#SERIOUSLYFUN

Vi vill att alla ska hitta sin egen utmaning oavsett ålder och vi tror att alla kan ha kul hos oss. Vår ambition är att barn, unga, familjer och vänner inspireras till lek och rörelse.

JumpYards framgångsfaktorer

Vår första park i Sverige, JumpYard Barkarby, invigdes 2017 och redan från start kunde vi erbjuda fler aktiviteter än bara trampoliner. Med gym, minigolf och golfsimulatorer blev det en given succé. 

Framgången består förstås i människors förtjusta inställning till studsmattor, och att de dessutom kan besöka oss oavsett väder – vi finns alltid där som en kul aktivitet efter skolan eller på helgen. Vi hade från början underskattat barnens vilja till att fira födelsedagar hos oss – och vi är nu otroligt stolta över att titulera oss en de största kalasfixarna, med tusentals nöjda kalasdeltagare per år.

En annan viktig framgångsfaktor är vår personal – med fokus på gästupplevelse, flexibilitet och inspiration ger de gästerna valuta för inträdet sju dagar i veckan året runt. Personalen finns alltid tillgänglig och hjälper gärna till med tips och tricks i parken. Utöver gästupplevelsen är säkerhet en grundstomme i vår verksamhet. Vi kompromissar inte med säkerheten och vi uppfyller branschens krav och standarder.

För större och roligare upplevelser

Efter JumpYard Barkarby har vi öppnat fler parker i Sverige, Danmark, Norge, Spanien och Portugal. Vi utgår från att varje JumpYard ska överträffas av den nästkommande. Utvecklingen går fort framåt och idag kan du uppleva aktiviteter som klättring, SkyRider, interaktiva spel, höghöjdsbanor och olika Ninjabanor. Desto fler aktiviteter vi kan erbjuda ju större upplevelse tycker vi.

JumpYard – en stor del
av Sveriges sport och föreningsliv

Det är inte många som vet att vi står för ca 1% av alla utövade föreningstimmar per år. Många barn och unga får sin enda motion och träning från oss och det spelar stor roll för hälsa och välmående. Vi ser dessutom till att hundratals föreningar och skolklasser får en kul aktivitet tillsammans.