FAQ

Tveka inte att kontakta oss om du har några ytterligare frågor eller funderingar!

COVID – Uppdaterad 16/11.
 

Vår ambition är att leverera en ren och säker park för dig som besökare och för våra medarbetare. Vi har öppet varje dag och erbjuder möjligheter till ett roligt sätt för barn och unga att motionera. 

Håll avstånd, tvätta händerna och besök oss inte om du känner dig snuvig eller febrig. 

JumpYard’s parker omfattas i likhet med butiker och restauranger ej av de restriktioner för antalet besökare som gäller för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar. Man får fortfarande hoppa och klättra så mycket man vill på JumpYard och även kalas går bra att ha för sällskap av alla storlekar. 

JumpYard följer folkhälsomyndighetens rekommendationer, vilka är fortsatt idrottsträning och liknande för barn och unga födda 2005 eller senare. Det innebär att bl. a att JumpSchool, kalas och vanlig hopptid genomförs med vissa ökade försiktighetsåtgärder. För att reducera trängsel ber vi dig därför boka i förväg på vår hemsida och som medföljande förälder som ej hoppar att endast lämna och hämta ditt barn hos oss och inte stanna kvar i lokalen om det ej behövs. Vill du känna dig extra säker rekommenderar vi dig att “hyra hela hallen” så kan du hoppa helt själv i våra parker om du vill.

Har du en bokad tid du vill ändra – kontakta oss via mail så hjälper vi er att omboka.

Vad gör JumpYard gällande Covid-19?

• Vi har minskat kapaciteten till 50% på alla JumpYard i Sverige.

• Våra kalasrum har max 8 sittande vid varje bord, med 1 m mellan borden.

• Vi säkerställer att det inte uppstår trängsel vid café, sittplatser, incheckning och i parken.

• Utökade städrutiner, bl. a genom regelbunden desinfektion av exponerade ytor osv.

• Fokus gällande handhygien, handsprit är utplacerat på alla parker.

• Alla anställda har fått information om Corona-viruset och hur vi hanterar nya rutiner i parkerna.

Gällande kalas- och gruppbokningar

Önskar ni lägga en gruppbokning utanför våra ordinarie öppningstider, kontakta oss via mail så löser vi det! Önskar ni omboka ert kalas eller bokning hjälper vi er med det via mail, för kalas och grupper gäller våra vanliga avbokningsregler, dvs avbokar du mer än 7 dagar innan kalaset/gruppaktiviteten får du pengarna tillbaka.

Välkomna till oss!

JumpTime: Entré till trampolinpark

Måndag – fredag, ej skollov: 150 kr för 2 timmar.

Lördag – söndag, röda dagar och skollov: 150 kr för 1 timme.

Extra Timme lördag – söndag: 100 kr.

 

(För garanterad extratimme behöver du kryssa i rutan i webbokningen)

 

JumpFamily: Entre till trampolinpark för en familj 

(4 personer till priset av 3, varav minst 1 och högst 2 över 18 år)

Måndag – fredag ej skollov: 450 kr för 2 timmar.

Lördag – söndag samt skollov: 450 kr för 1 timme.

Extra Timme lördag – söndag: 100 kr/ person.

 

JumpSocks: av säkerhetsskäl måste ni ha trampolinstrumpor när ni hoppar hos oss

30kr per par.

Har ni trampolinstrumpor från någon annan park går dessa bra att använda. Ni kan också byta ni in dem mot våra JumpSocks utan kostnad.

Vi byter tillsvidare in övriga hoppstrumpor mot JumpYard strumpor utan kostnad.

 

SkyRider:

30kr för ett åk.

70kr för tre åk.

 

JumpALot: Klippkort JumpTime

10 inträden för 1250kr

Gäller 1 år, klippkorten är personliga men kan användas för upp till 2 ytterligare personer per tillfälle. Gäller alla dagar i veckan.

 

3/5-kamp
3kamp: 1-2 timmar för 275kr per person (minst 6 personer).
5kamp: 2-3 timmar för 395kr per person (minst 6 personer).

