Barnkalas på JumpYard i Karlstad

Barnkalas på JumpYard i Karlstad - det roligaste kalaset!

Hos oss kan ni boka ett barnkalas utöver det vanliga. Låt barnen hoppa runt mellan trampoliner, kämpa i ninjabanan eller klättra i vår Clip ’N Climb! Hos oss kan ni boka ett aktivt kalas där vi står för förberedelser och städning. I alla kalaspaket ingår ett kalasrum och dryck. Välj mellan flera olika kalaspaket innehållandes pizza, pannkaka, presentpåse till födelsedagsbarnet och en åktur i SkyRider!

Vår proffsiga personal finns självklart alltid nära till hands i lokalerna. Vill du, kan du boka lekledare till kalaset.

Kalaspaket

Mån-tors: 250 kr/pers
Fre-sön: 300 kr/pers

1 timmes hopptid följt av 40 minuter i kalasrum. SkyRider åk sker efter tid i kalasrum.

Alla kalas kan bokas med extra hopptid.
Boka här!

 • 1 timmes hopptid
 • JumpSocks (greppstrumpor)
 • 40 minuter i kalasrum
 • Pizza eller pannkakor
 • Dryck
 • Presentpåse till födelsedagsbarnet
 • Silikonarmband till alla deltagare
 • Vars 1 åk i SkyRider (längdgräns 125 cm)

Mån-tors: 200 kr/pers
Fre-sön: 250 kr/pers

1 timmes hopptid följt av 40 minuter i kalasrum.

Alla kalas kan bokas med extra hopptid.
Boka här!

 • 1 timmes hopptid
 • JumpSocks (greppstrumpor)
 • 40 minuter i kalasrum
 • Pizza eller pannkakor
 • Dryck
 • Presentpåse till födelsedagsbarnet

Mån-tors: 150 kr/pers
Fre-sön: 200 kr/pers

1 timmes hopptid följt av 40 minuter i kalasrum.

Alla kalas kan bokas med extra hopptid.
Boka här!

 • 1 timmes hopptid
 • JumpSocks (greppstrumpor)
 • 40 minuter i kalasrum
 • Dryck

Mat ingår inte i detta paket.

Tillägg aktivitet
(läggs till i steget "Tillägg")

Tillägg snacks, dryck och godis
(läggs till i steget "Tillägg")

FAQ - Kalas

Samling i receptionen ca 20 min innan kalaset börjar för att räkna in och checka in alla kalasdeltagare. Det delas ut band och JumpSocks till samtliga deltagare. Vi stämmer av mat och allergier.

Vi går gemensamt in i kalasavdelningen där ni tilldelas ett större skåp för att hänga in kläder och paket. JumpYard ansvarar inte för era värdesaker, så lås in dem i våra skåp!

Tillsammans med kalasvärden går vi in mot parken och när kalasvärden säger till är det fri lek som gäller i 1 timme (2 timmar om ni har valt ett kalaspaket med extra hopptid). (Kalasvärden kommer inte att vara med inne i parken men vi har annan personal där som gärna hjälper er om det skulle vara något).

Efter 1 timmes hopptid (2 timmar om ni valt ett kalas med extra hopptid) meddelar vi i högtalaren att det är dags att röra sig mot kalasavdelningen. Samma ingång som ni kom in genom.

Ni blir tilldelade ett rum som ni har tillgång till i ca 40 min. Där kommer det finnas mat/dryck efter beställning. Kalasvärdarna kommer finnas tillgängliga för er i kalasavdelningen eller i parkens reception om ni saknar något eller vill ha mer dryck/mat.

För er som bokat kalaspaket Maxi tar äventyret inte slut efter dessa 40 min i kalasrummet, utan nu kommer kalasvärdarna och hämtar er så går vi gemensamt till vår SkyRider för ett utmanande åk!

(Obs! Inga saker kan lämnas kvar i rummet, men väl i skåpen. Kalaspaket Maxi med tillhörande SkyRider-åk tar lite längre tid, så räkna på närmare 2,5 tim för detta kalas.)

