Rolig aktivitet med småbarn – ta med din bebis till JumpBaby!

Är du föräldraledig och vill hitta på en rolig aktivitet med din bebis? Kom då till JumpYard och JumpBaby, som vi erbjuder när det är lugnare i parken.

JumpBaby – aktivitet med småbarn

Vill du hitta på något med ditt minsta barn som är 0–3 år? Då är JumpBaby den perfekta aktiviteten för dig och ditt barn, eller barnbarn eller barnvaktsbarn. 

Under JumpBaby får även dom minsta barnen testa att hoppa på studsmattorna och leka runt i parken. Och såklart får även ni vuxna känna på studsmattorna, även om det är dom små som står i fokus. Det ska vara roligt att röra på sig och därför har vi byggt parker som uppskattas av både stora och små.  

Rolig aktivitet under föräldraledigheten

JumpBaby är en perfekt aktivitet under exempelvis föräldraledigheten. Eller ska du kanske vara barnvakt till ett mindre barn? Då passar ett besök på JumpYard, under våra lugnare tider, riktigt bra. Känn på studsen i trampolinerna och utforska parkens alla vrår.

På JumpBaby får ni på egen hand utforska parken. Som vanligt finns det personal att fråga om ni vill ha inspiration eller undrar något.

Vad är JumpBaby?

JumpBaby innebär att ett barn 0–3 år och en medföljande vuxen går in på samma biljett, till ett särskilt förmånligt pris, under vissa tider. En perfekt aktivitet för småbarn och en vuxen som vill hitta på något roligt tillsammans. Läs mer på respektive parksida för information om vilka tider och priser som gäller i just din park.

Har ni större barn som också vill vara med i parken går det såklart bra att köpa till en JumpTime-biljett till dem.

JumpBaby erbjuder vi i dagsläget i följande parker:

Göteborg

Skövde

Helsingborg