JUMPPARTY - Barnkalas i Karlstad

JUMPPARTY på JumpYard - ROLIGA BARNkalas I KARLSTAD!

Hos oss kan ni boka ett party utöver det vanliga. Låt barnen hoppa runt mellan trampoliner, kämpa i ninjabanan eller klättra i vår Clip ’N Climb! Hos oss kan ni boka ett aktivt barnkalas i Karlstad där vi står för förberedelser och städning. I alla kalaspaket ingår ett kalasrum och dryck. Välj mellan flera olika kalaspaket innehållandes mat eller fika, presentpåse till födelsedagsbarnet och en åktur i SkyRider! Vår proffsiga personal finns självklart alltid nära till hands i lokalerna. Om du vill kan du boka lekledare till ditt JumpParty.

Kalaspaket på JumpYard Karlstad

Alla kalaspaket kan bokas med extra hopptid. Boka ett party idag!

KALASPAKET MINI

Mån-tors: 179 kr/pers
Fre-sön: 219 kr/pers

1 timmes hopptid följt av 40 minuter i kalasrum.

 • 1 timmes hopptid
 • JumpSocks (greppstrumpor)
 • 40 minuter i kalasrum
 • Dryck

Mat ingår inte i detta paket.

KALASPAKET MIDI

Mån-tors: 209 kr/pers
Fre-sön: 259 kr/pers

1 timmes hopptid följt av 40 minuter i kalasrum.

 • 1 timmes hopptid
 • JumpSocks (greppstrumpor)
 • 40 minuter i kalasrum
 • Mat eller fika
 • Dryck
 • Presentpåse till födelsedagsbarnet

KALASPAKET MAXI

Mån-tors: 259 kr/pers
Fre-sön: 309 kr/pers

1 timmes hopptid följt av 40 minuter i kalasrum. SkyRider åk sker efter tid i kalasrum.

 • 1 timmes hopptid
 • JumpSocks (greppstrumpor)
 • 40 minuter i kalasrum
 • Mat eller fika
 • Dryck
 • Presentpåse till födelsedagsbarnet
 • JumpYard godispåse
 • 1 åk/pers i SkyRider (längdgräns 125 cm)

VÄLJ MAT ELLER FIKA TILL BARNKALASET

VÄLJ MAT ELLER FIKA TILL BARNKALASET

I kalaspaket Midi och Maxi kan du välja mellan dessa fika- eller matpaket:

 • Pizza & saft
 • Pannkakor & saft
 • Cookie color & liten slush
 • Donut & Capri Sun
pizza från barnkalas Karlstad

Maxa ditt barnkalas I KARLSTAD med våra tillval

Kontakta oss vid intresse av tillvalet ”Lekledare” så återkommer vi med besked om tillgänglighet.

JUMPPARTY FAQ - BARNKALAS KARLSTAD

Samling i receptionen ca 20 min innan kalaset börjar för att räkna in och checka in alla kalasdeltagare. Det delas ut band och JumpSocks till samtliga deltagare. Vi stämmer av mat och allergier.

Vi går gemensamt in i kalasavdelningen där ni tilldelas ett större skåp för att hänga in kläder och paket. JumpYard ansvarar inte för era värdesaker, så lås in dem i våra skåp!

Tillsammans med kalasvärden går vi in mot parken och när kalasvärden säger till är det fri lek som gäller i 1 timme (2 timmar om ni har valt ett kalaspaket med extra hopptid). (Kalasvärden kommer inte att vara med inne i parken men vi har annan personal där som gärna hjälper er om det skulle vara något).

Efter 1 timmes hopptid (2 timmar om ni valt ett kalas med extra hopptid) meddelar vi i högtalaren att det är dags att röra sig mot kalasavdelningen. Samma ingång som ni kom in genom.

Ni blir tilldelade ett rum som ni har tillgång till i ca 40 min. Där kommer det finnas mat/dryck efter beställning. Kalasvärdarna kommer finnas tillgängliga för er i kalasavdelningen eller i parkens reception om ni saknar något eller vill ha mer dryck/mat.

För er som bokat kalaspaket Maxi tar äventyret inte slut efter dessa 40 min i kalasrummet, utan nu kommer kalasvärdarna och hämtar er så går vi gemensamt till vår SkyRider för ett utmanande åk!

(Obs! Inga saker kan lämnas kvar i rummet, men väl i skåpen. Kalaspaket Maxi med tillhörande SkyRider-åk tar lite längre tid, så räkna på närmare 2,5 tim för detta kalas.)

Kalas – Upplägg och tider
(Exempel på Maxi kalas bokat kl. 12.00). 

Samling i receptionen: 11.40,
Hopptid i parken: 12.00-13.00,
Tid i kalasrum: 13.00-13.40.
SkyRider (endast kalaspaket Maxi): 13:40-14.15.

Räkna ca 2 timmar från lämning till hämtning.

Vi vet inte hur många som kommer på kalaset, hur ska vi då boka?

Ni bokar och betalar för så många som ni bjuder på kalaset, men ni betalar endast för det antal som kommer, dock minst 6 personer. Vi korrigerar priset på plats på kalasdagen.

