Roligare möten och events i Göteborg

Är ni ute efter något där jobbet kan förena nytta med nöje? Varmt välkomna att boka konferens eller kickoff hos oss på JumpYard Göteborg! Ni träffas i lugn och ro i våra coola lokaler och möts sedan av ett panorama av studsmattor och vår linbana i taket – Sky Rider! Våra aktiviteter passar både de tappraste – och de lite lugnare kollegorna.

Se öppettider på startsidan! Vi kan givetvis diskutera önskemål om ytterligare tider.

Ni kan vara 6-18 deltagare i mötesrummen, beroende på rummens storlek. Vi har andra ytor för större sällskap – kontakta oss för mer info på info.goteborg@jumpyard.se. Inne i parkens aktivitetsyta kan vi ta emot 150 personer samtidigt. (Se FAQ för information om Covid-19!)

Vi har ett eget kök där vi lagar lasagne, ugnsbakade pizzor, fräscha sallader, hamburgare och smörgåsar. Det finns även fika i olika former, med gott kaffe, cappuccino med mera. 

De flesta börjar med möten, mingel eller event och avslutar med aktiviteter i parken. Vi tar hand om er och ser till att t ex 3- eller 5-kampen koordineras eller att vald aktivitet presenteras.

Vår mötesrum har utrustning såsom TV-skärm eller whiteboard-tavla, HDMI-kabel.

För bokning av möte, konferens eller event – vänligen fyll i formuläret nedan – vi hör vi av oss inom 2 arbetsdagar. Sedvanlig fakturering.

Maila oss på info.goteborg@jumpyard.se om ni undrar över hur man tar sig hit!

Boka en fartfylld kick-off i Göteborg

Väck din inre gladiator – utmana dina vänner och kollegor i vår battle beam! I vår stora trampolinpark kan ni kämpa mot (eller med!) varandra i trampolinhoppning, klättring, Ninjabana på tid eller ett åk i Sky Rider – vår linbana 9 meter upp i taket.
Vi tänker att det finns något som passar de flesta. Är ni ett peppat gäng kämpar eller vill ni bara utforska parken? Tveka inte att höra av er till oss, vi fixar en aktiv dag som passar er!

Heldag Konferens

1 timme trampolinhoppning (eller vad ni vill göra!) i trampolinparken. Ni får avskilda mötesrum, god lunch med dryck, kaffe och valfritt fikabröd. Vi har flera olika mötesrum som rymmer allt från 6-18 personer.

Pris: 400 kr per deltagare exkl. moms (500 kr inkl. moms)

Halvdag Konferens

1 timme trampolinhoppning (eller vad ni vill göra!). Ni får avskilda mötesrum och kaffe.
Vi har flera olika mötesrum som rymmer allt från 6-25 personer.

Pris: 300 kr per deltagare exkl. moms (375 kr inkl. moms)

3-kamper / 5-kamper

Vi ordnar roliga och utmanande 3/5-kamper som passar er grupp eller kompisgäng. Ni kan köra olika fotbollskamper, dodgeball-matcher, Battle Beam, minigolf eller olika Ninja Race. Välj om ni vill tävla i lag eller individuellt. Oavsett om ni ordnar ett företags- eller privatevent fyller du i formuläret, så tar vi det därifrån!

  •  

Obs! Bokning av 3/5-kamper sker senast en vecka innan ni vill komma hit.

 

Pris249,43 SEK per deltagare exkl. moms (270 SEK inkl. moms) för ca 1-2 timmar, min 6 personer.

  • 5-kamp, 395 kr inkl. moms, per person för ca 2-3 timmar, min 6 personer.

Frukostmöte

Frukostmacka, kaffe, frukt och ett mötesrum med TV/HDMI. En kreativ start på dagen!

PrisFrukost 71,43 SEK per deltagare exkl. moms (80 SEK inkl. moms)

Eventlokal

Vi har många möjligheter i vår lokal. Parken är perfekt för mindre event eller mini-mässa med kunder, leverantörer eller personal i en annorlunda atmosfär. Genom exponering till över 8000 besökare (Stadium-målgruppen) varje månad, skapar vi förutsättningar för räckvidd åt er produkt och varumärke.

 

Exempel på vad ni kan göra

 

● Exponera produkter
● Presentera nyheter
● Demonstrera produkter

 

Har du idéer eller några frågor? Maila oss på info.nackaforum@jumpyard.se, eller ring!