Covid-19 relaterad information

COVID – Uppdaterad 29/5 – 2021.
Vi har beräknat ett maximalt antal personer som samtidigt får vistas i våra lokaler, se skyltning i parken. Vi har dock betydligt färre bokningsbara hopptimmar per timme för din trygghet.

Vår ambition är att leverera en ren och säker park för dig som besökare och för våra medarbetare. Vi har öppet varje dag och erbjuder möjligheter till ett roligt sätt för barn och unga att motionera. 

Håll avstånd, tvätta händerna och besök oss inte om du känner dig snuvig eller febrig. 


Kalas

Ni kan fortfarande hoppa och klättra så mycket ni vill på JumpYard! Kalas med över 8 deltagande barn kan hoppa i parken som vanligt och i kalasrummen finns inte heller restriktioner fr.o.m 1 juni 2021 (enligt FoHM; max 50 pers om alla har tilldelade sittplatser)


JumpSchool

JumpYard följer folkhälsomyndighetens rekommendationer! Det innebär att bl. a att JumpSchool, kalas och vanlig hopptid genomförs med vissa ökade försiktighetsåtgärder. 

 

För att reducera trängsel ber vi dig därför boka i förväg på vår hemsida och som medföljande förälder som ej hoppar att endast lämna och hämta ditt barn hos oss och inte stanna kvar i lokalen om det ej behövs. 

 

Vill du känna dig extra säker rekommenderar vi dig att “hyra hela hallen” så kan du hoppa helt själv i våra parker om du vill.

Har du en bokad tid du vill ändra – kontakta oss via mail så hjälper vi er att omboka.

 

Vad gör JumpYard gällande Covid-19?

• Vi har minskat kapaciteten för att kunna tillgodose 10 kvm per person enligt gällande restriktioner.

• Vårt café har max 4 sittande vid varje bord, med 1 m mellan borden. (I Nacka Forum endast 1 person per bord)

• Vi säkerställer att det inte uppstår trängsel vid café, sittplatser, incheckning och i parken.

• Utökade städrutiner, bl. a genom regelbunden desinfektion av exponerade ytor osv.

• Fokus gällande handhygien, handsprit är utplacerat på alla parker.

• Alla anställda har fått information om Corona-viruset och hur vi hanterar nya rutiner i parkerna.

 

Gällande kalas- och gruppbokningar

Önskar ni lägga en gruppbokning utanför våra ordinarie öppningstider, kontakta oss via mail så löser vi det! Önskar ni omboka ert kalas eller bokning hjälper vi er med det via mail, för kalas och grupper gäller våra vanliga avbokningsregler, dvs avbokar du mer än 7 dagar innan kalaset/gruppaktiviteten får du pengarna tillbaka.

 

Välkommen till JumpYard!