VR - Utmana vännerna på Virtual Reality-spel!

Testa vår VR-Arena – ni kommer inte bli besvikna! Vi har det senaste inom VR-teknologin och ni kan röra er fritt på en större spelyta, utan kablar, ryggsäckar eller sladdar i vägen. Kör en kul aktivitet med kompisarna, på möhippan eller svensexan! Vi har två VR-spel att välja mellan: Zombie Zone och Beat Saber. Zombie Zone är kul (och lite läskigt) att spela tillsammans medan Beat Saber är en musikupplevelse där du hänger med i musiken genom att använda en lasersabel.

Bokningar VR för grupper och företag

Vårt erbjudande

En VR-arena för free roaming, ni kan röra er fritt utan sladdar eller ryggsäckar. Välj mellan två olika spel – I Zombie Zone är uppdraget att klara olika nivåer (peppra loss på zombies!) där det kan krävas en del samarbete för att klara er vidare. Garanterat spännande! I Beat Saber är musik i fokus – ett kul och fartfyllt spel med tempo och takt.

 

Antal deltagare

Vi har en bana som tar upp till tre personer åt gången. Är ni ett större sällskap kan ni delas upp i grupper. Medan ni väntar har vi en sjukt rolig trampolinpark där ni kan hoppa loss, klättra eller åka Sky Rider (vi fixar ett paket åt er!).

 

Café och restaurang 

Vi har flera goda rätter att välja mellan, t ex gratinerad lasagne, ugnsbakad pizza eller fräscha sallader. Utöver god mat finns det fika med rawfood-bollar, olika kondisbitar, färska smoothies med mera. Ni slår er ner i vårt mysiga café med gott om utrymme!

VR SPEL

  • Zombie Zone
  • 12-årsgräns. Testa vårt egna Zombie Zone där du själv eller tillsammans med ett lag om max 3 personer ska skjuta zombies som kommer från alla håll och kanter, utmanande och läskigt. Speltid är ca 20 minuter.
 
Pris
Zombie Zone 130 kr/pers för 1 spel (Max 3 personer) 

VR SPEL DROP IN

  •  
  • Beat Saber
  • 10-årsgräns. Har du inte testat det klassiska Beat Saber finns nu möjligheten. Här ska du i takt till musik försöka träffa de kuber som kommer emot dig med rätt färg på ljussabeln och i rätt vinkel. Speltid är ca 15 minuter.
 

Pris

  • Zombie Zone 130 kr/pers för 1 spel (ca 20 min) 

    Beat Saber 100 kr/pers för 15 min)

TIPS! Har ni önskemål om paketlösningar, t ex trampolinhoppning, Sky Rider och VR “allt-i-ett” så löser vi självklart  det! 

 

Hyr hela VR-arenan 1 timme för endast 990 kr

Maila på info.nackaforum@jumpyard.se