Vi blir fler/färre på kalaset än vi bokat för. Behöver vi meddela detta?
Skulle antalet deltagare skilja sig med fler/färre än 5 personer, skicka ett mail till oss ett par dagar innan så antecknar vi det i bokningen och återkommer till er. I annat fall räcker det att ni meddelar på plats, på kalasdagen.

När hoppar/äter man när man bokat 2-timmars kalas?
På 2-timmars kalasen börjar man med 2 timmar i aktivitetsområdet. När hopptiden är färdig börjar er tid i kalasrummet.
Exempel på 2 timmars kalas bokat kl. 12.00:
Samling 11.40 i receptionen, hopptid i parken 12.00-14.00, tid i kalasrum 14.00-14.40.

Behöver vi betala direkt när vi bokar?
Ja, ni behöver betala kalaset direkt vid bokning. Blir ni fler eller färre än vad ni har bokat för korrigerar vi priset på kalasdagen.

Kan vi avboka ett kalas?
Ni kan avboka fram tills 7 dagar innan kalaset. Skulle ni få förhinder/sjukdom när det är färre än 7 dagar kvar hjälper vi er att omboka kalaset.

Vi vill ändra paket på kalaset, lägga till glass/godis eller ta bort något. Hur gör vi?
Skicka ett mail till oss senast 2 dagar innan så antecknar vi det i bokningen och återkommer till er. Vi är flexibla och löser ofta önskemål av ändringar i sista sekund också.

Vi blir färre än 6 deltagare. Hur gör vi då?
Det går bra att ha kalas för färre än 6 personer, men ni betalar alltid för minst 6 personer. Boka ett kalas för 6 personer och meddela oss hur många ni blir.

Vi har ett småsyskon som inte har fyllt 4 år än. Får den vara med på kalaset?
Småsyskonet får vara med på kalaset men får tyvärr inte hoppa inne i parken då vi har en åldersgräns på 4 år. Om barnet är mellan 4–6 år går det bra att lägga till ett ordinarie inträde. Då måste även en vuxen hoppa (utan extra kostnad) med barnet och hålla efter deras säkerhet i parken.

Får man ta med egen fika/tårta till kalaset?
Det går bra att ta med sig egen tårta, godispåse eller fika på kalaset, ta med egna tallrikar och bestick i sådana fall. Chips, popcorn och liknande undanbedes. 

Får man tända ljus på tårtan?
Ja, vanliga tårtljus går bra. Isfacklor och liknande undanbedes p.g.a. brandlarm. 

Får man ta med egen mat till kalaset?
Önskar ni mat på kalaset rekommenderar vi våra kalaspaket MIDI & MAXI där det ingår mat till alla kalasdeltagare. Det är inte tillåtet att ta med egen mat. 

Får jag ta med egna dekorationer?
Vi har redan dekorerat rummen på ett festligt sätt så inga egna dekorationer behövs tas med. Konfettikanoner och liknande är inte tillåtet.

Kan man välja olika mat/fika till olika kalasdeltagare?
Alla kalasdeltagare äter samma mat eller fika på våra kalas. (Observera att mat och fika inte ingår i kalaspaket MINI). Du väljer vilken rätt ni vill äta i bokningsprocessen. Har ni allergier tar vi självklart hänsyn till dessa. Läs mer om allergier i fliken Allergier. 

Barn under 4 år
Vi erbjuder inte kalas för barn under 4 år.

Barn 4-5 år
På kalas med barn under 6 år behöver 1-2 vuxna vara med barnen i aktivitetsområdet och ansvara för dem. Ni får då även greppstrumpor.

Barn över 6 år
På kalas där alla barn är över 6 år behöver det finnas en vuxen i lokalen som ansvarar för barnen.

JumpYard kan lösa dom flesta allergierna (skriv notering i bokningen så kontaktar vi dig om vi har ytterligare frågor eller om det är någon allergi vi inte kan hjälpa dig med).

Vi har både glutenfria pizzabottnar samt laktos/glutenfria pannkakor. Våra vanliga pizzabottnar är helt veganska så dom innehåller inga mjölkprodukter, mjölkprotein eller ägg. Vi har både mozzarella och vegansk ost.

Pizzorna serveras hälften med ost och hälften med ost/skinka. Vill man enbart ha vegetariska pizzor skriver man det som notering.

Här kan ni läsa mer om innehållet på våra produkter:
Glass och godis innehållsförteckning PDF
Mat innehållsförteckning PDF
Fika innehållsförteckning PDF

Ladda ner en fin kalasinbjudan här. Du kan själv fylla i och spara ner PDF:en (A4).

JUMPPARTY BARNKALAS KARLSTAD

JumpYards JumpParty gör ert barnkalas i Karlstad till en minnesvärd och rolig upplevelse med en mängd spännande aktiviteter som passar barn i alla åldrar. Utforska våra trampoliner, klätterväggar och skumgummigropar och fira med dina vänner!

Våra pedagogiska kalasvärdar ser till att allt tas om hand, från en genomgång av säkerhetsregler till aktiviteter i parken och servering av mat och dryck. Självklart står vi för städningen efteråt så att du som förälder kan slappna av och njuta av ditt barns födelsedagsfirande.

Gör födelsedagen extra speciell för ditt barn och deras vänner genom att boka ett JumpParty barnkalas i Karlstad!