KONFERENS & KICKOFF I SKÖVDE

Konferens & kickoff hos JumpYard Skövde

Är det dags för kickoff, pulshöjande 3-kamper med avdelningen, möten eller events? Förena nytta med nöje – kom till JumpYard Skövde – en 3000 kvm trampolinpark och aktivitetscenter. Här har vi massor av pulshöjande aktiviteter, linbana i taket, Wipe Out och såklart – roliga (och lite galna) trampoliner. Våra kunder har ofta egna tankar om hur dagen ska se ut, och vi är såklart öppna för förslag! Boka ett möte, en kick off eller ett event med en annorlunda twist.

Alla priser är inklusive moms.

Se våra öppettider här! Vi kan givetvis diskutera önskemål om ytterligare tider.

Ni kan vara 6-20 deltagare i mötesrummen, beroende på rummens storlek. Vi har andra ytor för större sällskap – kontakta oss för mer info på skovde@jumpyard.se. Inne i parkens aktivitetsyta kan vi ta emot 150 personer samtidigt.

Vi har ett eget kök där vi lagar lasagne, ugnsbakade pizzor, fräscha sallader, hamburgare och smörgåsar. Det finns även fika i olika former, med gott kaffe, cappuccino med mera.

De flesta börjar med möten, mingel eller event och avslutar med aktiviteter i parken. Vi tar hand om er och ser till att t.ex. 3- eller 5-kampen koordineras eller att vald aktivitet presenteras.

Våra mötesrum har utrustning såsom TV-skärm eller whiteboard-tavla, HDMI-kabel.

För bokning av möte, konferens eller event – vänligen fyll i formuläret nedan – vi hör vi av oss inom 2 arbetsdagar.

Markerade parkeringsplatser finns utanför parken.

Boka en fartfylld kick-off i Skövde

Väck din inre gladiator – utmana dina vänner och kollegor i vår battle beam! I vår trampolinpark kan ni kämpa mot (eller med!) varandra i trampolinhoppning, Wipe Out, Ninjabana på tid eller ett åk i SkyRider – vår linbana i taket. Vi tänker att det finns något som passar de flesta. Är ni ett peppat gäng kämpar eller vill ni bara skoja och ha kul? Tveka inte att höra av er till oss, vi fixar en aktiv dag som passar er!

Heldag Konferens

1 timmes hopptid (eller vad ni vill göra!) i trampolinparken. Ni får avskilda mötesrum, god lunch med dryck, kaffe och valfritt fikabröd. Vi har flera olika mötesrum som rymmer allt från 6-20 personer.

Pris: 500 kr/pers.

Halvdag Konferens

1 timmes hopptid (eller vad ni vill göra!) i trampolinparken. Ni får avskilda mötesrum och kaffe.
Vi har flera olika mötesrum som rymmer allt från 6-20 personer.

Pris: 375 kr/pers.

3/5-kamp

Vi ordnar roliga och utmanande 3/5-kamper som passar er grupp eller kompisgäng. Ni kan köra olika fotbollskamper, Battle Beam eller olika Ninja Race. Välj om ni vill tävla i lag eller individuellt. Oavsett om ni ordnar ett företags- eller privatevent fyller du i formuläret, så tar vi det därifrån!

Obs! Bokning av 3/5-kamper sker senast en vecka innan ni vill komma hit.

Pris: 
3-kamp, 275 kr/pers. (ca 1-2 tim, min. 6 pers).
5-kamp, 395 kr/pers. (ca 2-3 tim, min. 6 pers).

Frukostmöte

Frukostmacka, kaffe, frukt och ett mötesrum med TV/HDMI. En kreativ start på dagen!

Pris: 80 kr/pers.

Har du idéer eller några frågor? Maila oss på skovde@jumpyard.se, eller ring på tel: 0500-27 17 77.

Obs! Detta är en förfrågan. Ibland kan det ta upp till 2 dagar innan ni får svar. Bokningen är ej bekräftad.