KONFERENS & KICKOFF I ÖREBRO

Konferens & kickoff hos JumpYard i Örebro - boka in årets roligaste möte

Är det dags för kick off, pulshöjande 3-kamper med avdelningen, möten eller events? Förena nytta med nöje – kom till JumpYard i Örebro – en 5000 kvm trampolinpark och aktivitetscenter. Här har vi Gokart, klättring, linbana i taket (SkyRider), Wipe Out och såklart – roliga (och lite galna) trampoliner. Om du vill ha något annorlunda – boka vår tvåvånings el-gokartbana. Våra kunder har ofta egna tankar om hur dagen ska se ut, och vi är såklart öppna för förslag! Boka ett möte, en kick off eller ett event med en annorlunda twist.

Mån–fre kl. 10.00–20.00
Lör–sön kl. 09.00–19.00

Vi kan givetvis diskutera önskemål om ytterligare tider.

Ni kan vara 6-30 deltagare i mötesrummen, beroende på rummens storlek. Vi har andra ytor för större sällskap – kontakta oss för mer info på orebro@jumpyard.se. Inne i parkens aktivitetsyta kan vi ta emot 150 personer samtidigt.

Vi har ett eget kök där vi lagar lasagne, ugnsbakade pizzor, fräscha sallader, hamburgare och smörgåsar. Det finns även fika i olika former, med gott kaffe, cappuccino med mera.

I samarbete med Restaurang Rice and Noodles så erbjuder vi en thaibuffe i våra lokaler för 189kr kr per person.  (minimum 15 personer, vid mindre sällskap kan vi erbjuda portioner).

De flesta börjar med möten, mingel eller event och avslutar med aktiviteter i parken. Vi tar hand om er och ser till att t.ex. 3/5-kampen koordineras eller att vald aktivitet presenteras.

Vår mötesrum har utrustning såsom TV-skärm eller whiteboard-tavla, HDMI-kabel.

För bokning av möte, konferens eller event – vänligen fyll i formuläret nedan – vi hör vi av oss inom 2 arbetsdagar. Betalningen sker med kort på plats.
Parkering finns i direkt anslutning till parken!

Boka en fartfylld konferens eller kickoff i Örebro

Väck din inre gladiator – utmana dina vänner och kollegor i vår battle beam! I vår nya trampolinpark kan ni kämpa mot (eller med!) varandra i gokart, trampolinhoppning, Wipe Out, klättring (Clip ’N Climb), ninjabana på tid eller ett åk i SkyRider – vår linbana i taket. Vi tänker att det finns något som passar de flesta. Är ni ett peppat gäng kämpar eller vill ni utmana er mentalt i vår höghöjdsbana? Tveka inte att höra av er till oss, vi fixar en aktiv dag som passar er!

Behöver ni någon särskild utrustning? Prata med oss vid bokning så löser vi det! 

Alla priser är inklusive moms.

Heldag Konferens

1 timmes hopptid i trampolinparken. Ni får avskilda mötesrum, god lunch med dryck, kaffe och valfritt fikabröd. Vi har flera olika mötesrum som rymmer 6-30 personer.

Pris: 500 kr/pers

Halvdag Konferens

1 timmes hopptid i trampolinparken. Ni får avskilda mötesrum och kaffe.
Vi har flera olika mötesrum som rymmer allt från 6-30 personer.

Pris: 375 kr/pers

Frukostmöte

Frukostmacka, kaffe, frukt och ett mötesrum. Prata med oss om vad ni behöver så ordnar vi det. En kreativ start på dagen!

Pris: 80 kr/pers

Tillägg

För 50 kr/person kan ni lägga till kaffe med valfri kaka.

JumpYard erbjuder diverse mat så som pizza, lasagne och sallader

I samarbete med Restaurang Rice and Noodles så erbjuder vi en thaibuffé i våra lokaler för 189kr kr per person.  (minimum 15 personer, vid mindre sällskap kan vi erbjuda portioner).

Du kan även lägga till 3/5-kamp och SkyRider för att ytterligare höja puls och upplevelse i ert konferens-paket!
Vid intresse, fyll i ”Övrig information” i bokningsformuläret.

Har du idéer eller några frågor? Maila oss på orebro@jumpyard.se, eller ring på 019-554 21 44.

Obs! Detta är en förfrågan. Ibland kan det ta upp till 2 dagar innan ni får svar. Bokningen är ej bekräftad.