#SERIOUSLY FUN

Klätterväggar - Clip 'n Climb

På JumpYard’s klätterväggar utmanas du i en ny och rolig form av inomhusklättring – Clip ‘N Climb, med mod och smidighet i fokus.

Vår klättring, Stairway to heaven är stängd då vi utför kontroll av våra säkerhetsselar. Vi beräknar öppna klätterattraktionen igen under oktober. 

Med JumpYard’s färgsprakande klätterväggar kan du på ett säkert (du är automatiskt säkrad) och roligt sätt utmana dina vänner och kollegor.

För JumpYard’s klätterväggar behövs ingen tidigare erfarenhet av klättring. Det finns utmaningar för alla och det är individen som sätter gränserna. Du behöver ingen egen utrustning (ex hjälm eller särskilda skor).

Vår minimiålder för klättrare är fyra år. Vi har även en minimum viktgräns på 15 kg. Du som förälder ansvarar för att ditt barn är gammalt nog att delta och att barnet väger minst 15 kg.  Vi på JumpYard kan stoppa klättring om dessa regler inte efterlevs.

Innan du klättrar ges en kortare, obligatorisk säkerhetsgenomgång. Clip ‘N Climb ingår som aktivitet när du köper hopptimmar.

Bouldering - utmana dig själv på klätterväggen!

På vår bouldering-vägg kan du välja din egen led bland olika svårighetsgrader. Denna typ av klättring sker på lägre höjder och du är helt fri, dvs inga selar eller rep. Bouldering ger dig inte bara härlig spänst och kraft, utan också en oslagbar kick när du når toppen av väggen. Träna på din uthållighet, balans och greppförmåga – så når du nya svårighetsgrader på nolltid!

 

Testa på bouldering med vänner eller kollegor

Bouldering

Med leder i fem olika svårighetsgrader finns något som passar alla. Vår boulderingvägg är välplacerad i parken med gott om utrymme för större grupper. Klätterskor finns att hyra i receptionen. 

Antal deltagare

Ni kan vara upp till ca 25 personer åt gången på väggen, vilket ger möjliggör för att utmana vännerna eller kollegorna. 

 

Café och restaurang 

Vi har flera goda rätter att välja mellan, t ex gratinerad lasagne, ugnsbakad pizza eller fräscha sallader. Utöver god mat finns det fika med rawfood-bollar, olika kondisbitar, färska smoothies med mera. Ni slår er ner i vårt mysiga café med gott om utrymme!

Pris

  • Måndag – Fredag kl 10:00-16:00 – 100 kr per person.

  • Måndag – Fredag 16:00 – 20:00 samt helger, skollov & helgdagar – 120 kr per person

 
Ni klättrar så länge ni vill! 
Skor finns att hyra i receptionen för 40 kr 
  • Åldersgräns
  • Vi har en åldersgräns på 12 år på vår bouldervägg. 
  •  
TIPS! Prova bouldering med kompisgänget innan festen, eller som del av svensexan eller möhippan. Funkar också bra som kombo med halvdagskonferens med kollegorna.