Team Leader Göteborg

Om rollen
Tycker du som vi, att jobbet ska vara #seriouslyfun? Är du bra på att fixa det kunderna vill ha? Gillar du att hjälpa barn, ungdomar och vuxna att ha kul i en aktiv miljö? Trivs du med att inspirera och utveckla yngre personal? Då är rollen som Team Leader på JumpYard jobbet för dig!

I rollen som Team Leader på JumpYard Göteborg håller du ordning på arbetsplatsen och gör saker lite bättre varje dag.  Du har kanske tröttnat på ett ”vanligt” restaurang-, butiks-, eller hotelljobb och vill jobba mer med service i en aktivitetsmiljö. Vi erbjuder en tjänst som Team Leader (heltid) där du ansvarar för vår dagliga verksamhet i ett team med platschef och andra ansvariga. Parkupplevelsen, tekniskt underhåll, gästers säkerhet, café, reception och kalas är delar av dina arbetsområden.

Du är del av ledningsteamet och rapporterar till platschef på JumpYard Göteborg.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av (viss) arbetsledande roll och är van vid att hantera höga kundflöden. Du gillar att ta hand om kunder och får dem att känna sig  hemma hos oss, du tycker att det är kul att leda och utveckla ung personal. Då vår verksamhet är övervägande kvälls- och helgbelagd ser vi att du trivs med att jobba varierande arbetstider inkl. helger. Om du har erfarenhet av gymnastik, trampolin eller liknande aktiviteter är det så klar meriterande, men det är absolut inget krav.

Tjänsten är på heltid. Vi önskar att rollen tillträds snarast möjligt. Avtalsenlig lön.

Om JumpYard
JumpYard driver aktivitetscenter för främst barn och ungdomar, där kombinationen lek, rörelse och glädje är i fokus. Våra parker erbjuder fler aktiviteter än bara trampolinhoppning, då vi anser att alla ska kunna, och vilja hitta sin egen utmaning. Vi har parker i Sverige, Danmark, Norge, Portugal och Spanien.

Märk ansökan med “Team Leader Göteborg”
Välkommen med din ansökan – rekrytering sker löpande

Med vänlig hälsning JumpYard Team

Bifoga ditt CV och ett personligt brev. Vi accepterar PDF och DOC