#SERIOUSLYFUN

Säsongsavslutning/Grupper

Det är viktigt att fira föreningens upptakt eller säsongsavslutningen! Stärk teamet, skratta, hoppa och umgås tillsammans på JumpYard Nacka Forum. Vi har massor av olika aktiviteter, nästan alla är pulshöjande och utmanande!

Vi på JumpYard Nacka Forum älskar sport och föreningsliv och har såklart ett erbjudande för likasinnade. Vad sägs om trampolinhoppning (och massor av annat kul) inklusive greppstrumpor (värde 30 kr) från bara 100 kr per person.

Vårt Säsongsavslutningserbjudande gäller bokningar om minst 10 personer och vårt bästa pris gäller vardagar när det ej är skollov.

Säsongsavslutning, pris per person:
Måndag – torsdag ej skollov: 120kr för 1 timme inklusive JumpSocks, 50kr för ExtraTimme.
Fredag – söndag samt skollov: 170kr för 1 timme inklusive JumpSocks, 100kr för ExtraTimme.

Pizza 50 kr (ca en halv pizza per person)*

Detta erbjudande går bara att boka via formuläret nedan.

Ni betalar endast för det antal som kommer. Vi ser helst att ni betalar gemensamt och kom ihåg att vi inte tar emot kontanter på JumpYard.

Vi har 5 grupprum, varav det största tar ca 25 personer. Bokar ni på vardagar ingår grupprum i möjligaste mån, i annat fall tar ni plats i caféet. Grupprummen är bara i undantagsfall tillgängliga för helgbokning, utgå då ifrån att det är caféet som gäller.

Väljer ni pizza så är det ca en halv pizza per person som serveras, men vi löser det om ni önskar mer än så. Ingen har hittills gått härifrån hungrig.

*Observera att vi dock inte kan erbjuda våra halva pizzor mellan klockan 11.00-17.00 på lördagar och söndagar pga platsbrist i caféet.

Obs! Under skollov och helgdagar gäller lördag till söndag-priser och vi kan då tyvärr inte erbjuda våra halva pizzor mellan klockan 11.00-17.00.

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom 2 arbetsdagar med bekräftelse på Er bokning.