Möller VD för koncernen. ”Vi stannar inte heller av efter att vi öppnat parken i Västerås, utan fortsätter vår expansion i Sverige med ytterligare 5 parker under 2021. Det känns fantastiskt”, fortsätter Pelle.

JumpYard öppnade sin första park i Barkarby hösten 2017 som blev en omedelbar succé. Sedan dess har koncernen utökats med parker i Helsingborg, Göteborg, Nacka, Karlstad, Köpenhamn och Åre. JumpYards motto ”mer än en trampolinpark” talar verkligen för sig i den senaste parken i Västerås. I denna ryms, utöver trampoliner; café, kalasrum, höghöjdsbana, klätterväggar, hopptorn, ninjabana, wipe-out, fotbollsplan, basketkorgar, SkyRider, Battle Beam, Valo-TV (interaktiva trampolinspel) och inte minst en inomhus-Surf & Beach (öppnar prel. i februari).

Samarbete med Generation Pepp
Som ”peppare”, i samarbete med Generation Pep, är vi stolta över att inte bara erbjuda häftiga attraktioner – utan också att bidra till rörelse – är både hälsosamt och kul. I linje med detta kommer vi att erbjuda hopptid, men även kalas med rörelse i fokus samt kurser i vår JumpSchool, säger Pelle. ”Att få öppna i Västerås känns extra spännande då staden har flera besöksmål som blivit destinationer i sig. Självklart hoppas vi ansluta till dessa som en av Västerås starkaste besöksmål!”