Boka roligt barnkalas i Stockholm

Vill du ha det där kalasupplägget som blir till en riktig snackis i månader efteråt? Då säger vi välkommen till vårt JumpParty i Stockholm! Ett barnkalas på JumpYard är alternativet för dig som vill ge födelsedagsbarnet en grym aktivitet som det kommer snackas om på skolgården under en lång tid framöver. Slipp städning och aktivitetsplanering – luta dig tillbaka, vi sköter jobbet åt dig!

Barnkalas med JumpParty

Letar du efter ett ställe där barnen garanterat får klättra på väggarna? Då har du hittat rätt! På vårt JumpParty finns avsatser i olika nivåer längs väggarna att hoppa från, allt för att låta festdeltagarna utmana sig själva och varandras förmågor. Golven hos oss är täckta av foampits och trampoliner att träna volter på, och efter våra grymma utmaningar väntar ett uppdukat kalasbord där ni kan fylla på med bränsle och utvärdera framåtvolterna tillsammans. Varva ner tillsammans på minigolfbanan. Bry dig inte om städningen – den fixar vi.

Vi erbjuder ett grymt kalasupplägg med:

● Trampolinhoppning
● Eget kalasrum
● Mat ( ingår ej i MINI)
● Överraskningar ( Ingår ej i MINI)
Vår proffsiga personal finns självklart alltid nära till hands i lokalerna.


Observera att våra vanliga åldersgränser gäller även för kalas, vi har 6 års åldersgräns klockan 11:00-17:00 på helger och skollov.


  • Samling i receptionen ca 25 min innan kalaset börjar för att räkna in och checka in alla kalasdeltagare. Det delas ut band och JumpSocks till samtliga deltagare. Vi stämmer av mat och allergier.
  •  
  • Vi går gemensamt in i kalasavdelningen där ni tilldelas ett större skåp för att hänga in kläder och paket.
  • Vi går sedan gemensamt in i vårt biorum där vi visar en säkerhetsvideo innan det är dags att leka av sig inne i parken.
  •  
  • Tillsammans med kalasvärden går vi in mot parken och när kalasvärden säger till är det fri lek som gäller i 60 min. (kalasvärden kommer inte att vara med inne i parken men vi har annan personal där som gärna hjälper er om det skulle vara något).
  •  
  • Efter 60 min hoppande meddelar vi i högtalaren att det är dags att röra sig mot kalasavdelningen. Samma ingång som ni kom.
  • Ni blir tilldelade ett rum som ni har tillgång till i ca 40 min och där kommer det finnas mat/dryck efter beställning. Kalasvärdarna kommer finnas tillgängliga för er inne i kalasavdelningen om ni saknar något eller vill ha mer dryck/mat.

 

Exempel (kalas bokat kl. 13.00). Räkna ca 2 timmar från lämning till hämtning.

Samling: 12.35,
Hoppning: 13.00-14.00,
Kalasrum: 14.00-14.40,

 

Start varje heltimme på vardagar och helgdagar.

Ni kan vara 6-16 barn på kalasen. Vi löser bokning av större sällskap – kontakta oss då på info@jumpyard.se

Observera att våra vanliga åldersgränser gäller även för kalas, vi har 6 års åldersgräns klockan 11:00-17:00 på helger och skollov, se mer info i vår FAQ.

Är det enstaka plus eller minus i antalet behövs detta inte meddelas utan vi löser det på plats. Det är när det är ett större antal som skiljer vi gärna vill veta detta.  Ni betalar endast för dom som kommer (miniantal 6st) Korrigering görs på plats på kalasdagen.

Glass – 29 SEK per barn.
Godispåse – 25 SEK per barn.
Silikonarmband – 25 SEK per barn.

Det går bra att boka och betala JumpParties med vår webbokning. Behöver ni avboka hela kalaset ska ni göra det 7 dagar innan ordinarie kalasdatumet för att få pengarna tillbaka. (Observera om ni flyttar kalaset till nytt datum så är det ordinaire datum som gäller för en full återbetalning, vi kan självklart flytta fram bokningen).

 

Om någon av gästerna blir sjuk eller får annat akut förhinder så reglerar vi priset på plats, ni betalar endast för de gäster som kommer på kalaset, dock minst 6.

 

Kontakta oss gärna på info@jumpyard.se eller telefon 08-36 20 80 för information eller hjälp med bokningen.

JumpParty Mini

Här ingår 1 timme trampolinhoppning, JumpSocks samt kalasrum och dryck. 

 

Pris: 150 SEK per barn Måndag – Torsdag, 200 SEK per barn Fredag – Söndag samt skollov.

 

Det går bra att ta med sig egen tårta, godispåse eller fika på kalaset, ta med egna tallrikar och bestick i sådana fall. Observera att ni kan tyvärr ej ta med egen mat och inte heller chips, popcorn eller liknande till kalaset. Isfacklor på tårtan undanbedes pga brandlarm.

JumpParty Midi

Här ingår 1 timme trampolinhoppning, JumpSocks, kalasrum, pizza/pannkaka  (samma matval till samtliga deltagare) och dryck samt en överraskning till födelsedagsbarnet. Är det fler födelsedagsbarn får alla födelsedagsbarn en överraskning.

 

Pris: 200 SEK per barn Måndag – Torsdag, 250 SEK per barn Fredag – Söndag samt skollov.

 

Det går bra att ta med sig egen tårta, godispåse eller fika på kalaset, ta med egna tallrikar och bestick i sådana fall. Observera att ni kan tyvärr ej ta med egen mat och inte heller chips, popcorn eller liknande till kalaset. Isfacklor på tårtan undanbedes pga brandlarm.