Kickoff med jobbet? Ta med kollegorna till JumpYard!

Snart dags för teambuilding med kollegorna? Vi erbjuder en mängd aktiviteter som passar både små och stora grupper. Utmana varandra på 3-kamp eller 5-kamp, hoppa trampolin tillsammans eller klättra på våra klätterväggar. Vi har dessutom mötesrum om ni vill passa på att kombinera nytta med nöje.

Tips på aktiviteter som du kan göra med dina kollegor

Hos oss kan ni röra på er och ha roligt tillsammans. Välj själva hur ni vill lägga upp ert besök. Många börjar med att ha möte eller konferens i våra i möteslokaler, för att därefter ha roligt tillsammans i parken, men självklart anpassar vi upplägget efter era önskemål.

Teambuilding med 3-kamp eller 5-kamp

3-kamp eller 5-kamp är ett perfekt sätt att få ihop gänget på. Ni får arbeta i lag och utforska parkens olika attraktioner tillsammans, samtidigt som ni rör på er. En gren kan exempelvis vara att ni tar er fram i ninjabanan på kortast tid, en annan att ni utmanar varandra i Dodgeball. Vi anpassar gärna kamperna för att de ska passa just er kickoff och teambuilding så bra som möjligt. Under kamperna kommer minst en av oss att vara med er för att förklara de olika grenarna, heja på och hålla ordning på poängställningen.  

Utforska parken tillsammans med dina kollegor när ni har kickoff

Vårt inträde till parken ger er tillgång till en mängd aktiviteter. Förutom studsmattor erbjuder de flesta av våra parker även klättring, ninjabana och fotbollsplan.

Konferera i ett av våra mötesrum

Vi erbjuder mötesrum där ni sitta avskilt för möte och konferens.

Hyr hela parken

Ha parken för er själva genom att hyra den! Hyra hela parken kan ni göra under särskilda tider. Läs mer på respektive parksida.

Rolig aktivitet med jobbet – vi anpassar upplägget efter era önskemål

Hos oss kan ni tillsammans med kollegorna studsa fram från trampolin till trampolin när ni har kickoff med jobbet. Att röra på sig, skratta och ha kul brukar vara ett vinnande koncept när det kommer till teambuilding. Hos oss brukar de flesta kunna släppa på spärrarna och bjuda på sig själva. Exakt vad en kickoff med jobbet ska bestå av är givetvis olika för olika arbetsgrupper, därför anpassar vi gärna upplägget!

Vi erbjuder kaffe, fika eller lunch

Planerar ni ett längre möte eller konferens brukar några välfyllda kaffekannor uppskattas. Förutom kaffe har vi kylda drycker, fika och båda lättare och mer rejäla måltider. Väljer ni något av våra konferenspaket ingår bland annat kaffe, lunch och dryck.

Varje park är unik – läs mer under våra parksidor

Varje park är unik och många parker erbjuder särskilda attraktioner. I Örebro kan ni köra gokart, i Västerås surfa eller gå höghöjdsbana och i Åre har vi en MegaRamp!

För mer information om vad varje park erbjuder, läs mer under respektive parksida. Tveka inte att kontakta oss om ni har egna idéer eller undrar över något. Vi finns här för att ni ska få ett så bra besök som möjligt!