ERBJUDANDE TILL FÖRENINGAR

Erbjudande till föreningar och lag hos JumpYard Linköping

Letar du efter ett ställe där föreningen kan anordna en riktigt rolig aktivitet? Varmt välkomna till JumpYard i Linköping och boka vårt erbjudande till föreningar och lag.

Fira säsongsavslutning eller upptakt i vår trampolinpark och utmana varandra i något utöver det vanliga. Hos oss finns aktiviteter som passar de flesta – allt från tävlingsinriktade moment till lite lugnare sektioner. Boka kick off, säsongsavslutning eller upptakt i Linköping redan idag! Fyll i formuläret nedan.

Priser

Vårt erbjudande för föreningar gäller för bokning om minst 10 personer och vårt bästa pris gäller måndag till torsdag när det ej är skollov. JumpSocks (greppstrumpor) ingår.

Vårt erbjudande till föreningar

Under skollov, röda dagar och klämdagar gäller fre-sön priserna.

Mån-tors

Fre-sön

129 kr/tim

179 kr/tim

Priser Tillägg

Extratimme

Halv pizza

50 kr/pers

60 kr/pers

Detta erbjudande går bara att boka via formuläret nedan.

Viktig information:

Betalning 
Vi ser helst att ni betalar gemensamt. Kom ihåg att vi inte tar emot kontanter.

Avbokningsregler 
Avbokning ska ske senast 24 timmar innan besöket, i annat fall debiteras ni för hela kostnaden, inklusive beställd mat. 

Obs! Detta är en förfrågan. Ibland kan det ta upp till 2 dagar innan ni får svar. Bokningen är ej bekräftad.

Säsongsavslutning eller upptakt som passar de flesta

Visa upp din inre gladiator för föreningsvännerna, lagkamraterna eller kollegorna. I vår stora trampolinpark finns något som passar alla. Utmana varandra i Ninjabanan eller se på när kompisarna flyger ut i SkyRider. Vem kunde ana vilka dolda talanger det fanns i ert team?

På JumpYard ställs alltid balans och styrka till sin absoluta spets. Vi har något som passar allas personliga förutsättningar: där en del går loss i våra höga avsatser nöjer sig andra med att studsa högt i våra trampoliner. Vi har också utmaningar att göra gemensamt och i lag. Är ni ett tävlingsinriktat gäng som är peppade på att uppleva en gemensam aktivitet att minnas långt framöver? Välkommen att boka säsongsavslutning i Linköping hos oss på JumpYard.