Karlstad

Platschef

Tycker du som vi, att JumpYard har Sveriges coolaste trampolinparker? Brinner du för hjälpa barn och vuxna att ha så kul det bara går i en aktiv miljö? JumpYard är ”mer än en trampolinpark” och vi letar nu efter någon som kan vara ”mer än en platschef” för vår nyetablering i Karlstad.

 

Som platschef är du ytterst ansvarig för allt som händer innanför våra väggar. Utöver att ansvara för drift och personal är du även med och bestämmer om erbjudande, marknadsföring, försäljning och kundupplevelse. Vi erbjuder dig en möjlighet att vara med att skapa ”din egen” trampolinpark med stor frihet under eget ansvar. Du rapporterar till JumpYard’s Sverige VD och sitter med i ledningsgruppen tillsammans med övriga platschefer.
Vi söker dig med erfarenhet från restaurang/hotell eller retail. Du ska vara van vid höga kundflöden och tycka om att leda och utveckla en ung organisation med ung personal. Har du erfarenhet av trampoliner är det ett plus men det allra viktigaste är att du brinner för att skapa en grym kundupplevelse!

Skicka din ansökan märkt ”Platschef Karlstad”. Extern rekryteringsansvarig är Johan Svensson, e-post: johan@concretecompany.se

Bifoga ditt cv och ett personligt brev.

Vi accepterar PDF och DOC