ERBJUDANDE TILL FÖRENINGAR

Erbjudande till föreningar och lag hos JumpYard Åre

Det är viktigt att fira säsongsavslutningen eller upptakten, gör det på ett kul sätt hos oss med vårt erbjudande till föreningar och lag.

Vi på JumpYard älskar sport och föreningsliv och har därför ett erbjudande för er med hoppning, JumpSocks och massa annat kul från 129 kr per person.

Priser

Erbjudandet gäller bokningar om minst 10 personer och vårt bästa pris gäller måndag – torsdag.

Vårt erbjudande till föreningar

Pris för 1 tim, JumpSocks (greppstrumpor) är inkluderat.
Under skollov, röda dagar och klämdagar gäller fre-sön priserna.

Mån-tors

Fre-sön

129 kr/pers

179 kr/pers

Extratimme

Mån-sön

50 kr/pers

Tillval

Halv pizza

60 kr/pers

Bra att veta vid bokning

 • Betalning
  Ni betalar endast för det antal som kommer. Vi ser helst att ni betalar gemensamt och kom ihåg att vi inte tar emot kontanter på JumpYard.
 • Grupprum och matplats
  Vi har ett grupprum som tar 14 personer. Bokar ni på vardagar ingår grupprum i möjligaste mån, i annat fall tar ni plats i caféet. Grupprummen är bara i undantagsfall tillgängliga för helgbokning, utgå att det då är caféet som gäller.
 • Tillval Halv pizza
  Väljer ni pizza så är det en halv pizza per person som serveras. Blir ni inte helt mätta går det såklart bra att köpa till mer pizza på plats. Observera att vi inte kan erbjuda våra halva pizzor mellan kl. 10.00-17.00 på lördagar och söndagar samt skollov och helgdagar på grund av platsbrist.
 • Bokning
  Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom 2 arbetsdagar med bekräftelse på Er bokning. Erbjudandet går bara att boka via formuläret.

Obs! Detta är en förfrågan. Ibland kan det ta upp till 2 dagar innan ni får svar. Bokningen är ej bekräftad.