Säsongsavslutning i Västerås

Letar du efter ett ställe där föreningen kan anordna en riktigt rolig aktivitet? Varmt välkomna till JumpYard i Västerås. Fira säsongsavslutning eller upptakt i vår trampolinpark och utmana varandra i något utöver det vanliga. Hos oss finns aktiviteter som passar de flesta – allt från tävlingsinriktade moment till lite lugnare sektioner. Boka kick off, säsongsavslutning eller upptakt i Västerås redan idag! Fyll i formuläret nedan.

Boka fartfylld kick-off i Västerås

Visa upp din inre gladiator för föreningsvännerna, lagkamraterna eller kollegorna. I vår stora trampolinpark finns något som passar alla. Utmana varandra i Wipe Out eller se på när kompisarna flyger ut i Sky Rider. Vem kunde ana vilka dolda talanger det fanns i ert team? Om du vill göra något annorlunda så har vi ett helt separat Beach & Surf-område, med Surf Pool, beach volleyball och beach boule.

 

Säsongsavslutning, pris per person:

Måndag – fredag ej skollov: 120 kr för 1 timme inklusive JumpSocks, 50 kr för extra timme.

Lördag – söndag samt skollov: 170 kr för 1 timme inklusive JumpSocks, 100 kr för extra timme.

Pizza 50 kr (ca en halv pizza per person). 

Detta erbjudande går bara att boka via formuläret nedan.

 

Viktig information:

Ni betalar endast för det antal som kommer. Vi ser helst att ni betalar gemensamt och kom ihåg att vi inte tar emot kontanter.

Vi har 4 grupprum, varav det största tar ca 25 personer. Bokar ni på vardagar ingår grupprum i möjligaste mån, i annat fall tar ni plats i caféet. Grupprummen är bara i undantagsfall tillgängliga för helgbokning, utgå då från att det är caféet som gäller.

Väljer ni pizza så är det ca en halv pizza per person som serveras, men vi löser det om ni önskar mer än så. Ingen har hittills gått härifrån hungrig.

OBS! Under skollov och helgdagar gäller lördag till söndag-priser och vi kan då tyvärr inte erbjuda våra halva pizzor mellan klockan 11.00-17.00.

 

Säsongsavslutning eller upptakt som passar de flesta

På JumpYard ställs alltid balans och styrka till sin absoluta spets. Vi har något som passar allas personliga förutsättningar: där en del går loss i våra höga avsatser nöjer sig andra med att studsa högt i våra trampoliner. Vi har också utmaningar att göra gemensamt och i lag. Är ni ett tävlingsinriktat gäng som är peppade på att uppleva en gemensam aktivitet att minnas långt framöver? Välkommen att boka säsongsavslutning i Västerås hos oss på JumpYard!

OBS – Det kan dröja 2 arbetsdagar innan ni får en bekräftelse.