#SERIOUSLYFUN

Roligare möten och events i Karlstad

Är det dags för kick off, pulshöjande 3-kamper med avdelningen, möten eller events? Förena nytta med nöje – kom till JumpYard i Karlstad – en 3000 kvm trampolinpark och aktivitetscenter. Här har vi klättring, linbana i taket, Ninja bana, skumgummigrop och såklart – roliga (och lite galna) trampoliner. Våra kunder har ofta egna tankar om hur dagen ska se ut, och vi är såklart öppna för förslag! Boka ett möte, en kick off eller ett event med en annorlunda twist.

Se öppettider på startsidan! Vi kan givetvis diskutera önskemål om ytterligare tider.

Ni kan vara 6-18 deltagare i mötesrummen, beroende på rummens storlek. Vi har andra ytor för större sällskap – kontakta oss för mer info på info.karlstad@jumpyard.se. Inne i parkens aktivitetsyta kan vi ta emot 120 personer samtidigt. (Se FAQ för information om Covid-19!)

Vi har ett eget kök där vi lagar lasagne, ugnsbakade pizzor och smörgåsar. Det finns även fika i olika former, med gott kaffe, cappuccino med mera.

De flesta börjar med möten, mingel eller event och avslutar med aktiviteter i parken. Vi tar hand om er och ser till att t ex 3- eller 5-kampen koordineras eller att vald aktivitet presenteras.

Vår mötesrum har utrustning såsom TV-skärm eller whiteboard-tavla, HDMI-kabel.

För bokning av möte, konferens eller event – vänligen fyll i formuläret nedan – vi hör vi av oss inom 2 arbetsdagar.

Vi har parkeringsmöjligheter utanför entrén.

Boka en fartfylld kick-off i Karlstad

Väck din inre gladiator – utmana dina vänner och kollegor i vår battle beam! I vår nya trampolinpark kan ni kämpa mot (eller med!) varandra i trampolinhoppning, klättring, Ninjabana på tid eller ett åk i SkyRider – vår linbana i taket. Vi tänker att det finns något som passar de flesta. Är ni ett peppat gäng kämpar eller vill ni bara utforska trampolinparken? Tveka inte att höra av er till oss, vi fixar en aktiv dag som passar er!

Heldag Konferens

1 timme trampolinhoppning (eller vad ni vill göra!) i trampolinparken. Ni får avskilda mötesrum, god lunch med dryck, kaffe och valfritt fikabröd. Vi har flera olika mötesrum som rymmer allt från 6-18 personer.

Pris: 400 kr per deltagare exkl. moms (500 kr inkl. moms)

Halvdag Konferens

1 timme trampolinhoppning (eller vad ni vill göra!). Ni får avskilda mötesrum och kaffe.
Vi har flera olika mötesrum som rymmer allt från 6-25 personer.

Pris: 300 kr per deltagare exkl. moms (375 kr inkl. moms)

3-kamper / 5-kamper

Vi ordnar roliga och utmanande 3/5-kamper som passar er grupp eller kompisgäng. Ni kan köra olika fotbollskamper, dodgeball-matcher, Battle Beam, minigolf eller olika Ninja Race. Välj om ni vill tävla i lag eller individuellt. Oavsett om ni ordnar ett företags- eller privatevent fyller du i formuläret, så tar vi det därifrån!

Obs! Bokning av 3-kamper sker senast en vecka innan ni vill komma hit.

Pris: 3-kamp, 275 kr inkl. moms, per person (ca 1-2 timmar, min 6 personer).

5-kamp, 395 kr inkl. moms, per person (ca 2-3 timmar, min 6 personer).

Frukostmöte

Frukostmacka, kaffe, frukt och ett mötesrum med TV/HDMI. En kreativ start på dagen!

Pris: Frukost 71,43 SEK per deltagare exkl. moms (80 SEK inkl. moms)

Eventlokal

Vi har många möjligheter i vår lokal. Parken är perfekt för mindre event eller mini-mässa med kunder, leverantörer eller personal i en annorlunda atmosfär.

Exempel på vad ni kan göra

● Exponera produkter
● Presentera nyheter
● Demonstrera produkter

Har du idéer eller några frågor? Maila oss på info.karlstad@jumpyard.se, eller ring på tel: 054-150970.