Mer än en trampolinpark

På JumpYard Nacka Forum finns aktiviteter som passar de flesta – hoppa trampolin, åk linbana (Sky Rider), klättra Clip ’N Climb, kämpa på Ninjabanan och mer! Vi ser oss som en hoppfull mötesplats med oanade möjligheter! Bjud med dina kompisar, skolklassen, föreningen eller kollegorna på superroliga utmaningar och inspirerande aktiviteter. Spana in våra öppettider på JumpYard Nacka Forum och boka tid idag, eller kom på ett spontant besök och se hur vi har det. Välkomna till oss!

Nyheter Jumpyard Nacka:

Håll dig uppdaterad om vad som händer på JumpYard Nacka Forum. Vi har trampolinkurser, camps, aktiviteter för grupper och föreningar, och massor av action på helger och lovdagar. Det finns alltid en anledning att besöka oss på JumpYard!

Hoppa trampolin i Nacka

Här kan du träna volter och stärka din fysik på våra studsmattor. Vill du testa något annat? Inga problem, vi har en Sky Rider på 8 meters höjd och en Clip ’N Climb-sektion. Vi är med andra ord mer än bara en trampolinpark! Vår mission är att motverka stillasittande. När du har varit hos oss belönas du med bättre balans, koordination och kroppskontroll – och förstås, en välförtjänt träningsvärk.

 

Hos oss kan du boka:

JumpTime

Hoppa runt på trampolinerna eller utmana dig själv i foam pit...

JumpParty

Boka ett aktivt och roligt kalas för födelsedagsbarnet!

JumpFamily

Hoppa med hela familjen! 450 kr/tim/4 pers.

JumpYard Visit

Grupper

Fira säsongsavslutning eller upptaktsträff med föreningen..

Skolor

Ta med klassen på en uppskattad aktivitet, både för elever..

Konferens

På Jumpyard erbjuder vi en alternativ konferensupplevelse...

JumpTime

 

Barn 0-3 år får av säkerhetsskäl inte hoppa på JumpYard.

Barn 4-5 år får av säkerhetsskäl ej hoppa kl 10-18 på helger och skollovsveckor. Övriga tider ärn barn 4-5 år välkomna (exempelvis 9.00 på lördagar och söndagar) och hoppar då gratis tillsammans med en betalande vuxen, barnet får alltså ej vara själv på trampolinerna. Under sommarlovet är barn 4-5 år välkomna alla dagar och alla tider!

Barn 6-10 år kan hoppa själva både på vardagar och helger men med en vuxen i lokalen som ansvarar för barnet. Den vuxne behöver dock ej vara med på trampolinerna.

Barn 11 år och uppåt får komma hit själva och hoppa, men målsman ansvarar ändå för dem under deras tid här.

 

JumpParty

Barn 0-3 år får av säkerhetsskäl inte ha kalas på JumpYard.

Kalas med barn 4-5 år måste ha minst en ansvarig vuxen med sig inne i parken som har uppsikt över barnen.

Observera att vi har 6 års åldersgräns för kalas kl 10-18 på helger och skollov.

Barn 6 år och uppåt måste ha minst 1 ansvarig vuxen i lokalen som ansvarar för barnen.

 

JumpSchool

Du måste vara minst 9 år gammal för att delta i Jumpschool kurserna ParkourTrampolin Lätt och Trampolin Medel. För att delta i kursen Trampolin Vuxen måste du vara minst 16 år gammal.

Trampolinhoppning: Nej, men kontakta oss så kan vi boka om din tid till ett senare tillfälle.

Kalas & gruppbokningar: Avbokar du mer än 7 dagar innan kalaset får du pengarna tillbaka.

Vi rekommenderar alla att komma 15-20 min innan bokad tid. Speciellt på helger är det mycket folk och det kan ta en stund att checka in och göra sig i ordning.

Ja, man måste ha våra trampolinsockor med halkskydd när man hoppar. Dom skyddar både dig och utrustningen. Sockorna tar du med hem och använder igen nästa gång du kommer hit. I övrigt rekommenderar vi komfortabla träningskläder, man blir lätt lite varm när man hoppar!