 

Grupper:
Bokar ni för 10 personer eller mer bjuder vi på JumpSocks, se säsongsavslutning/grupper för komplett information.

 

Skolor:
Vill ni komma hit som skola har vi specialerbjudande måndag – fredag 10:00-15:00 (dock ej under skollov), se skolor för komplett information.
100kr per elev för 1,5 timme inklusive JumpSocks vid bokning av 2 klasser eller mer (behöver ej vara samtidigt), 125kr per elev om en klass.

 

JumpSchool: 8 veckors kurs i grupp med instruktör
1995kr för 8 veckor, varje kurstillfälle är 1 timme och 1 extra timmes hoppning ingår varje kurstillfälle, se jumpschool för komplett information.

 

JumpPT och JumpGuide:
JumpPT 500 kr för 45 minuter (lektion i trampolin med instruktör max 5 personer, vanlig hoppkostnad tillkommer).
JumpGuide 500 kr för 45 minuter (guide som visar hur de olika delarna av parken fungerar, max 40 personer).

Observera att JumpPT och JumpGuide kostnaden tillkommer utöver vanlig entrékostnad för alla som deltar.

 

Besökare med ledsagare:
Besökare med ledsagare betalar inträde men får ta med en ledsagare kostnadsfritt, mot uppvisande av ledsagarkort/intyg.

Barn 0-3 år får av säkerhetsskäl inte hoppa på JumpYard.


Barn 4-5 år får av säkerhetsskäl inte hoppa klockan 11:00-17:00 på helger och skollovsveckor men är välkomna övriga tider tillsammans med en vuxen (den vuxna går då in gratis och ansvarar för barnet på trampolinerna, barnet får ej vara själv på trampolinerna och det krävs en vuxen per barn under 6 år). Under sommarlovet är barn 4-5 år välkomna alla tider i veckan tillsammans med en vuxen. 


Barn 6-10 år kan hoppa själva både på vardagar och helger men med en vuxen i lokalen som ansvarar för barnet. Den vuxne behöver dock ej vara med på trampolinerna.


Barn 11 år och uppåt får komma hit själva och hoppa, men målsman ansvarar ändå för dem under deras tid här.

Trampolinhoppning: Nej, men kontakta oss så kan vi boka om din tid till ett senare tillfälle.

Kalas: Bokar du av mer än 7 dagar innan kalaset får du pengarna tillbaka.

Vi rekommenderar alla att komma 15-20 min innan bokad tid. Speciellt på helger är det mycket folk och det kan ta en stund att checka in och göra sig i ordning.

Ja, man måste ha våra sockor med halkskydd när man hoppar. Dom skyddar både dig och utrustningen. Sockorna tar du med hem och använder igen nästa gång du kommer hit. Vi byter kostnadsfritt in greppstrumpor från andra parker – du kan dock även använda dessa.

I övrigt rekommenderar vi komfortabla träningskläder, man blir lätt lite varm när man hoppar! 

Man får inte hoppa i jeans, byxor med skärp eller andra hårda/vassa detaljer då de kan skada både hoppare och utrustning. Man får inte ha lösa föremål i händerna eller fickorna, dom försvinner lätt och kan skada både hoppare samt utrustning.

Nej, det går bra att följa med in i trampolinparken som åskådare. Det går att ha bra översikt som åskådare vid sidan av trampolinerna

Maxvikten för att hoppa på trampolinerna är 140kg.

Säkerhet är vår högsta prioritet och det främsta kriteriet då vi valde leverantör av utrustning. Vi säkerställer att våra leverantörer följer standarden ASTM till fullo samt den brittiska vägledningen PAS5000. Det betyder att utformningen av vår park och vår personals arbetssätt är gjort för att minimera antalet skador. I enlighet med amerikansk standard och brittisk vägledning har vi därför bl.a. ej olympiska/performance trampoliner vid foampit. JumpYard följer utvecklingen av ny europeisk standard för hur trampolinparker ska designas och driftas.

