Konferens i Nacka

Vill ni göra något med jobbet som förenar nytta med nöje? Välj en aktiv konferens, möte eller kick-off hos oss på JumpYard Nacka Forum! Ni ses i lugn och ro i våra schyssta lokaler, och kör sedan loss på ett hav av studsmattor, klättring, Ninjabana och vår linbana i taket – Sky Rider! Våra aktiviteter passar allt från de tappraste – och de lite lugnare kollegorna.

Boka en rolig kick-off i Nacka

Är ni ett gäng på kontoret som gillar rörelse och utmaningar? Stäng ner för dagen och plocka fram kämpatakterna. Vi tror att det döljer sig en kämpe i de flesta! I vår trampolinpark kan ni hoppa loss på studsmattorna, utmana varandra på Ninjabanan eller se kollegan flyga på 7 meters höjd i vår Sky Rider!

 

Vad kostar det?

 

● Heldag inkl. 1 timme hoppning i trampolinparken, avskilda konferensrum, lunch med dryck, kaffe och valfri konditori: 400 kr per deltagare exkl. moms (500 kr inkl. moms)

 

● Halvdag inkl. 1 timme hoppning i trampolinparken, avskilda konferensrum och kaffe 300 kr per deltagare exkl. moms (375 kr inkl. moms)

 

● 3-kamp 250 kr per deltagare exkl. moms (312,50 kr inkl. moms)

 

● Frukost 80 kr per deltagare exkl. moms (100 kr inkl. moms)

 

Vi anpassar priser och skräddarsyr aktiviteter efter era behov. Använd bokningsformuläret neda för att kontakta oss.

Företagsevent som passar de flesta

Ute efter en heldagskonferens, eller vill ni bara boka en fartfylld aktivitet? Inga problem! Här har vi en rolig aktivitet för kollegorna som kan anpassas efter era önskemål. Vi är experter på aktiviteter där balans, koordination och styrka ställs på sin spets. Är ni ett gäng gladiatorer, eller en mixad grupp som vill ha lite av varje? Vi löser det. Välkomna att boka kick-off i Nacka!