JUMPTIME - ENTRÈBILJETT

Rolig aktivitet att göra i Åre med barn - köp vår entrébiljett JumpTime

Letar du efter något roligt att göra med barn i Åre? Besök vår roliga trampolinpark. Hos oss kan du, förutom att hoppa på trampoliner, klättra på våra klätterväggar, utmanas i vår ninjabana och ha roligt i vår Wipe Out.

Boka JumpTime hos oss, du väljer själv mellan en- och tvåtimmarspass. Alla aktiviteter ingår förutom SkyRider som du löser en extra biljett för. Vi börjar alltid varje heltimme, kom gärna i god tid, glöm inte att ta med hänglås och tänk på att vi är kontantfria. 

JumpTime - 1 timme

Online

Drop-in

Extratimme

169 kr

179 kr

100 kr

Parkour på JumpYard Åre aktiviteter i Åre

Tänk på att:
Hopptiden börjar varje heltimme, ta med hänglås (finns annars att köpa) och tänk på att vi är kontantfria.

Strumpor med halkskydd är obligatoriskt vid nyttjande av våra aktiviteter. Ta med egna eller köp våra JumpSocks!

Vår åldersgräns är 4 år,  av säkerhetsskäl kan barn fyllda 4-5 år hoppa om de har en vuxen i lokalen som ansvarar för barnet. Om den vuxne inte betalat entré kan denne inte hoppa på trampolinerna eller utnyttja övriga attraktioner, men kan gå med i parken. För komplett information se vår FAQ.

Trampoliner och mycket mer
Välkommen till ett riktigt nöjespalats – med mer än bara trampoliner. Gillar du studsmattor så finns det gott om möjligheter! Testa nya trick och landa mjukt i vår foam pit, eller kämpa loss på vår Ninjabana. Är du mer äventyrlig föreslår vi ett åk i vår linbana i taket – SkyRider. Tycker du om klättring så kopplar du lätt in dig på vår Clip ’N Climb eller testar vår utmanande Kilter board. 

Du kan också hoppa loss i vår populära Wipe Out med snurrande armar eller kör en match på Valo-spelet. Åres unika attraktion är vår Mega Ramp. En stor hoppramp där bland andra Freeskilandslaget ofta tränar på vintern. Du kan åka inlines och rullskidor och efter luftfärden landar du mjukt och säkert i vår foam pit. Ett perfekt ställe att sätta ditt livs första bakåtvolt.  Allt som allt en riktigt kul mix av koordination, styrka, smidighet och mod, för hela familjen – mitt i Åre. 

ÅLDERSGRÄNSER

Barn under 4 år
får av säkerhetsskäl inte hoppa på JumpYard förutom när vi har MiniJump. Vi har MiniJump vardagar kl. 10.00-12.00. För att vi ska kunna ha MiniJump får det max. vara 20 hoppare i parken. MiniJump kan alltså både variera i tid och helt ställas in om det är mycket folk. Ring eller prata med personalen på plats för uppdaterad information.

Barn fyllda 4-10 år
kan hoppa om de har en vuxen i lokalen som ansvarar för barnet. Den vuxna får gärna gå med och titta i parken kostnadsfritt. Vill den vuxna hoppa på trampoliner eller utnyttja övriga attraktioner behöver en entrébiljett och greppstrumpor köpas.

Barn 11 år och uppåt
får komma hit själva och hoppa, men målsman ansvarar ändå för dem under deras tid här.

Kontakt
Mail: are@jumpyard.se
Tel: 0647-675180

JumpYard Åre
Åre Strand 100, 837 52 Åre

Se vår faq