ERBJUDANDE TILL FÖRENINGAR

Erbjudande till föreningar och lag hos JumpYard Skövde

Fira säsongsavslutningen eller upptakten tillsammans på ett aktivt sätt. Med vårt erbjudande till föreningar och lag hoppar, klättrar och svingar ni runt i parken. Vi har gott om utrymme och generösa öppettider – se vårt specialerbjudande för lag och föreningar. Efter ett svettigt pass i parken kan ni äta eller fika tillsammans i vårt café med smarriga rätter, drycker med mera.

Priser

Vårt erbjudande till föreningar och lag gäller bokningar om minst 10 personer och vårt bästa pris gäller måndag till fredag under skolveckor. JumpSocks ingår i priset. Erbjudandet visas som pris per person.

Vårt erbjudande till föreningar och lag

Under skollov, röda dagar och klämdagar gäller fre-sön priserna.

Mån-tors

Fre-sön

129 kr/tim

179 kr/tim

Tillägg

Extratimme

Halv pizza

50 kr/tim

60 kr/pers

Frågor och svar

 • Vi vet inte exakt antal deltagare. Hur gör vi vid bokning?
  Fyll i hur många ni tror att ni blir. Vi korrigerar sedan antalet på plats och ni betalar endast för det antal som kommer. 
 • Hur går betalningen till?
  Ni betalar med faktura eller kort på plats vid ankomst. Vi ser helst att ni betalar gemensamt och kom ihåg att JumpYard är en kontantfri anläggning.
 • Var kan vi ha våra saker och äta pizzan vi bokat?
  Vi har 4 grupprum, varav det största tar ca 20 personer. Bokar ni på vardagar ingår grupprum i möjligaste mån, i annat fall tar ni plats i caféet. Grupprummen är bara i undantagsfall tillgängliga för helgbokning, utgå från att det då är caféet som gäller.
 • Vad ingår i tillägget Halv pizza?
  Väljer ni pizza så är det en halv pizza per person som serveras. Blir ni inte helt mätta går det såklart bra att köpa till mer pizza på plats. 
  Observera att vi dock inte kan erbjuda våra halva pizzor kl. 10.00-17.00 på lördagar och söndagar på grund av platsbrist.
 • Vi tänkte boka på lov/helgdag. Vad gäller?
  Under skollov och helgdagar gäller fre-sön priser.
 • Hur bokar jag?
  Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom 2 arbetsdagar med bekräftelse på Er bokning. Erbjudandet går bara att boka via formuläret nedan.

Obs! Detta är en förfrågan. Ibland kan det ta upp till 2 dagar innan ni får svar. Bokningen är ej bekräftad.