Kalas – Upplägg och tider
(Exempel på Maxi kalas bokat kl. 12.00). 

Samling i receptionen: 11.40,
Hopptid i parken: 12.00-13.00,
Tid i kalasrum: 13.00-13.40.
SkyRider (endast kalaspaket Maxi): 13:40-14.15.

Räkna ca 2 timmar från lämning till hämtning.
Vid tillval Extratimme börjar kalaset 1 timme före bokad tid.

Vi vet inte hur många som kommer på kalaset, hur ska vi då boka?

Ni bokar och betalar för så många som ni bjuder på kalaset, men ni betalar endast för det antal som kommer, dock minst 6 personer. Vi korrigerar priset på plats på kalasdagen.

Vi blir fler/färre på kalaset än vi bokat för. Behöver vi meddela detta?

Skulle antalet deltagare skilja sig med fler/färre än 5 personer, skicka ett mail till oss ett par dagar innan så antecknar vi det i bokningen och återkommer till er. I annat fall räcker det att ni meddelar på plats, på kalasdagen.

Behöver vi betala direkt när vi bokar?
Ja, ni behöver betala kalaset direkt vid bokning. Blir ni fler eller färre än vad ni har bokat för korrigerar vi priset på kalasdagen.

Kan vi avboka ett kalas?
Ni kan avboka fram tills 7 dagar innan kalaset. Skulle ni få förhinder/sjukdom när det är färre än 7 dagar kvar hjälper vi er att omboka kalaset.

Vi vill ändra paket på kalaset, lägga till glass/godis eller ta bort något. Hur gör vi?
Skicka ett mail till oss senast 2 dagar innan så antecknar vi det i bokningen och återkommer till er. Vi är flexibla och löser ofta önskemål av ändringar i sista sekund också.

Vi blir färre än 6 deltagare. Hur gör vi då?
Det går bra att ha kalas för färre än 6 personer, men ni betalar alltid för minst 6 personer. Boka ett kalas för 6 personer och meddela oss hur många ni blir.

Vi har ett småsyskon som inte har fyllt 4 år än. Får den vara med på kalaset?
Småsyskonet får vara med på kalaset men får tyvärr inte hoppa inne i parken då vi har en åldersgräns på 4 år. Om barnet är mellan 4–6 år går det bra att lägga till ett ordinarie inträde. Då måste även en vuxen hoppa (utan extra kostnad) med barnet och hålla efter deras säkerhet i parken.

Barn 0-3 år får av säkerhetsskäl inte ha kalas på JumpYard.

Barn 4-5 år behöver ha med sig en vuxen som går med i lokalen och ansvarar för barnet under kalaset.

JumpYard kan lösa dom flesta allergierna (skriv notering i bokningen så kontaktar vi dig om vi har ytterligare frågor eller om det är någon allergi vi inte kan hjälpa dig med).

Vi har både glutenfria pizzabottnar samt laktos/glutenfria pannkakor. Våra vanliga pizzabottnar är helt veganska så dom innehåller inga mjölkprodukter, mjölkprotein eller ägg. Vi har både mozzarella och vegansk ost.

Pizzorna serveras hälften med ost och hälften med ost/skinka. Vill man enbart ha vegetariska pizzor skriver man det som notering.

Här kan ni läsa mer om innehållet på våra produkter:
Glass och godis innehållsförteckning PDF
Mat innehållsförteckning PDF

Ladda ner en fin kalasinbjudan här. Du kan själv fylla i och spara ner PDF:en (A4).

Villkor

Det går bra att ta med sig egen tårta, godispåse eller fika på kalaset, ta med egna tallrikar och bestick i sådana fall. Isfacklor på tårtan undanbedes pga brandlarm.

Observera att ni kan tyvärr ej ta med egen mat och inte heller chips, popcorn eller liknande till kalaset.

Om någon av gästerna blir sjuk eller får annat förhinder så reglerar vi priset på plats. Ni betalar endast för de gäster som kommer på kalaset, dock minst 6 personer.