Kristianstad – Team Leader ”café och reception”

Är du bra på att fixa det kunderna vill ha? Gillar du att hjälpa barn, ungdomar och vuxna att ha kul i en aktiv miljö? Trivs du med att inspirera och utveckla yngre personal? I rollen som Team Leader ”café och reception” håller du ordning på arbetsplatsen och gör saker lite bättre varje dag. Du har kanske tröttnat på ett ”vanligt” restaurang- eller hotelljobb och vill jobba mer med service i en aktivitetsmiljö. Då har vi ett jobb som passar dig!

Nu söker vi en hel- eller deltidsanställd Team Leader som kommer ansvara för vår verksamhet i reception och café. Du ansvarar för både utveckling och drift av erbjudanden (t.ex. våra kalas), personal samt utrustning. Du är del av ledningsteamet och rapporterar till vår platschef.

Vi söker dig som har erfarenhet som hovmästare eller servis/kök och är van vid att hantera höga kundflöden. Du ska gilla att ta hand om kunder och få dom att känna sig lite extra hemma hos oss, du ska även tycka att det är kul att leda och utveckla ung personal. Är du en hejare på gymnastik, trampolin eller parkour så är det meriterande men inget krav. Tjänsten på JumpYard Kristianstad gäller hel- eller deltid.

Märk ansökan med “Team Leader Café och Reception Kristianstad”. Välkommen med din ansökan – rekrytering sker löpande

Med vänlig hälsning JumpYard Team

Bifoga ditt CV och ett personligt brev. Vi accepterar PDF och DOC