JUMPYARD BARKARBY MAT & DRYCK

JUMPYARD BARKARBY FOOD PARK - MAT INSPIRERAD AV KALIFORNIEN

Belöna er efter aktiviteterna med schysst mat från vår Food Park i Barkarby hos JumpYard. Vi lagar street food utan krusiduller – inspirerad av matkulturen i Kalifornien. Svalka barnen med en slush efter hoppandet eller testa en smarrig stenugnsbakad pizza. Missa inte heller våra goda sallader, nachos eller bagels. Här hittar du alltid någonting att mumsa på. Skutta fram till vår gula food truck så tar vi hand om resten.

Fika när barnen roar sig
Unna dig nåt gott under tiden barnens hopptid. Vår ambition är att servera produkter av lite schysstare kvalitet och med en mer hälsoinriktad twist. Nästa gång du besöker oss – testa vårt utbud med gott kaffe och fikabröd i olika former. Det ska vara gott, lite nyttigare och roligt på samma gång.

JUMP, EAT, REPEAT!

FOOD PARK MENY - GOD MAT I BARKARBY

Pizza
Våra pizzor är stenugnsgräddade och toppade med dina favoritsmaker! Vår pizzameny är inspirerade av Kalifornien.

Bagels, sallad, nachos & pannkakor
Hungrig på något lättare? Testa våra fantastisk goda bagels, nachotallrikar eller sallader. Varför inte lyxa till det med amerikanska pannkakor också?

Dryck & slush
Givetvis har vi ett bra utbud av läsk, energidrycker och kaffe eller té. Allt för att höja stämning och energinivå för våra besökare. Det kan vara härligt att svalka ner sig med en Yarder’s Slush efter aktiviteterna i parken!

Kontakta oss på barkarby@jumpyard.se om du har några frågor.