KICKOFF & KONFERENS I NORRKÖPING

Boka kickoff eller konferens hos JumpYard Norrköping

Är det dags för kickoff, pulshöjande 3-kamper med avdelningen, möten eller events? Förena nytta med nöje – kom till JumpYard i Norrköping – en 4000 kvm trampolinpark och aktivitetscenter. Här har vi klättring, höghöjdsbana, SkyRider, fotbollsplan ovanpå en ninjabana och såklart – roliga (och lite galna) trampoliner. Våra kunder har ofta egna tankar om hur dagen ska se ut, och vi är såklart öppna för förslag! Boka ett möte, en kick off eller ett event med en annorlunda twist.

Alla priser är inklusive moms.

Mån–fre kl. 10.00–20.00
Lör–sön kl. 09.00–19.00

Vi kan givetvis diskutera önskemål om ytterligare tider.

Ni kan vara 6-25 deltagare i mötesrummen, beroende på rummens storlek. Vi har andra ytor för större sällskap – kontakta oss för mer info på norrkoping@jumpyard.se. Inne i parkens aktivitetsyta kan vi ta emot 150 personer samtidigt.

Vi har ett eget kök där vi lagar ugnsbakade pizzor, hamburgare och smörgåsar. Det finns även fika i olika former, med gott kaffe, cappuccino med mera.

Ingen mötesdag är den andra lik! Prata med oss så hittar vi den bästa lösningen för just er. 

För bokning av möte, konferens eller event – vänligen fyll i formuläret nedan – vi hör vi av oss inom 2 arbetsdagar. Betalningen sker med kort på plats.

Avbokning måste ske minst 24 timmar innan besöket, annars debiteras ni för alla inbokade deltagare och beställd mat.

Parkering finns i direkt anslutning till parken!
konferens Norrköping

Boka en fartfylld kick-off i Norrköping

Väck din inre gladiator – utmana dina vänner och kollegor i vår battle beam! I vår nya trampolinpark kan ni kämpa mot (eller med!) varandra i trampolinhoppning, klättring (Clip ’N Climb och höghöjdsbana), ninjabana på tid eller ett åk i SkyRider – vår linbana i taket.

Vi tänker att det finns något som passar de flesta. Är ni ett peppat gäng kämpar eller vill ni utmana er mentalt i vår höghöjdsbana? Tveka inte att höra av er till oss, vi fixar en aktiv dag som passar er!

Heldag Konferens Norrköping

1 timmes hopptid (eller vad ni vill göra!) i trampolinparken. Ni får avskilda mötesrum, god lunch med dryck, kaffe och valfritt fikabröd. Vi har flera olika mötesrum som rymmer allt från 6-25 personer.

Pris: 500 kr/pers

Halvdag Konferens Norrköping

1 timmes hopptid (eller vad ni vill göra!) i trampolinparken. Ni får avskilda mötesrum och kaffe.
Vi har flera olika mötesrum som rymmer allt från 6-25 personer.

Pris: 375 kr/pers

Frukost och möte hos JumpYard

Frukostmacka, kaffe, frukt och ett mötesrum. En kreativ start på dagen!

Pris: 80 kr/pers

Obs! Detta är en förfrågan. Ibland kan det ta upp till 2 dagar innan ni får svar. Bokningen är ej bekräftad.