MINIJUMP - AKTIVITET FÖR SMÅBARNSFAMILJER

MiniJump- Trampolinhoppning för små barn

Nu har även de allra minsta barnen möjlighet att njuta av JumpYard. Ett tillfälle då vi ser till att alla från 0-3 år kan hoppa hos oss på ett säkert sätt. Du och din baby är välkomna att leka i trampolinparken tillsammans.

Priser MiniJump

Min. 1 och max. 2 vuxna tillsammans med 1 barn 0-3 år.

Barn 0-3 år

99 kr/tim

Varje vardag mellan klockan 10.00 och 12.00 (gäller ej under skollov, helg och röda dagar) är barn 0-3 år välkomna med sina föräldrar till MiniJump. 1-2 vuxna hoppar gratis tillsammans med barnet.

Observera att MiniJump endast är tillgängligt då vi har 20 besökare eller färre i parken. MiniJump kan komma att ställas in vid t.ex. eventuella studiedagar eller gruppbokningar.

Kontakta oss för att säkerställa att det finns plats:
Mail: are@jumpyard.se
Tel: 0647-675180

Våra instruktörer hjälper er vid behov och du är själv med och ansvarar för ditt barns säkerhet inne i hallen. Observera att denna produkt kan komma att ställas in om det är mycket folk i hallen (fler än 20). 

MiniJump är en drop in-produkt som betalas på plats i samband med ert besök.

Vid frågor, kontakta oss på tel: 0647-67 51 81 eller mail: are@jumpyard.se

ÅLDERSGRÄNSER

Barn under 4 år
får av säkerhetsskäl inte hoppa på JumpYard förutom när vi har MiniJump. Vi har MiniJump vardagar kl. 10.00-12.00. För att vi ska kunna ha MiniJump får det max. vara 20 hoppare i parken. MiniJump kan alltså både variera i tid och helt ställas in om det är mycket folk. Ring eller prata med personalen på plats för uppdaterad information.

Barn fyllda 4-10 år
kan hoppa om de har en vuxen i lokalen som ansvarar för barnet. Den vuxna får gärna gå med och titta i parken kostnadsfritt. Vill den vuxna hoppa på trampoliner eller utnyttja övriga attraktioner behöver en entrébiljett och greppstrumpor köpas.

Barn 11 år och uppåt
får komma hit själva och hoppa, men målsman ansvarar ändå för dem under deras tid här.

Kontakt
Mail: are@jumpyard.se
Tel: 0647-675180

JumpYard Åre
Åre Strand 100, 837 52 Åre

Se vår faq