KLÄTTRA I ÅRE

Clip 'N Climb - Klättring för alla åldrar och nivåer hos JumpYard Åre

Testa en rolig form av inomhusklättring med ”plug and play”. Du klättrar banor med olika svårigheter och det krävs bara lagom med styrka, mod och fokus för att nå toppen. Personalen fäster dig i linan och sen är du är automatiskt säkrad – testa att tävla med syskonen eller vännerna. Clip ‘N Climb ingår när du bokar hopptid utan extra kostnad. Det är aldrig långt till personalen, som hjälper dig med säkerhetsselen och att byta bana.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet av klättring och du sätter tempot helt själv. Du behöver ingen egen utrustning som t ex hjälm eller klättringsskor.

Clip ‘N Climb ingår som aktivitet när du bokar hopptid men lägsta ålder för klättrare är fyra år och vi har en undre viktgräns på 15 kg. Föräldrar ansvarar för att barnet uppfyller säkerhetsreglerna. Vi på JumpYard kan stoppa klättring om dessa regler inte efterlevs. Självklart ges en kortare, obligatorisk säkerhetsgenomgång innan klättringen påbörjas. 

ÅLDERSGRÄNSER

Barn under 4 år
får av säkerhetsskäl inte hoppa på JumpYard förutom på speciella events.

Barn 4-5 år
hoppar hos oss i sällskap av en vuxen* i aktivitetsområdet.

Barn 6-10 år
hoppar hos oss om de har en vuxen* i lokalen som ansvarar för barnet.

Barn 11 år och uppåt
får komma hit själva och hoppa men en vuxen ansvarar ändå för barnet.

*Vuxna
får nyttja aktiviteterna om de har entrébiljett och greppstrumpor. Åskådare får vistas i aktivitetsområdet i mån av plats och behöver då ha på sig greppstrumpor.

För din egen säkerhets skull – var noga med att följa våra säkerhetsregler om du vistas i aktivitetsområdet.

Klicka här för att se åldersgränser på våra kalas!

Kontakt
Mail: are@jumpyard.se
Tel: 0647-675180

JumpYard Åre
Åre Strand 100, 837 52 Åre

Se vår faq