KLÄTTRA I KARLSTAD

Klättra i Karlstad – flera olika former av klättring hos JumpYard

Klättra i Karlstad hos JumpYard! Vi erbjuder flera olika former av klättring i Karlstad. Välj mellan att klättra på vår KilterBoard, Clip ’N Climb eller Bouldering.

Clip ’N Climb ingår som aktivitet när du köper hopptid.

Separat inträde gäller för Bouldering (då ingår även tillgång till vår KilterBoard).

Våra klättringsformer

Clip ’N Climb
Med JumpYard’s färgsprakande klätterväggar kan du på ett säkert (du är automatiskt säkrad) och roligt sätt utmana dina vänner och kollegor.

Läs mer om JumpYard Karlstads Clip ’N Climb! 

KilterBoard
JumpYard har några av Sveriges första KilterBoards, varav en finns hos JumpYard i Karlstad. Dra med dina vänner och utmana varandra på klätterväggen!

Läs mer om JumpYard Karlstads KilterBoard!

Bouldering
Vår Bouldering erbjuder flera olika leder i olika svårighetsgrad. 
På plats kan du köpa inträde till Bouldering, som även ger dig tillgång till vår KilterBoard.

Läs mer om JumpYard Karlstads Bouldering!

Klättring för nybörjare och proffs

Vi vill att alla ska kunna klättra hos oss. Därför erbjuder vi flera olika typer av klätterväggar. Vare sig det är första gången du ska klättra eller om du redan är en van klättrare kommer du att hitta något som passar dig. Clip ’N Climb ingår när du köper inträde. Har du inte klättrat förut är det en perfekt start att börja på dom klätterväggarna, därefter kanske du vågar dig på vår Bouldering eller KilterBoard? Våga utmana dig själv hos oss.

Klättra i Karlstad med barn och familj

Vår klättring är en perfekt familjeaktivitet där alla kan utmanas efter sin nivå. Väljer ni att hålla er till Clip ’N Climb har ni också tillgång till hela parken, eftersom det ingår i er Hopptid. Utmana mamma, pappa, brorsan eller syrran på att ta sig hela vägen upp på våra färgglada väggar.