NÄR DU VILL HA
#SERIOUSLYFUN I ÅRE

Välkommen till JumpYard. Här kan ni gå loss på allt ifrån trampoliner och klättring till SkyRider och Wipe Out. Ta med vännerna och höj pulsen tillsammans!

TRAMPOLINPARK I ÅRE

Känslan av att ha riktigt kul – boka in den! Oavsett vilka roliga aktiviteter du gillar – att bara studsa runt, klättra och ha kul eller att lära dig ett schysst trick – så får du uppleva det på JumpYard. Utöver alla trampoliner kan du testa SkyRider, Valo TV, KilterBoard klättra runt på Clip ’N Climb, ta ett åk i MegaRamp eller kämpa i Ninjabanan. Ta din egen väg, för din egen skull eller tillsammans med dina vänner. Seriously Fun – det är vårt löfte till dig. Boka en kul aktivitet med barnen på JumpYard Trampolinpark i Åre!

JUMPYARD ÅRE

Vi tar kul på allvar! Ett besök hos oss är både roligt och svettigt på samma gång. Besök oss med hela familjen, laget eller kalaset – vilken dag som helst i veckan. Våra aktiviteter passar de flesta, och när ni känner er färdiga kan ni koppla av i caféet med god mat och dryck – och gratis Wifi såklart.

Öppettider
Vardagar 10:00 – 20:00.
Helger 10:00 – 19:00.

Hopptiden startar varje heltimme. Ta med hänglås och tänk på att vi är kontantfria. Välkommen!

Priser

JumpTime: 
Webbokning: 170 kr för 1 tim.
Drop-in: 180 kr för 1 tim.
ExtraTimme 100 kr per pers.

JumpFamily: 
(4 personer till priset av 3, varav minst 1 och högst 2 över 18 år)
Webbokning: 510 kr för 1 tim.
Drop-in: 540 kr för 1 tim.
ExtraTimme 100 kr per pers.

ÅLDERGRÄNSER

Barn under 4 år får av säkerhetsskäl inte hoppa på JumpYard förutom när vi har MiniJump. Vi har MiniJump vardagar mellan 10-12. För att vi ska kunna ha MiniJump får det max vara 20 hoppare i hallen. MiniJump kan alltså både variera i tid och helt ställas in om det är mycket folk. Ring eller prata med personalen på plats för uppdaterad information.

Barn fyllda 4-5 år kan hoppa om de har en vuxen med sig vid trampolinerna som ansvarar för barnet. Denna går med in utan extra kostnad. Vill den vuxna hoppa samtidigt ska även hen betala inträde och strumpor. 

Barn 6-10 år kan hoppa själva både på vardagar och helger men med en vuxen i lokalen som ansvarar för barnet. Den vuxne behöver dock ej vara med på trampolinerna.

Barn 11 år och uppåt får komma hit själva och hoppa, men målsman ansvarar ändå för dem under deras tid här.

Kontakt
Mail: info.are@jumpyard.se
Tel: 0647-675180

YouTube: JumpYard Sweden
IG/FB/TikTok: jumpyardare