Man får inte hoppa i jeans, byxor med skärp eller andra hårda/vassa detaljer då de kan skada både hoppare och utrustning Man får inte ha lösa föremål i händerna eller fickorna, dom försvinner lätt och kan skada både hoppare samt utrustning.

Nej, det går bra att följa med in i trampolinparken som åskådare. Det går att ha bra översikt som åskådare vid sidan av trampolinerna

Maxvikten för att hoppa på trampolinerna är 140kg.

Säkerhet är vår högsta prioritet och det främsta kriteriet då vi valde leverantör av utrustning. Vår Holländska leverantör har levererat över 150 trampolinparker och designen av JumpYard följer den amerikanska standarden ASTM till fullo samt den brittiska vägledningen PAS5000. Det betyder att utformningen av vår park och vår personals arbetssätt är gjort för att minimera antalet skador. I enlighet med amerikansk standard och brittisk vägledning har vi därför bl.a. ej olympiska/performance trampoliner vid foampit. JumpYard följer utvecklingen av ny europeisk standard för hur trampolinparker ska designas och driftas.

Det är viktigt för oss att du känner dig trygg och att du har ett förtroende för hur vi hanterar dina personuppgifter. I samband med din bokning samlar vi in uppgifter om namn, telefonnummer, e-postadress och födelsedatum. Dessa personuppgifter behandlar vi för att kunna administrera och kommunicera med dig angående din bokning. När du är kund hos oss genereras sedan ytterligare information om vilka produkter och tjänster du använder.

Vi på JumpYard vidtar lämpliga tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder, förenliga med branschstandard, för att säkerställa att din information skyddas från att obehöriga får del av den. Allt för att du ska kunna få en så bra och anpassad service som möjligt utan att någon information eller personuppgift samlas in, lagras eller hanteras i onödan. Vill du veta mer om hur vi behandlar din information? Klicka på länken Dataskyddspolicy.

Priser

JumpTime: Entré till trampolinpark inkl. klättring och fotbollsplan:

150kr/h mån-fre vid webbokning, 160kr/h vid drop-in
170kr/h lör-sön samt skollov vid webbokning, 180kr/h vid drop-in
100kr/h för extra timme

JumpFamily: 

450kr/h mån-fre vid webbokning, 480kr/h vid drop-in

510kr/h lör-sön samt skollov vid webbokning, 540kr/h vid drop-in

(4 personer till priset av 3, varav minst 1 högst 2 över 18 år)

JumpSocks: 

30kr/par

(av säkerhetsskäl måste ni ha trampolinstrumpor på er när ni hoppar, har ni från någon annan park går dessa bra att använda)

 

För mer info om priser och roliga aktiviteter se vår FAQ

Info

Åldersgränser

Barn 0-3 år får av säkerhetsskäl inte hoppa på JumpYard.

Barn 4-5 år får av säkerhetsskäl ej hoppa kl 10-18 på helger och skollovsveckor. Övriga tider är barn 4-5 år välkomna (exempelvis 9.00 på lördagar och söndagar) och hoppar då gratis tillsammans med en betalande vuxen, barnet får alltså ej vara själv på trampolinerna. Under sommarlovet är barn 4-5 år välkomna måndag till söndag!

Barn 6-10 år kan hoppa själva både på vardagar och helger men med en vuxen i lokalen som ansvarar för barnet. Den vuxne behöver dock ej vara med på trampolinerna.

Barn 11 år och uppåt får komma hit själva och hoppa, men målsman ansvarar ändå för dem under deras tid här.

Våra hoppsessioner börjar varje heltimme. Kom gärna 15min innan bokad tid så ni hinner checka in och byta om

Glöm ej hänglås och vattenflaska och kom ihåg att vi är kontantfria

Alla aktiviteter hos oss sker på egen risk

Adress & öppettider

Öppettider

Mån-Fre: 10.00-21.00

Lör-Sön: 9.00-21.00

 

Kontakt

Mail: info.nackaforum@jumpyard.se
Tel: 08-121 33 688

Adress: Forumvägen 14, 131 53 Nacka