#SERIOUSLYFUN

SkyRider - en fartfylld flygtur högt över parken

Spänn fast dig, håll i dig och flyg ut över parken med vår SkyRider. Vi kan stolt presentera denna roliga och snabba aktivitet som kan liknas vid en linbana, monterad högt upp strax under taket. Videon ovan är från vår park i Helsingborg – i Åre är den byggd på ett annat sätt, men lika snabb.

SkyRider är en ”no skill, all thrill” upplevelse som alla kan åka (med vissa vikt- och längdgränser). Till SkyRider behövs ingen utrustning. De som har åkt gör det gärna igen ett par gånger om! Lägg till tillvalet SkyRider när du bokar din hopptid, så garanteras du en extra rolig dag.

SkyRider priser

1 åk

3 åk

40 kr

100 kr

Vår minimigräns för åkare är 125 cm, maximal längdgräns på 187 cm samt viktgräns på 110 kg.

Föräldrar ansvarar för att sitt barn uppfyller villkoren. Innan du åker JumpYard’s SkyRider ges en kortare, obligatorisk säkerhetsgenomgång.

ÅLDERSGRÄNSER

Barn under 4 år
får av säkerhetsskäl inte hoppa på JumpYard förutom när vi har MiniJump. Vi har MiniJump vardagar kl. 10.00-12.00. För att vi ska kunna ha MiniJump får det max. vara 20 hoppare i parken. MiniJump kan alltså både variera i tid och helt ställas in om det är mycket folk. Ring eller prata med personalen på plats för uppdaterad information.

Barn fyllda 4-10 år
kan hoppa om de har en vuxen i lokalen som ansvarar för barnet. Den vuxna får gärna gå med och titta i parken kostnadsfritt. Vill den vuxna hoppa på trampoliner eller utnyttja övriga attraktioner behöver en entrébiljett och greppstrumpor köpas.

Barn 11 år och uppåt
får komma hit själva och hoppa, men målsman ansvarar ändå för dem under deras tid här.

Kontakt
Mail: are@jumpyard.se
Tel: 0647-675180

JumpYard Åre
Åre Strand 100, 837 52 Åre

Se vår faq