#SERIOUSLY FUN

SkyRider - en fartfylld flygtur högt över parken

Spänn fast dig, håll i dig och flyg ut över parken med vår SkyRider. Vi kan stolt presentera denna roliga och snabba aktivitet som kan liknas vid en linbana, monterad högt upp strax under taket. Videon ovan är från vår park i Helsingborg – i Åre är den byggd på ett annat sätt, men lika snabb (ny video från Åre kommer snart!!).

 

SkyRider är en ”no skill, all thrill” upplevelse som alla kan åka (med vissa vikt- och längdgränser). Till SkyRider behövs ingen utrustning. De som har åkt gör det gärna igen ett par gånger om! Boka dina åk innan du besöker oss, så garanteras du en extra rolig dag.

Vår minimigräns för åkare är 125 cm, maximal längdgräns på 187 cm samt viktgräns på 110 kg.

Föräldrar ansvarar för att sitt barn uppfyller villkoren. Innan du åker JumpYard’s SkyRider ges en kortare, obligatorisk säkerhetsgenomgång.

Att åka vår SkyRider kostar 30 kr för ett åk, 65 kr för 3 åk.

ÅLDERGRÄNSER

Barn under 4 år får av säkerhetsskäl inte hoppa på JumpYard förutom när vi har MiniJump. MiniJump är på våra lugnaste tider mellan 10-12 under vardagar. Dessa tider kan komma att variera och ställas in om det är mycket annat folk i lokalen. Allt för att säkerställa säkerheten. 

Barn fyllda 4-5 år kan hoppa om de har en vuxen med sig vid trampolinerna som ansvarar för barnet. Denna går med in utan extra kostnad. Vill den vuxna hoppa samtidigt ska även hen betala inträde och strumpor. 

Barn 6-10 år kan hoppa själva både på vardagar och helger men med en vuxen i lokalen som ansvarar för barnet. Den vuxne behöver dock ej vara med på trampolinerna.

Barn 11 år och uppåt får komma hit själva och hoppa, men målsman ansvarar ändå för dem under deras tid här.

Kontakt
Mail: info.are@jumpyard.se
Tel: 0647-675180

YouTube: JumpYard Sweden
IG/FB/TikTok: jumpyardare