#SERIOUSLYFUN

JumpTime

Boka JumpTime hos oss, du väljer själv mellan en- och tvåtimmarspass. Alla aktiviteter ingår förutom SkyRider som du löser en extra biljett för. Vi börjar alltid varje heltimme, kom gärna i god tid, glöm inte att ta med hänglås och tänk på att vi är kontantfria. 

Välkommen till ett riktigt nöjespalats – med mer än bara trampoliner. Gillar du studsmattor så finns det gott om möjligheter! Testa nya trick och landa mjukt i vår Foampit, eller kämpa loss på vår Ninjabana. Är du mer äventyrlig föreslår vi ett åk i vår linbana i taket – SkyRider. Tycker du om klättring så kopplar du lätt in dig på vår Clip ’N Clim eller testar vår utmanande Kilter board. Du kan också hoppa loss i vår populära Wipe Out, snurrande armar i olika höjd eller kör en match på Valo-spelet. Åres unika attraktion är vår Mega Ramp. En stor hoppramp där bland andra Freeskilandslaget ofta tränar på vintern. Du kan åka inlines och rullskidor och efter luftfärden landar du mjukt och säkert i vår foampit. Ett perfekt ställe att sätta ditt livs första bakåtvolt.  Allt som allt en riktigt kul mix av koordination, styrka, smidighet och mod, för hela familjen – mitt i Åre.

JumpTime
Mån – tors ej skollov (webbokning): 170 kr för 2 tim.
Mån – tors ej skollov (drop-in): 180 kr för 2 tim.
Fre – sön och skollov (webbokning): 170 kr 1 tim.
Fre – sön och skollov (drop-in): 180 kr 1 tim.
Extratimme 100 kr per pers.

Tänk på att:
Hopptiden börjar varje hel timme, ta med hänglås (finns annars att köpa) och tänk på att vi är kontantfria.

Vår åldersgräns är 4 år,  av säkerhetsskäl kan Barn fyllda 4-5 år hoppa om de har en vuxen i lokalen som ansvarar för barnet. Om den vuxne inte betalat entré kan denne inte hoppa på trampolinerna eller utnyttja övriga attraktioner, men kan gå med i parken. För komplett information se vår FAQ.

ÅLDERGRÄNSER

Barn under 4 år får av säkerhetsskäl inte hoppa på JumpYard förutom när vi har MiniJump. MiniJump är på våra lugnaste tider mellan 10-12 under vardagar. Dessa tider kan komma att variera och ställas in om det är mycket annat folk i lokalen. Allt för att säkerställa säkerheten. 

Barn fyllda 4-5 år kan hoppa om de har en vuxen med sig vid trampolinerna som ansvarar för barnet. Denna går med in utan extra kostnad. Vill den vuxna hoppa samtidigt ska även hen betala inträde och strumpor. 

Barn 6-10 år kan hoppa själva både på vardagar och helger men med en vuxen i lokalen som ansvarar för barnet. Den vuxne behöver dock ej vara med på trampolinerna.

Barn 11 år och uppåt får komma hit själva och hoppa, men målsman ansvarar ändå för dem under deras tid här.

Kontakt
Mail: info.are@jumpyard.se
Tel: 0647-675180

YouTube: JumpYard Sweden
IG/FB/TikTok: jumpyardare