Barnkalas med JumpParty i Helsingborg

Ska du anordna ett kalas? Sluta leta! Låt festdeltagarna åka SkyRider, hoppa av sig i våra trampoliner och bokstavligt talat klättra på väggarna i vår Clip ‘N Climb. De kan även utmana varandra i Ninjabanan eller spela en fotbollsmatch eller dodgeballmatch. Här är alternativet för dig som vill slippa städning och aktivitetsplanering. Boka ett fartfyllt barnkalas i Helsingborg som barnen sent kommer glömma!

Riktigt roligt barnkalas i Helsingborg

Lämna Fortnite och Minecraft hemma – hos oss får ni garanterat ett skärmfritt barnkalas. En mer fartfylld upplevelse är svår att hitta! Här möts ni av ett golv täckt av studsmattor, hoppavsatser att utmana varandra på och fluffiga foampits att landa mjukt i. Vem av deltagarna blir den första att slå en framåtvolt? Vi lämnar knappast någon oberörd, oavsett om du är liten eller stor. Efter att ha roat er kungligt är ni alla välkomna att stilla hungern i ett helt eget kalasrum.

Vi erbjuder, i Midi-paketet, ett fartfyllt kalasupplägg med:
● Eget kalasrum
● En åktur i SkyRider
● Trampolinhoppning
● Ninjabana
● Clip ’N Climb
● Fotboll och dodgeball
● Pizza/pannkaka
● Greppstrumpor
● Överraskning

I våra lokaler finns vår proffsiga personal nära till hands och medföljande föräldrar kan umgås och övervaka leken vid sidan om.

  • Samling i receptionen ca 15 min innan kalaset börjar för att räkna in och checka in alla kalasdeltagare. Vi stämmer av mat och allergier.

 

  • Vi går gemensamt in i ert kalasrum där kalasvärden håller i en säkerhetsgenomgång och det delas ut band och JumpSocks till samtliga deltagare.

 

  • Tillsammans med kalasvärden går vi in mot parken och när kalasvärden säger till är det fri lek som gäller i 60 min. (kalasvärden kommer inte att vara med inne i parken men vi har annan personal där som gärna hjälper er om det skulle vara något). 
  • För er som bokat MIDI-kalaset blir det även vars ett åk i SkyRider innan ni lämnar parken.

 

  • Efter 60 min hoppande meddelar vi i högtalaren att det är dags att röra sig mot ert kalasrum.

 

  • Ni blir tilldelade ett rum som ni har tillgång till i ca 40 min och där kommer det finnas mat/dryck efter beställning. 
 
  • Kalasvärdarna kommer finnas tillgängliga för er om ni saknar något eller vill ha mer dryck/mat.

 

Exempel (kalas bokat kl. 13.00). Räkna ca 2 timmar från lämning till hämtning.
Samling: 12.45,
Hoppning och SkyRider: 13.00-14.00,
Kalasrum: 14.00-14.40.

Start varje heltimme på vardagar och helgdagar.

Ni kan vara 6-25 barn på kalasen. Vi löser bokning av större sällskap, men gärna via eventformuläret.

Observera att våra vanliga åldersgränser gäller även för kalas, se mer info i vår FAQ

Glass – 29 SEK per barn.

Godispåse – 25 SEK per barn.
Silikonarmband – 25 SEK per barn.

SkyRider – 30 SEK per åk.

Extra hopptimme – 100 SEK per barn (om ni vill kan ni lägga till en extra hopptimme för kalaset, då börjar hoppningen en timme innan kalaset, dvs bokar ni kalas kl 14.00 så kommer ni istället hit till 13.00 och börjar med två timmar hoppning istället för en timme hoppning).

Det går bra att boka och betala JumpParties med vår webbokning. Behöver ni avboka hela kalset ska ni göra det 7 dagar innan kalasdatumet för att få pengarna tillbaka. Om någon av gästerna blir sjuk eller får annat akut förhinder så reglerar vi priset på plats, ni betalar endast för de gäster som kommer på kalaset, dock minst 6.

Kontakta oss gärna på info.helsingborg@jumpyard.se eller telefon 042-442 75 00 för information eller hjälp med bokningen.

JumpParty Mini

Här ingår 1 timme trampolinhoppning, JumpSocks, kalasrum och dryck. 

 

Pris: 150 SEK per barn Måndag – Torsdag, 200 SEK per barn Fredag – Söndag samt skollov.

 

Det går bra att ta med sig egen tårta, godispåse eller fika på kalaset, ta med egna tallrikar och bestick i sådana fall. Observera att ni kan tyvärr ej ta med egen mat och inte heller chips, popcorn eller liknande till kalaset. Isfacklor på tårtan undanbedes pga brandlarm.

JumpParty Midi

Här ingår 1 timme trampolinhoppning, ett åk var i SkyRider, JumpSocks, kalasrum, pizza/pannkaka, dryck och en överraskning till födelsedagsbarnet. Fotboll, dodgeball, Ninjabana och Clip ’N Climb ingår också.

 

Pris: 200 SEK per barn Måndag – Torsdag, 250 SEK per barn Fredag – Söndag samt skollov.

 

Det går bra att ta med sig egen tårta, godispåse eller fika på kalaset, ta med egna tallrikar och bestick i sådana fall. Observera att ni kan tyvärr ej ta med egen mat och inte heller chips, popcorn eller liknande till kalaset. Isfacklor på tårtan undanbedes pga brandlarm.