Linköping – Platschef

Tycker du också att jobbet ska vara #seriouslyfun? Då är kanske rollen som platschef på JumpYard Linköping är något för dig?

Om rollen:
Som platschef är du parkens dagliga ledare och är ytterst ansvarig för allt som händer innanför våra väggar så som gästupplevelsen, vår fantastiska personal, underhåll av parken samt viss administration. Utöver att ansvara för drift och personal kommer du även med initiativ samt genomför kampanjer och erbjudanden, lokal marknadsföring, försäljning och liknande. Vi erbjuder dig en möjlighet att vara med att driva ”din egna” trampolinpark med stor frihet under eget ansvar. Du rapporterar till regionschef för JumpYard.

Om dig:
Vi söker dig med erfarenhet från restaurang/hotell, retail eller liknande. Du bör ha minst ett års erfarenhet som ledare med goda resultat. Du ska vara van vid höga kundflöden och tycka om att leda och utveckla en ung organisation med ung personal. Du ska ha ett intresse av att optimera drift och drivas av goda ekonomiska resultat. Har du erfarenhet av trampoliner/parkour/gymnastik är det ett plus men det allra viktigaste är att du brinner för att skapa en gästupplevelse över kundens förväntningar tillsammans med teamet i parken! Då vår verksamhet är övervägande kvälls- och helgbelagd ser vi att du trivs med att jobba varierande arbetstider inkl. regelbundna helger.

Om JumpYard:
Vår första park i Sverige, JumpYard Barkarby, invigdes 2017 och redan från start kunde vi erbjuda fler aktiviteter än bara trampoliner.

Efter JumpYard Barkarby har vi öppnat fler parker i Sverige, Danmark, Norge, Spanien och Portugal!
Utvecklingen av våra parker går fort framåt och idag kan våra gäster uppleva aktiviteter som Clip ‘N Climb, SkyRider, Valo Jump, Wipe Out och olika Ninjabanor.

Framgången består förstås i människors förtjusta inställning till rörelseglädje! En annan viktig framgångsfaktor är vår personal – med fokus på gästupplevelse, flexibilitet och inspiration ger vi gästerna valuta för inträdet sju dagar i veckan, året runt. Nu söker vi en platschef för vår park i Linköping (Bonnorpsgatan). Vill du bli en del av JumpYard och ha #seriouslyfun tillsammans med oss?

Ansökan
Märk ansökan med “Platschef Linköping”.

Tillträde sker i slutet av 2022.

JumpYard Linköping, Bonnorpsgatan

Bifoga ditt CV och ett personligt brev. Vi accepterar PDF och DOC