Barkarby

Team Leader

Är du bra på att fixa det kunderna vill ha? Gillar du att hjälpa barn, ungdomar och vuxna att ha kul i en aktiv miljö? Trivs du med att inspirera och utveckla yngre personal? I rollen som Team Leader håller du ordning på arbetsplatsen och gör saker lite bättre varje dag. Du har kanske tröttnat på ett ”vanligt” restaurang- eller hotelljobb och vill jobba mer med service i en aktivitetsmiljö. Då har vi ett jobb som passar dig!

 

Vi söker en deltidsanställd Team Leader som ska ansvara för vår verksamhet i receptionen, caféet och kalasavdelningen. Du ansvarar för både drift och utveckling av erbjudanden, personal och utrustning. Du blir en del av ledningsteamet och rapporterar till vår platschef.
Vi söker dig med erfarenhet som hovmästare eller servis/kök och är van vid att hantera höga kundflöden. Du gillar att ta hand om kunder och få dom att känna sig lite extra hemma hos oss. Du tycker att det är kul att leda och utveckla ung personal. Har du en bakgrund inom gymnastik, trampolin eller parkour så är det meriterande, men inget krav. Tjänsten på JumpYard Barkarby gäller kvällar, helger och skollov i första hand.

Skicka din ansökan märkt ”Team Leader Barkarby” till work@jumpyard.se

Bifoga ditt cv och ett personligt brev.

Vi accepterar PDF och DOC