Kristianstad – Platschef

Tycker du som vi, att JumpYard har Sveriges coolaste trampolinparker? JumpYard är ”mer än en trampolinpark” och vi letar nu efter någon som kan vara ”mer än en platschef” för vår nyetablering i Kristianstad som öppnar i april 2021.

 

Som platschef är du ytterst ansvarig för allt som händer innanför våra väggar så som gästupplevelsen, vår fantastiska personal, underhåll av parken samt viss administration. Utöver att ansvara för drift och personal är du även med och bestämmer om erbjudande, marknadsföring och försäljning. Vi erbjuder dig en möjlighet att vara med att skapa ”din egen” trampolinpark med stor frihet under eget ansvar. Du rapporterar till Head of Operations för JumpYard.

 

Vi söker dig med erfarenhet från restaurang/hotell, retail eller liknande. Du ska vara van vid höga kundflöden och tycka om att leda och utveckla en ung organisation med ung personal. Har du erfarenhet av trampoliner/parkour/gymnastik är det ett plus men det allra viktigaste är att du driver på för att skapa en grym gästupplevelse! Då vår verksamhet är övervägande kvälls- och helgbelagd ser vi att du trivs med att jobba varierande arbetstider inkl. regelbundna helger.

 

Märk ansökan med “Platschef Kristianstad”. Välkommen med din ansökan – rekrytering sker löpande

Med vänlig hälsning JumpYard Team

Bifoga ditt cv och ett personligt brev.

Vi accepterar PDF och DOC