lagaktiviteter på jumpyard

Boka in klassens dag hos JumpYard – vi erbjuder roliga aktiviteter för klassen

Vi erbjuder aktiviteter som passar bra att göra tillsammans med klassen. Hos oss kan alla ha roligt!

Vi erbjuder roliga aktiviteter för alla nivåer, inga förkunskaper krävs, som passar perfekt att göra tillsammans med klassen. Alla våra parker är fyllda av trampoliner. I många av våra parker hittar ni även klätterväggar, en ninjabana, fotbollsplan och Wipe Out. Utforska parken tillsammans med klasskompisarna. JumpYard är en plats där det är roligt att röra på sig. 

Specialerbjudande för skolklasser!

Eftersom vi mer än gärna vill ha skolklasser på besök hos oss har vi tagit fram ett extra förmånligt erbjudande, som riktar sig speciellt till skolor. Läs mer på varje parksida för information om vad just ni park erbjuder och vilka tider som är mest förmånliga att besöka oss. Ta med klasskompisarna och utforska våra roliga aktiviteter tillsammans med klassen!

Boka in ett besök hos JumpYard som er nästa skolaktivitet. Vi har flera aktiviteter för klassen som vill röra på sig och ha roligt tillsammans. Varför inte besöka JumpYard på en idrottsdag eller idrottslektion? Hos oss stärker ni klassens gemenskap, samtidigt som ni rör på er och har roligt!

Lägg till mat – goda nygräddade pizzor

Välj om ni vill lägga till pizza till alla elever. Det brukar vara det perfekta avslutet på ett besök hos oss!

Läs mer om vad respektive parks skolerbjudande

Ni bokar ert besök via forumlär på varje parksida. Har ni frågor går det självklart bra att ställa dom i formuläret, eller så kan ni ringa oss om ni föredrar det. Kontaktinformation till respektive park hittar ni på varje parksida.