Säsongsavslutning/Grupper

Det är viktigt att fira föreningens upptakt eller säsongsavslutningen! Stärk teamet, skratta, hoppa och umgås tillsammans på JumpYard Nacka Forum. Vi har massor av olika aktiviteter, nästan alla är pulshöjande och utmanande!

Vi på JumpYard Nacka Forum älskar sport och föreningsliv och har såklart ett erbjudande för likasinnade. Vad sägs om trampolinhoppning (och massor av annat kul) inklusive greppstrumpor (värde 30 kr) från bara 100 kr per person.

 

Erbjudandet gäller bokningar om minst 10 personer. Obs! Våra bästa priser gäller måndag till torsdag.

1 timme JumpTime inkl. strumpor, pris per person:

Mån – Tis  100 kr (extra timme 50 kr)

Ons – Tors 125 kr (extra timme 50 kr)
Fre           150 kr (extra timme 50 kr)

Lör – Sön  150 kr (extra timme 100 kr, extra timme efter kl 17.00 kostar 50 kr)
Lov/Helg   150 kr (extra timme 100 kr, extra timme efter kl 17.00 kostar 50 kr)


Pizza 50 kr (en halv pizza per person)* 

Detta erbjudande går bara att boka via formuläret nedan.

 

Ni betalar endast för det antal som kommer. Vi ser helst att ni betalar gemensamt och kom ihåg att vi inte tar emot kontanter på JumpYard.

 

Vi har ett antal grupprum, varav det största tar ca 25 personer. Bokar ni på vardagar ingår grupprum i möjligaste mån, i annat fall tar ni plats i caféet. Grupprummen är bara i undantagsfall tillgängliga för helgbokning, utgå att det då är caféet som gäller.

 

Väljer ni pizza så är det ca en halv pizza per person som serveras, men vi löser det om ni önskar mer än så. Ingen har hittills gått härifrån hungrig. *Observera att vi dock inte kan erbjuda våra halva pizzor mellan kl 10-17 på lördagar och söndagar pga platsbrist.

 

Obs! Under skollov och helgdagar gäller fredag till söndag-priser och vi kan tyvärr inte erbjuda våra pizzor mellan kl 10-17 pga platsbrist.

 

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom 2 arbetsdagar med bekräftelse på Er bokning.