JUMPYARD I SAMARBETE MED XPLORA

JumpYard har sedan invigningen av vår första JumpYard-park 2017 haft ambitionen om att inspirera barn, unga, familjer och vänner till lek och rörelse.

Under 2023 har JumpYard ingått partnerskap med Xplora i syfte att främja mer rörelse och mindre skärmtid hos barn. Xploras vision om en bättre balans mellan skärmtid och fysisk aktivitet och JumpYards ambition om att inspirera barn till lek och rörelse är grundpelaren till detta spännande samarbete. Tillsammans kommer vi att utforska sätt att uppmuntra till mer lek och rörelse i barns och familjers liv.  

Läs mer om Xplora här!

”JumpYard har alltid haft en vision om att rörelse ska ha en central roll i barns vardag. Vi tror starkt på att det är viktigt att uppmuntra barn till en aktiv livsstil och vi ser samarbetet med Xplora som en möjlighet att göra just det. Tillsammans hoppas vi att vi kan inspirera föräldrar och barn att integrera mer lek och rörelse i deras vardag, och bidra till en mindre stillasittande livsstil.”

– Magnus Bråsäter, Marketing Manager JumpYard.

Xplora är en prisbelönt mobil och GPS-klocka speciellt designad för barn – skräddarsydd för barnens och föräldrarnas behov. Xplora representerar en ny generation smartklockor för barn där barn växer upp med ett ansvarsfullt förhållningssätt till digitala medier och dess innehåll. Den smarta mobiltelefonlösningen designad som en smartklocka har funktioner som gps, stegräknare och samtal men har tagit bort all tillgång till sociala medier, internet och annat olämpligt innehåll. Xplora har på kort tid blivit marknadsledande inom sitt segment och tekniken används av närmare 1.000.000 familjer världen över.