#SERIOUSLYFUN

Skolaktiviteter i Helsingborg – välkomna till JumpYard!

Överraska klassen med en fartfylld aktivitet det kommer snackas länge om i korridorerna. På JumpYard Helsingborg tar vi emot besök från skolklasser och fritids som vill hitta på en gruppstärkande aktivitet, fylla ut en studiedag eller avsluta terminen tillsammans på ett extraordinärt sätt. Boka skolaktivitet hos oss på JumpYard i Helsingborg redan idag!

Välj mellan flera roliga aktiviteter med klassen hos JumpYard Helsingborg

Ta chansen att lära känna skolkamraterna bättre! Hos oss kan ni klättra Clip ‘N Climb, åka SkyRider, hoppa trampolin eller Twister och kämpa i ninjabanan. Besök oss på JumpYard – en skolaktivitet utöver det vanliga.

Våra skolpriser gäller ordinarie skoldagar mellan kl. 10.00-15.00.

Priser

Erbjudandet gäller vid bokning av minst 10 pers. Våra skolpriser gäller ordinarie skoldagar mellan kl. 10.00-15.00.

JumpTime + JumpSocks

1 timme

100 kr/pers.

Tillägg

Extratimme

Halv pizza

SkyRider

50 kr/pers.

50 kr/pers.

30 kr/åk 

Vi är kontantfria. Betala gärna med faktura eller kort på plats.

Klassaktivteter som passar alla

Vem har kraften och kroppskontrollen som krävs för att göra en side flip i luften? Hos oss finns det inte bara ett rum fullt av studsmattor och hoppavsatser – här kan ni även spela fotboll på konstgräs och träna klättring på vår Clip ‘N Climb! Vi har massor av aktiviteter som passar de allra flesta, och vår proffsiga personal finns alltid närvarande för att allt ska gå rätt till.

Fyll i formuläret nedan, vi återkommer med en bokningsbekräftelse. Observera att bekräftad bokning är bindande. Vi ses på JumpYard Helsingborg!

Obs! Detta är en förfrågan. Ibland kan det ta upp till 2 dagar innan ni får svar. Bokningen är ej bekräftad.