Barnkalas med JumpParty i Helsingborg

Ska du anordna ett kalas? Sluta leta! Låt festdeltagarna åka Sky Rider, hoppa av sig i våra trampoliner och bokstavligt talat klättra på väggarna i vår Clip ‘N Climb. De kan även utmana varandra i Ninjabanan eller spela en fotbollsmatch eller dodgeballmatch. Här är alternativet för dig som vill slippa städning och aktivitetsplanering. Boka ett fartfyllt barnkalas i Helsingborg som barnen sent kommer glömma!

Riktigt roligt barnkalas i Helsingborg

Lämna Fortnite och Minecraft hemma – hos oss får ni garanterat ett skärmfritt barnkalas. En mer fartfylld upplevelse är svår att hitta! Här möts ni av ett golv täckt av studsmattor, hoppavsatser att utmana varandra på och fluffiga foampits att landa mjukt i. Vem av deltagarna blir den första att slå en framåtvolt? Vi lämnar knappast någon oberörd, oavsett om du är liten eller stor. Efter att ha roat er kungligt är ni alla välkomna att stilla hungern i ett helt eget kalasrum.

Vi erbjuder, i Midi-paketet, ett fartfyllt kalasupplägg med:
● Eget kalasrum
● En åktur i Sky Rider
● Trampolinhoppning
● Ninjabana
● Clip ’N Climb
● Fotboll och dodgeball
● Pizza/pannkaka
● Greppstrumpor
● Överraskning
I våra lokaler finns vår proffsiga personal nära till hands och medföljande föräldrar kan umgås och övervaka leken vid sidan om.
Vi bjuder på ett presentkort på 150 kronor till födelsedagsbarnet när du bokar Midi-kalas.
Bra att veta! På fredagar mellan kl 18.00 – 21.00 har vi Party Friday’s. Det betyder att vi dämpar belysningen och höjer tempot en aning. (Vi har inte Party Friday’s när vi har sommaröppettider).

Start varje heltimme på vardagar och helgdagar.

Ni kan vara 6-25 barn på kalasen. Vi löser bokning av större sällskap, men gärna via eventformuläret.

Observera att våra vanliga åldersgränser gäller även för kalas, se mer info i vår FAQ

Glass – 29 SEK per barn

Godispåse – 25 SEK per barn
Silikonarmband – 25 SEK per barn.

Extra hopptimme – 100 SEK per barn (om ni vill kan ni lägga till en extra hopptimme för kalaset, då börjar hoppningen en timme innan kalaset, dvs bokar ni kalas kl 14.00 så kommer ni istället hit till 13.00 och börjar med två timmar hoppning istället för en timme hoppning).

1. Kom gärna 15 minuter innan bokad tid för att checka in och byta om.

2. Våra kalasvärdar tar emot er och hjälper er tillrätta. Alla barnen får våra JumpSocks.

3. Vi börjar med 1 timmas trampolinhoppning för alla barnen som börjar den tid ni bokat kalaset till.

4. Efter hoppningen rör vi oss till ett av våra kalasrum där det under 45 minuter serveras mat och dryck enligt er beställning.

Det går bra att boka och betala JumpParties med vår webbokning. Behöver ni avboka hela kalset ska ni göra det 7 dagar innan kalasdatumet för att få pengarna tillbaka. Om någon av gästerna blir sjuk eller får annat akut förhinder så reglerar vi priset på plats, ni betalar endast för de gäster som kommer på kalaset, dock minst 6.

Kontakta oss gärna på info.helsingborg@jumpyard.se eller telefon 042-442 75 00 för information eller hjälp med bokningen.

JumpParty Mini

Här ingår 1 timme trampolinhoppning, JumpSocks, kalasrum och dryck. 

 

Pris: 150 SEK per barn Måndag – Torsdag, 200 SEK per barn Fredag – Söndag

 

Det går bra att ta med sig egen tårta, godispåse eller fika på kalaset, ta med egna tallrikar och bestick i sådana fall. Observera att ni kan tyvärr ej ta med egen mat och inte heller chips, popcorn eller liknande till kalaset. Isfacklor på tårtan undanbedes pga brandlarm.

JumpParty Midi

Här ingår 1 timme trampolinhoppning, ett åk var i Sky Rider, JumpSocks, kalasrum, pizza/pannkaka, dryck, överraskning och ett presentkort på 150 kr till födelsedagsbarnet. Fotboll, dodgeball, Ninjabana och Clip ’N Climb ingår också.

Pris: 200 SEK per barn Måndag – Torsdag, 250 SEK per barn Fredag – Söndag.

Det går bra att ta med sig egen tårta, godispåse eller fika på kalaset, ta med egna tallrikar och bestick i sådana fall. Observera att ni kan tyvärr ej ta med egen mat och inte heller chips, popcorn eller liknande till kalaset. Isfacklor på tårtan undanbedes pga brandlarm.