SkyRider – en fartfylld flygtur högt över parken

Spänn fast dig, håll i dig och flyg ut över parken med vår SkyRider. Vi kan stolt presentera denna roliga och snabba aktivitet som kan liknas vid en linbana, monterad högt upp strax under taket. Videon nedan är från vår park i Helsingborg – i Åre är den byggd på ett annat sätt, men lika snabb (ny video från Åre kommer snart!!).

Sky Rider är en ”no skill, all thrill-upplevelse” som de flesta kan våga att prova. Vi rekommenderar en lugn första runda, där du lär dig hur du tar kurvor och snabba partier, för att sen köra på riktigt snabbt.

För att få det mesta och bästa ur SkyRider rekommenderar vi ett par rundor. Du kan med fördel boka SkyRider innan du besöker oss, så garanteras du en galen dag.


Du behöver vara minst 125cm för att åka, vår max längd ligger på 187cm . Vi har även en max viktgräns på 110 kg. Du som förälder ansvarar för att ditt barn uppfyller villkoren.

Vi på JumpYard kan stoppa åk i SkyRider om dessa regler inte efterlevs. Innan du åker SkyRider ges en obligatorisk säkerhetsgenomgång som är viktig att ta till sig.


Att åka SkyRider kostar 30 kr/ åk, eller 65 kr/ 3 åk och det går bra att åka innan eller efter er hopptimme.