#SERIOUSLYFUN

Boka en fartfylld kickoff eller konferens i Karlstad

Bjud in till konferens, kickoff eller teambuilding hos JumpYard i Karlstad! Vi har mötesrum som är perfekta att konferera i. Därefter kan ni hoppa loss i parken eller boka in en 5-kamp! Med andra ord kan ni förena nytta med nöje. Kom till JumpYard i Karlstad – en 3000 kvm trampolinpark och aktivitetscenter. Här har vi klättring, linbana i taket, ninjabana, skumgummigrop och såklart – roliga (och lite galna) trampoliner.

Längre ner på sidan presenterar vi olika upplägg som ni kan välja mellan, eller låta er inspireras av. Våra kunder har ofta egna tankar om hur dagen ska se ut, och vi är såklart öppna för förslag! Hos oss kan ni boka en minnesvärd konferens som det snackas om länge!

Alla priser är inklusive moms.

JumpYard Karlstads öppettider.

Vill ni komma utanför våra ordinarie öppettider, så ska vi göra vårt bästa för att hitta en lösning.

Ni kan vara 6-18 deltagare i mötesrummen, beroende på rummens storlek. Vi har andra ytor för större sällskap – kontakta oss för mer info på karlstad@jumpyard.se. Inne i parkens aktivitetsyta kan vi ta emot 120 personer samtidigt.

Vi har ett eget kök där vi lagar lasagne, ugnsbakade pizzor och smörgåsar. Det finns även fika i olika former, med gott kaffe, cappuccino med mera.

De flesta börjar med möten, mingel eller event och avslutar med aktiviteter i parken. Vi tar hand om er och ser till att t.ex. 3- eller 5-kampen koordineras eller att vald aktivitet presenteras.

Vår mötesrum har utrustning såsom TV-skärm eller whiteboard-tavla, HDMI-kabel.

För bokning av möte, konferens eller event – vänligen fyll i formuläret nedan – vi hör vi av oss inom 2 arbetsdagar.

Vi har parkeringsmöjligheter utanför entrén.

Välj mellan flera olika paket:

Väck din inre gladiator – utmana dina vänner och kollegor i vår battle beam! I vår nya trampolinpark kan ni kämpa mot (eller med!) varandra i trampolinhoppning, klättring, Ninjabana på tid eller ett åk i SkyRider – vår linbana i taket. Vi tänker att det finns något som passar de flesta. Är ni ett peppat gäng kämpar eller vill ni bara utforska trampolinparken? Tveka inte att höra av er till oss, vi fixar en aktiv dag som passar er! Välj mellan våra olika upplägg. 

Heldag Konferens Karlstad

1 timmes hopptid (eller vad ni vill göra!) i trampolinparken. Ni får avskilda mötesrum, god lunch med dryck, kaffe och valfritt fikabröd. Vi har flera olika mötesrum som rymmer allt från 6-18 personer.

Pris: 500 kr/pers

Halvdag Konferens Karlstad

1 timmes hopptid (eller vad ni vill göra!) i trampolinparken. Ni får avskilda mötesrum och kaffe.
Vi har flera olika mötesrum som rymmer allt från 6-25 personer.

Pris: 375 kr/pers

3-kamp/5-kamp

Vi ordnar roliga och utmanande 3/5-kamper som passar er grupp eller kompisgäng. Ni kan köra olika fotbollskamper, dodgeball-matcher, battle beam, minigolf eller olika Ninja Race. Välj om ni vill tävla i lag eller individuellt. Oavsett om ni ordnar ett företags- eller privatevent fyller du i formuläret, så tar vi det därifrån!

Obs! Bokning av 3-kamper sker senast en vecka innan ni vill komma hit.

Pris: 
3-kamp: 275 kr/pers (ca 1-2 timmar, min. 6 pers).
5-kamp: 395 kr/pers (ca 2-3 timmar, min. 6 pers).

Frukostmöte

Frukostmacka, kaffe, frukt och ett mötesrum med TV/HDMI. En kreativ start på dagen!

Pris: 80 kr/pers

Har du idéer eller några frågor? Maila oss på karlstad@jumpyard.se, eller ring på tel: 054-150970.

Obs! Detta är en förfrågan. Ibland kan det ta upp till 2 dagar innan ni får svar. Bokningen är ej bekräftad.