SKYRIDER - EN UTMANANDE UPPLEVELSE

ÅK HÖGT ÖVER JUMPYARD TRAMPOLINPARK MED SKYRIDER

Spänn fast dig, håll i dig och flyg ut över parken med vår SkyRider. Vi kan stolt presentera denna roliga aktivitet som kan liknas vid en linbana, placerad högt upp strax under taket i trampolinparken. Du börjar banan under JumpYard’s tak och åker sedan ut över kompisarna nedanför. Det är en ”no skill, all thrill” upplevelse som de flesta kan klara av, och det behövs ingen egen utrustning. Vi rekommenderar en lugn första runda, där du lär dig hur du bäst får fart, för att sen njuta av fler roliga åk. Du kan med fördel boka dina åk online innan du besöker oss, så garanteras du en galen dag. Det går även bra att köpa biljetter i din lokala JumpYards reception.

Du kan åka SkyRider i dessa JumpYard parker:

SkyRider JumpYard linbana zipline

ZIPLINE, ROLLER COASTER ELLER LINBANA?

SkyRider har under sin existens fått många smeknamn, men det är inte alla som vet vad den faktiskt är. Tekniskt sett är aktiviteten en blandning av en zip line och en roller coaster och räknas därför som en Zip Coaster! 

När du åker SkyRider är du fastspänd i en sele och hänger fritt under banan, precis som på en zip line. Repen du hänger i är fästa i en vagn med hjul som åker på en räls som en roller coaster, eller berg- och dalbana som det också heter. SkyRider kombinerar alltså två häftiga aktiviteter i ett.

Med vinden i håret och adrenalinet pumpande svävar du över trampolinparken högt ovanför dina vänner. 
Varje JumpYard parks SkyRider är en unik upplevelse då ingen är den andra lik. Prova flera olika banor och upptäck din favorit!