Barnkalas på JumpYard i Barkarby

Kalas på JumpYard - det coolaste barnkalaset!

Är det dags att fixa ett kalas till nån som fyller år? Då ska du kolla in JumpYard’s kalas! Låt barnen studsa loss på trampolinerna, kämpa på Ninjabanan eller spela snabba matcher på fotbollsplanen. Det här är självklara kalaset för dig som vill slippa städa och planera lekar. Ni får ett eget fint kalasrum, pizza eller pannkaka, dryck och en överraskning till födelsedagsbarnet. Boka ett fartfyllt barnkalas i Barkarby som barnen kommer att älska!

Vår proffsiga personal finns självklart alltid nära till hands i lokalerna. Vill du, kan du boka lekledare till kalaset.

Tänk på att våra ordinarie åldersgränser även gäller för våra kalas. För ha kalas kl. 11.00-17.00 under helger, lov och röda dagar ska barnet ha fyllt minst 6 år. Barn 4–5 år är välkomna att ha kalas övriga tider och på vardagar.

Mån-tors: 200 kr/pers.
Fre-sön: 250 kr/pers.

Ca 1 timme 40 minuter.

  • 1 timmes hopptid
  • JumpSocks (greppstrumpor)
  • Kalasrum
  • Pizza eller pannkakor
  • Dryck
  • Presentpåse till födelsedagsbarnet

Mån-tors: 150 kr/pers.
Fre-sön: 200 kr/pers.

Ca 1 timme 40 minuter.

  • 1 timmes hopptid
  • JumpSocks (greppstrumpor)
  • Kalasrum
  • Dryck

Mat ingår inte i detta paket.

Tillägg merch, snacks, dryck och godis
(läggs till i steget "Tillägg")

Du kan boka kalas fram till 30 november. Detta eftersom vi snart flyttar till nya lokaler! Datumet kan flyttas fram.

FAQ - Kalas

Samling i receptionen ca 20 min innan kalaset börjar för att räkna in och checka in alla kalasdeltagare. Det delas ut band och JumpSocks till samtliga deltagare. Vi stämmer av mat och allergier.

Vi går gemensamt in i kalasavdelningen där ni tilldelas ett större skåp för att hänga in kläder och paket. JumpYard ansvarar inte för era värdesaker, så lås in dem i våra skåp! Vi går sedan gemensamt in i vårt biorum där vi visar en säkerhetsvideo innan det är dags att leka av sig inne i parken.

Tillsammans med kalasvärden går vi in mot parken och när kalasvärden säger till är det fri lek som gäller i 60 min (kalasvärden kommer inte att vara med inne i parken men vi har annan personal där som gärna hjälper er om det skulle vara något).

Efter 60 min hopptid meddelar vi i högtalaren att det är dags att röra sig mot kalasavdelningen. Samma ingång som ni kom in genom.

Ni blir tilldelade ett rum som ni har tillgång till i ca 40 min och där kommer det finnas mat/dryck efter beställning. Kalasvärdarna kommer finnas tillgängliga för er inne i kalasavdelningen eller i parkens reception om ni saknar något eller vill ha mer dryck/mat.

Exempel (kalas bokat kl. 13.00). Räkna ca 2 timmar från lämning till hämtning.
Samling: 12.40,
Hoppning: 13.00-14.00,
Kalasrum: 14.00-14.40,

Vi vet inte hur många som kommer på kalaset, hur ska vi då boka?
Ni bokar och betalar för så många som ni bjuder på kalaset. Skulle antalet ändras så korrigeras det på plats på kalasdagen. I slutändan betalar ni endast för så många som kommer, men för minst 6 personer.

Vi blir fler/färre på kalaset än vi bokar för. Behöver vi meddela detta?
Ni behöver inte meddela oss innan om ni blir fler eller färre på kalaset. Vi löser det på plats på kalasdagen. Skulle ni däremot bli mer/mindre med 5 personer så skicka gärna ett mail till oss ett par dagar innan så antecknar vi det i bokningen och återkommer till er.

Behöver man betala direkt när man bokar ?
Ja, ni behöver betala kalaset direkt vid bokning. Korrigering på ändringar görs på plats på kalasdagen. Blir ni färre görs en retur och blir ni fler betalar ni tillägget.

Kan man avboka ett kalas?
Ni kan avboka kalaset fram tills 7 dagar innan. Skulle ni få förhinder/sjukdom när det är färre än 7 dagar kvar hjälper vi er att boka om kalaset till ny dag och tid.

Vi vill ändra paket på kalaset, lägga till glass/godis eller ta bort något. Hur gör vi?
Skicka ett mail till oss senast 2 dagar innan så antecknar vi det i bokningen och återkommer till er. Vi är flexibla och löser ofta önskemål av ändringar i sista sekund också.

Vi blir färre än 6 deltagare. Hur gör vi då?
Det går bra att ha kalas för färre än 6 personer, men man betalar alltid för minst 6 personer. Boka ett kalas för 6 personer och meddela oss hur många ni blir.

Vad är det för åldersgräns som gäller på kalasen ?
Det är samma åldersgräns på kalas som för vanlig hoppning. Vänligen se FAQ.

Vi har ett småsyskon som inte har fyllt 4 år än. Får den vara med på kalaset?
Småsyskonet får vara med på kalaset men får tyvärr inte hoppa inne i parken då vi har en åldersgräns på 4 år.
Om barnet är mellan 4-6 år går det bra att lägga till dem som en vanlig JumpTime. Då måste även en vuxen hoppa (utan extra kostnad) med barnet och hålla efter deras säkerhet i parken.

Barn 0-3 år får av säkerhetsskäl inte hoppa på JumpYard.

Barn 4-5 år får av säkerhetsskäl inte hoppa kl. 11.00-17.00 på helger och skollovs veckor men är välkomna övriga tider tillsammans med en vuxen. Den vuxna går då in gratis och ansvarar för barnet på trampolinerna. Den vuxna måste vara med barnet på trampolinerna och det krävs en vuxen per barn under 6 år. 

Barn 6-10 år kan hoppa själva både på vardagar och helger men med en vuxen i lokalen som ansvarar för barnet. Den vuxne behöver dock ej vara med på trampolinerna. Om den vuxne inte betalt entré behöver denne vänta i vår cafédel/läktare.

Barn 11 år och uppåt får komma hit själva och hoppa, men målsman ansvarar ändå för dem under deras tid här.

Ladda ner en fin kalasinbjudan här. Du kan själv fylla i och spara ner PDF:en (A4).

Villkor

Det går bra att ta med sig egen tårta, godispåse eller fika på kalaset, ta med egna tallrikar och bestick i sådana fall. Isfacklor på tårtan undanbedes pga brandlarm.

Observera att ni kan tyvärr ej ta med egen mat och inte heller chips, popcorn eller liknande till kalaset.

Om någon av gästerna blir sjuk eller får annat förhinder så reglerar vi priset på plats. Ni betalar endast för de gäster som kommer på kalaset, dock minst 6 personer.