MER ÄN EN TRAMPOLINPARK

Är du djärv nog att slå en bakåtvolt? Och har du vad som krävs för att klara vårt Ninja Race? Det tror vi. Bjud med kompisarna, skolklassen eller kollegorna på en utmaning de sent kommer glömma. Här finns aktiviteter som passar de flesta, testa gärna vår Sky Rider. Spana in våra öppettider på JumpYard och boka tid redan idag. Välkommen!

Nyheter Jumpyard Göteborg:

Håll dig uppdaterad om vad som händer på JumpYard. Vi har trampolinkurser, camps, aktiviteter för grupper och föreningar, och massor av action på helger och lovdagar. Det finns alltid en anledning att besöka oss på JumpYard!

Hoppa trampolin i Göteborg

Hit kan du komma för att träna volter och stärka din fysik på våra studsmattor. Vill du testa något annat? Inga problem. Vi har en Sky Rider på 10 meters höjd för alla som väger mer än 15 kg. Vi är med andra ord mer än bara en trampolinpark! Vår ambition är att vara raka motsatsen till stillasittande framför en skärm. När du har varit hos oss belönas du med bättre balans, koordination och kroppskontroll – och förstås, en välförtjänt träningsvärk.

 

Hos oss kan man boka:

JumpTime

Hoppa runt på trampolinerna eller utmana dig själv i foam pit...

JumpParty

Spänn fast dig, håll i dig och flyg ut över parken med vår Sky Rider...

JumpFamily

En familj på fyra stycken hoppare kostar 450 SEK/h...

Grupper

Fira säsongsavslutningen minst 10 personer, 125 kr/h...

Skolor

Ett besök på Jumpyard är en mycket uppskattad aktivitet...

Konferens

På Jumyard erbjuder vi en alternativ konferensupplevelse...

Barn 0-3 år får av säkerhetsskäl inte hoppa på JumpYard.

Barn 4-5 år hoppar gratis tillsammans med en betalande vuxen. En vuxen per barn under 6år.  Barnet får alltså ej vara själv på trampolinerna.

Barn 6-10 år kan hoppa själva både på vardagar och helger men med en vuxen i lokalen som ansvarar för barnet. Den vuxne behöver dock ej vara med på trampolinerna.

Barn 11 år och uppåt får komma hit själva och hoppa, men målsman ansvarar ändå för dem under deras tid här.

Trampolinhoppning: Nej, men kontakta oss så kan vi boka om din tid till ett senare tillfälle.

Kalas: Bokar du av mer än 7 dagar innan kalaset får du pengarna tillbaka.

Vi rekommenderar alla att komma 15-20 min innan bokad tid. Speciellt på helger är det mycket folk och det kan ta en stund att checka in och göra sig i ordning.

Ja, man måste ha våra sockor med halkskydd när man hoppar. Dom skyddar både dig och utrustningen. Sockorna tar du med hem och använder igen nästa gång du kommer hit. I övrigt rekommenderar vi komfortabla träningskläder, man blir lätt lite varm när man hoppar!

Man får inte hoppa i jeans, byxor med skärp eller andra hårda/vassa detaljer då de kan skada både hoppare och utrustning Man får inte ha lösa föremål i händerna eller fickorna, dom försvinner lätt och kan skada både hoppare samt utrustning.

Nej, det går bra att följa med in i trampolinparken som åskådare. Det går att ha bra översikt som åskådare vid sidan av trampolinerna

Maxvikten för att hoppa på trampolinerna är 140kg.

Säkerhet är vår högsta prioritet och det främsta kriteriet då vi valde leverantör av utrustning. Vår Holländska leverantör har levererat över 150 trampolinparker och designen av JumpYard följer den amerikanska standarden ASTM till fullo samt den brittiska vägledningen PAS5000. Det betyder att utformningen av vår park och vår personals arbetssätt är gjort för att minimera antalet skador. I enlighet med amerikansk standard och brittisk vägledning har vi därför bl.a. ej olympiska/performance trampoliner vid foampit. JumpYard följer utvecklingen av ny europeisk standard för hur trampolinparker ska designas och driftas.

Det är viktigt för oss att du känner dig trygg och att du har ett förtroende för hur vi hanterar dina personuppgifter. I samband med din bokning samlar vi in uppgifter om namn, telefonnummer, e-postadress och födelsedatum. Dessa personuppgifter behandlar vi för att kunna administrera och kommunicera med dig angående din bokning. När du är kund hos oss genereras sedan ytterligare information om vilka produkter och tjänster du använder.

Vi på JumpYard vidtar lämpliga tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder, förenliga med branschstandard, för att säkerställa att din information skyddas från att obehöriga får del av den. Allt för att du ska kunna få en så bra och anpassad service som möjligt utan att någon information eller personuppgift samlas in, lagras eller hanteras i onödan. Vill du veta mer om hur vi behandlar din information? Klicka på länken Dataskyddspolicy.

Priser

JumpTime:

125kr/h mån-tors (obs. ej skollov) 
150kr/h fre-sön samt skollov
100kr/h för extra timme

JumpFamily: 

450kr/h mån-sön samt skollov

(4 personer till priset av 3, varav minst 1 högst 2 över 18 år)

JumpSocks: 

30kr/par

(av säkerhetsskäl måste ni ha trampolinstrumpor på er när ni hoppar, har ni från någon annan park går dessa bra att använda)

 

För mer info om priser se våran FAQ

Info

Åldersgränser

Barn 0-3 år får av säkerhetsskäl inte hoppa på JumpYard.

Barn 4-5 år hoppar gratis tillsammans med en betalande vuxen. En vuxen per barn under 6år.  Barnet får alltså ej vara själv på trampolinerna.

Barn 6-10 år kan hoppa själva både på vardagar och helger men med en vuxen i lokalen som ansvarar för barnet. Den vuxne behöver dock ej vara med på trampolinerna.

Barn 11 år och uppåt får komma hit själva och hoppa, men målsman ansvarar ändå för dem under deras tid här.

Våra hoppsessioner börjar varje heltimme. Kom gärna 15min innan bokad tid så ni hinner checka in och byta om

Glöm ej hänglås och vattenflaska och kom ihåg att vi är kontantfria

Alla aktiviteter hos oss sker på egen risk

Adress & öppettider

Mån-Fre  10.00-21.00

Lör- Sön 09.00-21.00

JULLOV 23/12-8/1-2020

Måndag 23/12 10.00-16.00

Tisdag 24/12 JULAFTON Stängt

Onsdag 25/12 12.00-18.00

Tisdag 31/12 NYÅRSAFTON 10.00-16.00

Onsdag 1/1 NYÅRSDAGEN Stängt

Övriga tider 10.00-21.00

Kontakt

Torpavallsgatan 4C
Tel: 031-797 73 60
Info.goteborg@jumpyard.s