KLÄTTRA PÅ KILTERBOARD

KilterBoard är en helt ny form av klättring! JumpYard har några av de första KilterBoard-väggarna i Sverige. Testa KilterBoard hos JumpYard i Åre! 

Klättra inomhus hos JumpYard Åre

Letar du efter en passande aktivitet att göra i Åre med barn, eller kanske med kompisgänget? I så fall ska du dra med dom till vår klättervägg. Vår klättervägg passar både nybörjare och mer vana klättrare. En lika passande aktivitet sommar som vinter. 

En ny form av klättring - KilterBoard!

Klätterväggen kan du styra genom appen ”Kilter Board”. Ladda ner appen till din telefon, eller använd vår iPad som alltid är inloggad. Därefter väljer du svårighetsgrad och bana, sätter på dig klätterskorna och följer din utveckling i appen! 

Klättring ingår när du bokar hopptid

Kilterboard klättring klättra app

KilterBoard - klättring för nybörjare och proffs

När du har valt bana tänds väggens grepp allteftersom för att visa dig var du ska klättra. Precis som att du kan välja svårighetsgrad kan du även välja om du vill klättra långa eller korta sträckor.

Väggen är 450×350 cm och går att vinkla 45 grader. Allt för att du ska få en utmaning som passar just dig. 

Pris klättring

Klättring ingår i JumpTime (inträde till parken). Vill du enbart klättra? Då har vi det perfekta erbjudandet för dig!

3 tim

130 kr/pers

Ladda ner appen ”Kilter Board”
Laddar du ner appen ”Kilter Board” och skapar ett konto kan du spara de leder som du har klättrat. Du kan även skapa dina egna leder och utmana dina kompisar!

I Åre har vi även en iPad som alltid är inloggad för att du ska kunna komma i gång direkt!  

ÅLDERSGRÄNSER

Barn under 4 år
får av säkerhetsskäl inte hoppa på JumpYard förutom när vi har MiniJump. Vi har MiniJump vardagar kl. 10.00-12.00. För att vi ska kunna ha MiniJump får det max. vara 20 hoppare i parken. MiniJump kan alltså både variera i tid och helt ställas in om det är mycket folk. Ring eller prata med personalen på plats för uppdaterad information.

Barn fyllda 4-10 år
kan hoppa om de har en vuxen i lokalen som ansvarar för barnet. Den vuxna får gärna gå med och titta i parken kostnadsfritt. Vill den vuxna hoppa på trampoliner eller utnyttja övriga attraktioner behöver en entrébiljett och greppstrumpor köpas.

Barn 11 år och uppåt
får komma hit själva och hoppa, men målsman ansvarar ändå för dem under deras tid här.

Kontakt
Mail: are@jumpyard.se
Tel: 0647-675180

JumpYard Åre
Åre Strand 100, 837 52 Åre

Se vår faq