SKYRIDER - EN LINBANA I TAKET

SkyRider - en utmaning högt över trampolinerna

Spänn fast dig, håll i dig och flyg ut över parken med vår SkyRider. Vi kan stolt presentera denna roliga aktivitet som kan liknas vid en linbana, placerad högt upp strax under taket. Du kan köpa biljetter till SkyRider online, samtidigt som du bokar hopptid, eller i kassan. Du hittar starten på SkyRider bredvid caféet, sen flyger du ut över hela trampolinparken.

SkyRider priser

1 åk

30 kr

Det går bra att köpa biljetter till vår SkyRider på plats i cafeét om man är osäker på om man vill åka utan att ha sett den.

SkyRider läggs till som extra tillval vid bokning av hopptid.

Tips! Åk efter er hopptimme. Vi öppnar vår SkyRider varje heltimme.

SkyRider

Du börjar banan under JumpYard’s tak och åker sedan ut över kompisarna nedanför. Det är en ”no skill, all thrill” upplevelse som de flesta kan klara av, och det behövs ingen egen utrustning. Vi rekommenderar en lugn första runda, där du lär dig hur du bäst får fart, för att sen njuta av fler roliga åk. Du kan med fördel boka SkyRider online innan du besöker oss, så garanteras du en galen dag. 

Du behöver vara minst 100 cm för att åka, vår maxlängd ligger på 187 cm. Vi har även en viktgräns på 110 kg. Du som förälder ansvarar för att ditt barn uppfyller villkoren. Vi på JumpYard kan stoppa åk i SkyRider om dessa regler inte efterlevs. Innan du åker SkyRider ges en obligatorisk säkerhetsgenomgång som är viktig att ta till sig.

ÅLDERSGRÄNSER

Barn under 3 år
får av säkerhetsskäl inte hoppa på JumpYard.

Barn fyllda 3-10 år
kan hoppa om de har en vuxen i lokalen som ansvarar för barnet.

Barn 11 år och uppåt 
får komma hit själva och hoppa, men målsman ansvarar ändå för dem under deras tid här.

Vuxna: 
Vi hoppas så klart att alla vuxna också vill ha kul i vår park!
Vuxna får gå med och titta i vår park kostnadsfritt. Men vill den vuxna hoppa på trampoliner eller utnyttja övriga attraktioner behöver en entrébiljett och greppstrumpor köpas även för den vuxna.

Kontakt
Mail: orebro@jumpyard.se
Tel: 019-554 21 44

JumpYard Örebro
Skomaskinsgatan 2, 702 27 Örebro

Se vår faq