Konferens i Göteborg

Är ni ute efter något där jobbet kan förena nytta med nöje? Varmt välkomna att boka konferens eller kickoff hos oss på JumpYard Göteborg! Ni träffas i lugn och ro i våra coola lokaler och möts sedan av ett panorama av studsmattor och vår linbana i taket – Sky Rider! Våra aktiviteter passar både de tappraste – och de lite lugnare kollegorna.

Boka rolig kick-off i Göteborg

Är ni ett gäng kontorsnissar som behöver få röra på er lite? Släck ner skärmarna resten av dagen och ta fram era inre vikingar. Vi vet av erfarenhet att det döljer sig en kämpe i de allra flesta! I vår stora trampolinpark kan ni studsa runt tillsammans, utmana varandra i vår battle beam eller varför inte se kollegan färdas på 9 meters höjd i vår Sky Rider?

 

Här är ett prisexempel:

● Heldag inkl. 1h hoppning i trampolinparken, avskilda konferensrum, lunch med dryck och kaffe samt valfri konditori: 400 SEK per deltagare exkl. moms (500 SEK inkl. moms)

● Halvdag inkl. 1h hoppning i trampolinparken, avskilda konferensrum och kaffe 300 SEK per deltagare exkl. moms (375 SEK inkl. moms)

● 3-kamp 250 SEK per deltagare exkl. moms (312,5 SEK inkl. moms)

● Frukost 80 SEK per deltagare exkl. moms (100 SEK inkl. moms)

 

Vi anpassar priser och skräddarsyr aktiviteter efter era behov. Vi har har konferens rum för upp till 30 personer och TV-skärm. Fyll i bokningsformuläret nedan!

Företagsevent för de flesta

Vill ni ha en heldagskonferens, eller vill ni bara boka en fartfylld aktivitet? Inga problem! Här har vi en kul aktivitet för kollegorna som går att anpassa efter era önskemål. Vi är experter på annorlunda aktiviteter där balanssinne, koordination och styrka sätts på sin spets – vi erbjuder också basket dunk och dodgeball. Är ni ett gäng gladiatorer, eller ett blandat gäng som vill ha lite av varje? Vi löser det så att det passar alla.

 

Välkomna att boka kick off i Göteborg!