JumpYard Trampolinpark öppnar i Stallsiken, Skövde

I maj öppnar JumpYard sin tionde park i Stallsikens handelsområde i Skövde. Parken är kedjans andra tillskott under 2021 och byggs i klassiskt JumpYard-manér, vilket såklart innebär mycket mer aktiviteter än bara trampoliner.

Vädersäkra året-runt-aktiviteter blir alltmer populära bland familjer, men även för skolklasser och föreningar som ser JumpYard som ett attraktivt alternativ när det ska planeras t ex säsongsavslutningar eller kick offs.

Fler aktiviteter för olika intressen
Satsningen på att locka en bred publik fortsätter. Här installeras en Sky Rider i taket, banan är ca 65 meter lång och löper ovanför parken. Utöver Sky Rider erbjuds gästerna inomhusfotboll, ninjabana med rampavslut och ett kul parkour-område. Dessutom kommer parken att ha andra pulshöjande trampolinaktiviteter som Wipe Out (snurrande armar), battle beam, hopp-TV-spelet Valo, JumpTower, Foam Pit och ett High Performance-område med bungytrampolin!

”Att öppna en helt ny park under en pandemi är en utmaning. Men vi tror på JumpYard och satsar på Skövde och Skaraborg. Vår plan är långsiktig och tack vare goda relationer med leverantörer och inte minst våra fantastiska team i parkerna har vi fortsatt kunna hålla fast vid våra expansionsplaner”, säger Pelle Möller VD för koncernen. ”Vår expansion i Sverige fortsätter med ytterligare parker under 2021, och det känns fantastiskt”, fortsätter Pelle.

JumpYard i Sverige
JumpYard öppnade sin första park i Barkarby hösten 2017 och blev en omedelbar succé. Sedan dess har koncernen utökats med parker i Helsingborg, Göteborg, Nacka Forum, Karlstad, Köpenhamn, Åre och Västerås. JumpYards löfte ”mer än en trampolinpark” uppfylls verkligen i och med den senaste parken i Skövde.

Generation Pep
Som ”peppare”, i samarbete med Generation Pep, är vi stolta över att inte bara kunna erbjuda häftiga attraktioner – utan också att bidra till rörelse. JumpYards långsiktiga mål är att bli Sveriges näst största sport, sett till mängd rörelse. Förra året gick vi förbi bandy och volleyboll, i år ska vi förbi pingis och konståkning då vi siktar på en miljon aktivitetstimmar. Om 5 år ska vi förbi innebandyn och sen är det bara fotbollen kvar” säger Pelle Möller.

För mer information, kontakta:

Pelle Möller, VD, pelle@jumpyard.se, 070-426 82 62

Pressbilder: https://www.jumpyard.se/pressrum/ (bilder från Skövde kommer)

JumpYard Concepts AB

559055-6717