Det är viktigt för oss att du känner dig trygg och att du har ett förtroende för hur vi hanterar dina personuppgifter. I samband med din bokning samlar vi in uppgifter om namn, telefonnummer, e-postadress och födelsedatum. Dessa personuppgifter behandlar vi för att kunna administrera och kommunicera med dig angående din bokning. När du är kund hos oss genereras sedan ytterligare information om vilka produkter och tjänster du använder.

Vi på JumpYard vidtar lämpliga tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder, förenliga med branschstandard, för att säkerställa att din information skyddas från att obehöriga får del av den. Allt för att du ska kunna få en så bra och anpassad service som möjligt utan att någon information eller personuppgift samlas in, lagras eller hanteras i onödan. Vill du veta mer om hur vi behandlar din information? Klicka på länken Dataskyddspolicy.

ALLMÄNT
JumpYard tillhandahåller sport- och fritidsaktiviteter i våra anläggningar i Sverige. Dessa köpvillkor gäller när du som kund på www.jumpyard.se köper produkter eller betalar för  bokningar av dessa aktiviteter. Avtal ingås mellan dig och Jump Yard Concepts AB, Veddestavägen 15, 175 62 Järfälla, org.nr. 559055-6717. Har du frågor eller behöver komma i kontakt med oss gällande våra produkter eller tjänster ber vi dig i första hand ta kontakt med den anläggning det gäller, kontaktuppgifter till dessa hittar du på www.jumpyard.se. Är du osäker går det alltid bra att skicka ett e-mail till oss på info@jumpyard.se eller ringa på 08-362080.
Är du under 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att få handla hos oss.
Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar, produktförändringar, prisjusteringar, avvikelser samt eventuell slutförsäljning. Vi förbehåller oss rätten att justera eventuella felaktiga priser före och efter att beställningen är behandlad. Vi arbetar för att våra foton och videos skall vara så representativa som möjligt och överensstämma med verkligheten. Vi kan inte garantera att alla bilder och videos exakt återger produkternas eller tjänsternas verkliga utseende.

PRISER OCH BETALNING
Samtliga priser på www.jumpyard.se är i svenska kronor (SEK) och inkluderar gällande moms om inget annat anges.
Betalning görs via de betalningsalternativ som erbjuds på webbplatsen. Notera att betalningstjänsterna sker via fristående betalningstjänstleverantörer och förutsätter att du även accepterar villkoren för betalningstjänsterna.

LEVERANSINFORMATION
När du bokar och betalar för en aktivitet på www.jumpyard.se levereras tjänsten när du besöker vår anläggning. Efter att du genomfört bokningen kommer du att få ett bekräftelsemail med bokningsdetaljer till den e-postadress som du uppgivit. Stämmer inte uppgifterna eller om du inte får något bekräftelsemail så kontakta snarast den anläggning som bokningen avsåg, kontaktdetaljer hittar du på www.jumpyard.se.
Har du köpt ett presentkort på www.jumpyard.se levereras det omgående i ett e-mail till din den e-mailadress du uppgett. Om du av någon anledning inte får detta e-mail kontakta då den anläggning du gjorde köpet hos, kontaktdetaljer hittar du på www.jumpyard.se.

AVBOKNINGAR OCH ÅNGERRÄTT
För trampolinhoppning (JumpTime, JumpFamily, PartyFriday, etc.) så gör vi inga avbokningar/återbetalningar, men vid eventuella förhinder kontakta oss så bokar vi om din tid till ett senare tillfälle.
För kalas (JumpParty) så gäller att om du bokar av mer än 7 dagar innan kalaset får du pengarna tillbaka.
Vänligen notera att ångerrätten i lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler inte gäller vid avtal rörande fritidsaktiviteter.

KUNDINFORMATION
När du gör ett köp eller bokning hos oss uppger du namn, kontaktuppgifter och annan information enligt vad som visas på webbplatsen. För att boka vissa av våra tjänster krävs det även att du registrerar ett konto och väljer ett lösenord. Det är då ditt eget ansvar att se till att hålla din kontoinformation konfidentiell och även att dina kunduppgifter är korrekta. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. För mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter se www.jumpyard.se/barkarby/dataskyddspolicy