JumpTime

Boka JumpTime hos oss, du väljer själv mellan en- och tvåtimmarspass. Alla aktiviteter ingår förutom SkyRider som du löser en extra biljett för. Vi börjar alltid varje heltimme, kom gärna i god tid, glöm inte att ta med hänglås och tänk på att vi är kontantfria.

Välkommen till ett riktigt nöjespalats – med mer än bara trampoliner. Gillar du studsmattor så finns det gott om möjligheter! Du kan testa nya trick och landa mjukt i vår Foampit, eller kämpa loss på vår Ninjabana. Är du mer äventyrlig föreslår vi ett eller flera åk i vår linbana i taket – SkyRider. Tycker du om klättring så kopplar du lätt in dig på vår Clip ’N Climb, med flera roliga leder. Känner du dig klar med detta så hoppar du loss i vår populära Wipe Out, snurrande armar i olika höjd eller kör en match på Valo-spelet. Allt som allt en riktigt kul mix av koordination, styrka, smidighet och mod, för hela familjen – mitt i Åre.

 

JumpTime: Entré till trampolinpark inklusive klättring och fotbollsplan

Måndag – fredag ej skollov (webbokning): 170kr för 2 timmar. (Extratimmen ingår inte under sommarlovet )

Måndag – fredag ej skollov (drop-in): 180kr för 2 timmar. (Extratimmen ingår inte under sommarlovet )

Lördag – söndag samt skollov (webbokning): 170kr för 1 timme.

Lördag – söndag samt skollov (drop-in): 180kr för 1 timme.

ExtraTimme utöver dessa: 100kr per timme alla dagar.

 

Tänk på att:

Hopptiden börjar varje hel timme, ta med hänglås (finns annars att köpa) och tänk på att vi är kontantfria.

 

Av säkerhetsskäl ska man vara 6 år för att hoppa klockan 11:00-17:00 på helger och skollov, barn 4-5 år får hoppa i vuxens sällskap på övriga tider. För komplett information se vår FAQ.