Konferens i Helsingborg

Är du ute efter ett ställe där jobbet kan förena nytta med nöje? Då säger vi varmt välkomna att boka konferens och kickoff hos oss på JumpYard Helsingborg! Konferera i lugn och ro i våra lokaler och bryt sedan av med ett panorama av studsmattor, klättervägg och SkyRider! Vi har aktiviteter som passar både de tappraste – och de lite lugnare kollegorna.

Boka rolig kick-off i Helsingborg

Är ni ett gäng kontorsnissar som behöver få röra på er lite? Släck ner skärmarna resten av dagen och ta fram era inre vikingar. Vi vet av erfarenhet att det döljer sig en kämpe i de allra flesta! I vår stora trampolinpark kan ni studsa runt tillsammans, utmana varandra i vår battle beam eller varför inte se kollegan färdas på 10 meters höjd i vår SkyRider?

 

Här är ett prisexempel:

 

● Heldag inkl. 1h hoppning i trampolinparken, avskilda konferensrum, lunch med dryck och kaffe samt valfri konditori: 400 SEK per deltagare exkl. moms (500 SEK inkl. moms)

● Halvdag inkl. 1h hoppning i trampolinparken, avskilda konferensrum och kaffe 300 SEK per deltagare exkl. moms (375 SEK inkl. moms)

 

● 3-kamp 250 SEK per deltagare exkl. moms (312,5 SEK inkl. moms)

 

● Frukost 80 SEK per deltagare exkl. moms (100 SEK inkl. moms)

 

Vi anpassar priser och skräddarsyr aktiviteter efter era behov. Fyll i bokningsformuläret nedan!

Företagsevent för de flesta

Vill ni konferera hela dagen, eller vill ni bara boka den fartfyllda aktivitet? Inga problem! Här har vi en upplevelse för kollegorna som går att anpassa till era önskemål. Vi är experter på galna aktiviteter som sätter balanssinne, koordination och styrka på sin spets – men vi erbjuder också basket, fotboll och dodgeball. Är ni ett gäng enade gladiatorer, eller är ni ett blandat gäng som vill ha lite av varje? Vi löser det på ett sätt som passar er alla. Välkomna att boka kick off i Helsingborg!