Annorlunda möhippa hos JumpYard!

Vi har en mängd aktiviteter som passar perfekt om ni vill ordna en rolig möhippa med det lilla extra. Välj mellan att hoppa loss en timme eller två i parken, utmana den blivande bruden på 3-kamp eller 5-kamp eller varför inte hyra hela parken och ha den för er själva? Med andra ord, vi har möhippa-lekar av alla de slag!

Sitter ni nu ett gäng i färd med att planera en möhippa? Har ni en blivande brud som tycker om att röra på sig och ha kul? Vad bra, då har ni kommit helt rätt!

Möhippa-aktiviteter för alla nivåer

Känner inte alla varandra sedan tidigare är det perfekt att kicka igång dagen i någon av våra parker. Ni kan själva bestämma hur utmanade ni vill att aktiviteterna ska vara. Kanske är några i gänget riktiga adrenalinjunkies, medan andra hellre tar det lite lugnare? Inga problem. Hos oss finns det något för alla.

Möhippa – tips på vad ni kan göra i våra parker

Letar ni efter idéer till lekar till möhippa behöver ni inte leta länge till. Varje park är unik med vilja aktiviteter som erbjuds, men i de flesta parker hittar ni bland annat klättring en ninjabana och en mindre fotbollsplan. Många av våra parker erbjuder även SkyRider (en linbana i taket).

JumpTime

Väljer ni vår populära entrébiljett JumpTime kan ni roa er på egen hand i en eller två timmar. På respektive parksida kan ni läsa mer om vad parken erbjuder. Och såklart är ni alltid välkomna att kontakta oss för mer information om våra aktiviteter.

3-kamp eller 5-kamp

Vill ni i stället ha lite mer styrning och tydliga utmaningar kan ni boka in en 3-kamp eller 5-kamp. Under en 3-kamp eller 5-kamp väljer ni själva vilka grenar ni vill tävla i. En personal kommer att finnas med under hela kampen för att leda, beskriva övningarna och heja på.

Hyr hela parken

Vissa tider kan ni hyra hela parken och ha den för er själva! Är ni ett lite större gäng, eller vill ni bara kunna hoppa loss utan att behöva ta hänsyn till andra besökare, hyr då hela parken!

Uppdrag till möhippa – var kreativa i parken

Hos oss kan ni dra med den blivande bruden på en annorlunda aktivitet och skapa roliga minnen tillsammans. Har ni tänkt att ge små uppdrag till den blivande bruden passar våra parker perfekt. Med vår entrébiljett JumpTime får ni fri tillgång till trampoliner, ninjabana och klättring som ger er riktigt bra förutsättningar att skapa möhippa-uppdrag.

 Fyll på med energi i vårt café

Alla våra parker har ett café där det serveras mat, fika och varma och kalla drycker. Ladda upp med energi i vårt café innan ni beger er vidare till nästa utmaning eller aktivitet!

Tveka inte att kontakta oss innan ert besök. Vi berättar gärna mer om parken ni vill besöka och vad vi har att erbjuda som kan passa just er. Vi kommer gärna med idéer och förslag på hur ert besök kan utformas.