Skolaktivitet med klassen i Helsingborg

Överraska klassen med en fartfylld aktivitet det kommer snackas länge om i korridorerna. På JumpYard tar vi emot besök från skolklasser och fritids som vill hitta på en gruppstärkande aktivitet, fylla ut en studiedag eller avsluta terminen tillsammans på ett extraordinärt sätt. Boka skolaktivitet hos oss på JumpYard i Helsingborg redan idag!

Skolaktivitet i Helsingborg

Har er klass vad som krävs för att slå parallellklassen i ett battle beam? Ett besök hos oss på JumpYard är en skolaktivitet som sticker ut över det vanliga, och ni får dessutom chansen att lära känna era skolkamrater bättre!

 

 

Nedan ser du våra prisangivelser. De angivna priserna gäller ordinarie skoldagar mellan kl. 10- 15. Det går bra att ta med sig fika att äta i vårt café – kom bara ihåg att lämna det snyggt efter er. Vi har tyvärr ingen mikrovågsugn. Ät gärna en pizza från vårt café, men förbeställ antal i formuläret. 50 kr/elev för en halv pizza.

 

Priser:

● 125 kr per person för en grupp på 1-35 personer. Strumpor ingår, 1h 30 min hopptid.

● 100 kr per person för grupper á 35-100 personer. Strumpor ingår samt 1h 30 min hopptid.

 

Tips! Är ni olika klasser från samma skola som vill boka skolaktivitet? Besöken behöver inte göras samtidigt, men för att kunna nyttja grupperbjudandet behöver bokningen för alla ske samtidigt.

 

 

Vi tar inte emot kontanter. Det går bra att betala med faktura eller med kort på plats.

Utmana eleverna med våra aktiviteter

Vem har kraften och kroppskontrollen som krävs för att göra en side flip i luften? Hos oss finns det inte bara ett rum fullt av studsmattor och hoppavsatser – här kan ni även spela fotboll på konstgräs och träna klättring på vår Clip ‘N Climb! Vi har massor av aktiviteter som passar de allra flesta, och vår proffsiga personal finns alltid närvarande för att allt ska gå rätt till.

 

Fyll i formuläret nedan, vi återkommer med en bokningsbekräftelse. Observera att bekräftad bokning är bindande. Vi ses på JumpYard Helsingborg!