ERBJUDANDE TILL FÖRENINGAR
AKTIVITETER I NORRKÖPING

Aktiviteter i Norrköping för föreningar hos JumpYard Norrköping

Letar du efter aktiviteter i Norrköping för föreningar, ett ställe där föreningen kan anordna en riktigt rolig kickoff? Varmt välkomna till JumpYard i Norrköping och boka vårt erbjudande till föreningar och lag.

Fira säsongsavslutning eller upptakt i vår trampolinpark och utmana varandra i något utöver det vanliga. Hos oss finns aktiviteter som passar de flesta – allt från tävlingsinriktade moment till lite lugnare sektioner. Boka kick off, säsongsavslutning eller upptakt i Norrköping redan idag! Fyll i formuläret nedan.

Aktiviteter i Norrköping för föreningar

Pris för föreningar - Aktiviteter i Norrköping

Vårt erbjudande för föreningar gäller för bokning om minst 10 personer och vårt bästa pris gäller måndag till torsdag när det ej är skollov. JumpSocks (greppstrumpor) ingår.

Mån-fre

Lör-sön

Extratimme

Halv pizza

129 kr/tim

179 kr/tim

50 kr/pers

60 kr/pers

Detta erbjudande går bara att boka via formuläret nedan.

Viktig information för föreningar:

Betalning 
Vi ser helst att ni betalar gemensamt. Kom ihåg att vi inte tar emot kontanter.

Avbokningsregler 
Avbokning ska ske senast 24 timmar innan besöket, i annat fall debiteras ni för hela kostnaden, inklusive beställd mat. 

Obs! Detta är en förfrågan. Ibland kan det ta upp till 2 dagar innan ni får svar. Bokningen är ej bekräftad.

Aktiviteter för föreningar & lag - Boka kickoff eller avslutning hos JumpYard Norrköping!

Hoppa högt tillsammans med föreningsvännerna, lagkamraterna eller kollegorna. I vår stora trampolinpark finns något som passar alla. Utmana varandra i Ninjabanan eller se på när kompisarna flyger ut i SkyRider. Vem kunde ana vilka dolda talanger det fanns i ert team?

På JumpYard ställs alltid balans och styrka till sin absoluta spets. Vi har också utmaningar att göra gemensamt och i lag. Är ni ett tävlingsinriktat gäng som är peppade på att uppleva en gemensam aktivitet att minnas långt framöver? Välkommen att boka säsongsavslutning i Norrköping hos oss på JumpYard.