JumpTime

Boka JumpTime hos oss, du väljer själv mellan en- och tvåtimmarspass. Alla aktiviteter ingår förutom SkyRider som du löser en extra biljett för. Vi börjar alltid varje heltimme, kom gärna i god tid, glöm inte att ta med hänglås och tänk på att vi är kontantfria. 

Välkommen till ett riktigt nöjespalats – med mer än bara trampoliner. Gillar du studsmattor så finns det gott om möjligheter! Du kan testa nya trick och landa mjukt i vår Foampit, eller kämpa loss på vår Ninjabana. Är du mer äventyrlig föreslår vi ett eller flera åk i vår linbana i taket – SkyRider. Tycker du om klättring så kopplar du lätt in dig på vår Clip ’N Climb, med flera roliga leder. Känner du dig klar med detta så hoppar du loss i vår populära Wipe Out, snurrande armar i olika höjd eller kör en match på Valo-spelet. Allt som allt en riktigt kul mix av koordination, styrka, smidighet och mod, för hela familjen – mitt i Åre.

 

JumpTime: Entré till trampolinpark inklusive klättring och fotbollsplan

Måndag – Söndag (webbokning): 170kr för 1 timme

Måndag – Söndag (drop-in): 180kr  för 1 timme

ExtraTimme utöver dessa: 100kr per timme.

 

Tänk på att:

Hopptiden börjar varje hel timme, ta med hänglås (finns annars att köpa) och tänk på att vi är kontantfria.

 

Vår åldersgräns är 4 år,  av säkerhetsskäl kan Barn fyllda 4-5 år hoppa om de har en vuxen i lokalen som ansvarar för barnet. Om den vuxne inte betalat entré kan denne inte hoppa på trampolinerna eller utnyttja övriga attraktioner, men kan gå med i parken. För komplett information se vår FAQ.